Händelserik dag?, Haha neej skulle inte tro de

Som rupriken sa så har det inte hänt så mkt idag :P
Jag slappade i soffan från 9.15 till 12.30 xd Sen smsade jag lilli och frågade om vi skulle dra till Huddinge för jag skulle köpa några saker.
Vi åkte dit och jag hittade en av dom saker jag ville ha. Tyvärr inte allt.
Jag skulle köpt en rosa tjocktröja men den fanns inte i S för jag tyckte xs var lite för liten förutom i ärmarna där dom var lite för stora :P
Sen köpte jag strumpor också till mig oh mamma. Sju pack hälstrumpor för 50:- de tyckte jag var väldigt billigt!
Sen drog jag hem och bara tog de lungt.
Vid 19.00 drog jag ner till badet för att träna, men när jag kom dit var ingen där. Jag hade inte lyssnat så noga på vad Micke hade sagt så alla hade redan dragit ut och sprungit. Vi skulle börja klockan 18.00 xD, ahah men de gjorde inge för jag tränade med B gruppen istället. Och efter en timme så kom alla i A och jag simmade med dom den andra timmen.
Nu sitter jag här igen xd, ska ta och spela lite kort på "tha kompiuter"
Imorgon drar jag iväg och kollar på Eclipse premiären, ska bli så jvla kul! ;D <33
Ha de så bra!
Kramis

Hellu!

Heeej ;D, asså jag har inte skrivit på ett tag för jag har haft lite annat för mig. I helgen firade jag midsommar i Flen me familjen och några kompisar t familjen :) Hade riktigt kul. Pappa sa att man inte kunde bada där så jag tog ju självklart inte med mig badkläder -.-' men man kunde bada där så jag bada me linne och Idas ena par bikinitrosor. Tur att hon hade 2 par!
De var riktigt varmt i vattnet och på kvällen runt halv tio tiden i lördags så drog jag o Ida ner till vattnet igen me cykeln. Ida cyklade dit och jag cyklade hem. Det var asa kallt att bara sitta där fram och usch vad jobbigt de var. Fick inte upp värmen förräns jag fick cykla hem.
Vi bada inte då på kvällen utan vi satt bara på bryggan och tog de lungt (: Skita mysigt!
Tidigare den dagen hade vi cyklat runt och var jättenära på att köra på 2 små har ungar som låg där på sidan av vägen ;(, dom var döda men dom hade nog inte varit döda så länge för dom var inte omringade me flugor och andra äckelpäckel djur. Så jag tog med mig harungarna hem och vi begravde dom där Idas mammas hund låg begravd och 2 marsvin.
Sen fick jag tvätta händerna skita noga för jag fick för mig att jag kanske hade fått harpest för att jag rörde dom. Så först tvåla jag in händerna 2 gånger, sen diskmedel en gång, sen hämta Ida wiskey som jag fick på händerna eftersom de e bakteriadödande, sen fick jag ättikssprit på händerna och sen 2 gånger med tvål igen, en gång med diskmedel och sen en gång med tvål igen. Sen kände jag mig ganska så säker på att jag fått bort allt.

Idag så ska jag inte göra så mkt vad jag vet. Bara ta de lungt här hemma och åka ner till mormor och morfar och vattna för dom är på öland.
Om 4 dagar drar jag te sveg och sen ska jag vara där 11 dagar innan jag drar hem igen för att åka te landet me mina 3 vänner :D Ska bli skita kul!
Och farmor lämnade kvar 3 flaskor me vin så kanske kanske kanske så kan man kanske få dricka sig lite full, nää men jag vet inte. Vi får se (:
Stor önskan iallafall!
Nu ska jag klä på mig snart.
Ha de bäst sålänge!



Här är harungarna jag hitta ;(

Eclipse :D

Hello, har kommit hem från den där twilight fan grejen vi globen :), synd att man inte satt på vip platserna för då hade man ju kunnat få autograf ;(
Aja, jag fick se dom iallafall och höra dom prata IRL! :D
Hahaha åhh längtar till filmen så helvetes jävla mkt! Har bokat biljett till Karin nu också (: På tiden huuh? ;)

Imorgon kommer kajin hem :D ska krama ihjäl henne <333

Nu ska jag snart gå ut me wilma innan jag ska gå och lägga mih.
Puss hejs <3333

Vindjacka :)

Jag har köpt den här jackan också(inte idag), fast det är inte riktigt den här. Den kosta 150:- på rea fast den igentligen skulle kosta 400:-
Bra vindjacka :)


Mooormor <3333

Idag har jag varit i skärmholmen me mormor :D, jag hitta 3 långa linnen från gina och leggings från H&M för 30 kr och de var 2 par i dom. :) Aja jag och mormor åt där och vi tog kycklingspett me jordnötssås. Mormor orkade inte allt men de gjorde jag xD haha jag är glupsk ;(, sen fick jag tyyp någon sånhär pärlmix till naglarna på åhlens. Kosta 100 kr och jag ville ha de så när mina naglar är fixade ska de användas :)
Vi gick i ganska många affärer men ja mormor hitta inte allt hon ville ha :/
Sen så fick jag en förtidig fördelsedagspressent av mormor också :), ett berlockarmband som jag fick välja själv. Fast de var mormor som valde ändå för jag ville ta de tunna för de var billigare och jag ville inte att hon skulle slösa pengar xD, men hon tyckte de tjocka var finare så hon köpte det. De kosta 500 kr :S, sen fick jag 3 berlocker också :) Dom på bilden här nere :)
Gröna sandalen kostade 149:-
Solglasögonen tror jag kosta 299:-
och converse skon tror jag också kosta 299:-
Superfint! Jag ÄLSKAR det!!! Och jag älskar dig mormor <33333




Wilma bilder




Grööönan :)

Heeello :), aa idag har jag varit på grönan me Michelle :D, vi hade tyyp skit kul. Och jag tog me mig 610 spänn oc´h jag brände allting ;(, aja men jag vann en sån där stor Marabou choklad sak och nu har jag lovat Karin choklad också xd, jag chatta me henne typ nyss :D.
Aja men iallafall när vi var där på grönan så blev det helt plötsligt värsta regnskuren när vi åkte extreme (stavning?) aa och de var bara 30 sekunder kvar men de räckte för de såg ut som vi hade duschat me kläderna på när den stanna, asså så fucking blött ;O. Men vi tyyp sprang in under till resturangen nere vi havet och när vi kom in under taket så slutade det precis regna -.- asså så jävla typsikt!
Och sen så tyyp börja de regna eller dugga varje gång vi åkte ngt som var uppe i luften xD

Och sen så tvinga jag på Michelle katapulten. Hon var tyyp jätterädd men jag lovade henne att jag skulle åka insane om hon åkte katapulten.
Aa så vi åkte den och de var skitkul. Sen var det dags för insane och jag tyyp fick panik ångest och ville bara springa därifrån. Men jag hade ju lovat så aa jag var ju tvungen. Det var sen när jag blev fastspänd som jag fick riktig panik för jag satt fast så hårt och jag inte kunde komma loss.
Jag började tyyp nästan gråta och sen åkte den iväg och då kunde jag inte andas. Jag fick sån panik att jag glömde hur jag skulle andas xd, och jag skrek hela vägen och tyyp panikgrät eller vad jag nu gjorde hela vägen. Den snurra skit mkt för de var ngra gubbar på andra sidan som då vägde mer än oss förstås. Men jag klarade de :)
När jag hoppa av kände jag att de gjorde ont i axeln och de var för jag hade stoppat in min nagel i den och tryckt så hårt att det var på gränsen att börja blöda xD, aja dagen var skit rolig :)


Shoo

Hello ;), idag har jag varit me Erica typ hela dagen :), har tagit massa bilder och hon ville att jag skulle lägga ut dom så jag ska väl göra det nu?, lägger bara ut några men aja ;D
Totalt kopieringsförbud! :@






Wilma

Heej kaajin :D, hoppas du hare bra! Det har vi iallafall :)

Idag så väckte wilma mig klockan 7.00 -.-' cp, och jag kunde inte somna om xD, haha inatt får hon sova här nere iallafall, så att man kanske får lite sovmorgon? :)
Klockan 9.05 drog vi ut på våran morgon prommis efter hon fått sin mat vid åtta tiden tror jag?
Vi gick ner på ängen och där träffade vi en jätte vild han hund som hette Dibbe. Vi gick med dom och Wilma busade runt och var väldigt pigg! Vi gick i ca 1 och en halv timme men Wilma pinna på och var pigg tills vi var nere på ängen igen. Då var hon ganska trött :P
Hon somna fort när vi kom hem och sen har vi bara tagit korta promenader på kvällen nu. Innan träningen och efter vid 22 tiden. Nu ligger hon och sover i korgen. Hon är nog ganska trött ;)
Hon har träffat "Ericas hund" Ronja också. Dom kom inte så bra överrens men vi hade dom kopplade på varsitt håll så ingen av dom kunde göra ngt mot varandra. Har tagit massa fina bilder idag på wilmis :)
Imorgon tar vi nya tag igen ;P, ha det bäst och hälsa alla!
Pussar och kramar till er, men määäääst dig ;) <33


OMG!!!!

Där rök min gamla gympasal, R.I.P den ;(, usch, tråkigt med så många minnen och sen frsvinner den bara :( Aja hoppas den nya blir bättre iallafall.

 
Gympasalen in fire, byebye!

Wilma :)

Till karin ;), Wilma mår bra! S0m jag skrev i smset så ja, har inte så mkt mer att säga. Vi ska gå upp och lägga oss snart ha de så bra! Puss <33


Wiiilma :D <3

Nu har karins hund Wilma anlänt och hon ska stanna här i 2 veckor :D
Karin, jag kmr sakna dig så fucking mkt! Jag uppdaterar till dig om wilmis :)
Just nu sover hon ;P

Du får ha det så jävlans skönt nu! Så ses vi om 2 veckor. Saknar dig redan! Pussar till dig vännen <333

Trött?

Heej bloggish ;D
nU HAR JAG ÄNTLIGEN tid att skriva. Har varit på Lida idag med Michelle, hundstranden var avstängd så vi gick till allmänna badplatsen för alla :P, krullis bada som en tog och de gjorde fan jag med, för de var varmare i vattnet än vad det var på land. Michelle hade med sin stora hund Elliot och ja han smet ngra gånger över till alla andra på strandens filtar xD, men dom var snälla så dom blev inte arga.
Sen typ på slutet börja dom morra på varandra om michelles godis hållare och jag gick direkt in och slängde ner båda. Sen var det bra.

Sen hade jag en halvtimme på mig när jag kom hem att duscha och göra mig iordning för vi skulle iväg till min kusin som inte var hemma så alltså resten av hans familj :P
Det var skittråkig och vi åkte hem 22.15.
Nu ska jag snart sova. Imorn blire att träffa Ida i stan :), skoj skoj.
Hoppas ni haft det bra!
Ha de bäst
/ glada bada Vilda Tilda

Tjenixen ;D

Hello :), hade inte tid att skriva  igår så jag skriver idag. Idag så har jag inte gjort så mkt. Jo jag har shoppat lite efter skolan :), snygga örhängen,dragkedjesaker, knappar och gem xd,  mitt det där lime gröna nagellacket som jag har på bild längre ner, 2 fina söta linnen och jag ska ha det ena på skolavslutningen :), Karin fick vara min nagellacks testare :P, taack kajiin kareen :) <3
Aja, bilder på outfiten kommer sen ;), ska dra över till grannen nu och lämna nyckeln hem till pappa som sitter där och dricker öl :P, sen ska jag sova. Antagligen lida imorn med vovven :D, goo natt
 Tilda <3  

Kläder ;D


Min fina Pyjamas :D
69.50:- på H&M

Vill ha (a)
99:- på H&M

Sommar och vår bilder


Jag och Michelle <33
här kommer lite sommar bilder och några vårbilder. För inte så länge sen ;)


Mer kommer sen :D

Yeeah!

Heello :) Idag har jag varit på Lida med Michelle, det var svinvarmt och vi skulle bada. Vi cyklade dit och Krullis fick springa med xd
Aja när vi kom dit så var våran vanliga plats där vi brukar bada upptagen så vi la oss på gräset istället.
Ah och sen så skulle vi hopa i men det var jätte mkt avskuren vass på botten så vi började rensa upp det. Och så var det vassa stenar som stack upp. Och sen drog jag upp en stor sten och gissa vad som var på den, joo äckliga jävla iglar ;O Jag la upp stenen på strandet så på så sätt minskade jag två stycken (a) Asså euuw, första gången jag såg hur dom såg ut.

Aa, men sen var det dags för oss att bada men jag vågade inte gå ut för att bottnen var äcklig tyyp med massa vass längre ut som vi inte hade rensat bort. Och Michelle var redan längre ut och jag vägrade gå så hon fick komma och hämta mig och fick bära ut mig på ryggen xD Aa, och sen var hon taskig så hon la sig ner och ja, då hade man ju lixom doppat sig xD

Aa, men sen var de läskigt sjögräs som försökte äta upp mig påväg tbx igen och då fick Michi bära in mig igen xD haha hon bar mig ända in till land och upp på trygga gräset.
Det var första gången ngn bärde mig på tyyp ett halvår elr ngt för ingen får igentligen bära mig, men det här var faktiskt ett nödfall!

Aa, sen fick jag en leveransrapport från H&M att några av mina kläder hade kommit så jag och pappa åkte och hämta.
Det var min citrongula pyjamas och mina svarta shorts som kom :D
Aa nu sitter jag bara här och ska väl duscha snart.
Ha det bäst!

Hemma :)

Heello :) idag fick vi sluta tidigare, typ 1 tim o 20 minuter?
Aja drog hem och nu sitter jag här, bussen var sen så jag missa mitt tåg men aja jag kom ju hem tillslut. Kom försent i morse också, bara för att jag tog en senare buss och tåget som passar in till den bussen var sen.
Aja, orkade inte skriva igår men jag tyyp simma men gick upp efter lite mindre än halva passet för de var IS kallt i vattnet. Musklerna skrynklade ihop sig liksom :S, så kallt vare! Nu sitter jag och lyssnar på David Guetta och hans tyyp nya låt :), den e asa bra!

Drar snart på träning igen

Ha de bäst!


RSS 2.0