Fjärde inlägget idag hahah (:

Helluu!
Hah nu har jag fått nån jävla dille på att skriva, jag kan fan inte sluta. Tyckte det blev grymt kul efter jag tagit den där pausen på tyyp 3 dagar. Mer behövde jag inte för att jag skulle kunna skriva tyyp 1-4 inlägg per dag. Asså jag hoppas ni gillar min blogg, för asså de e många som läser men ingen som kommenterar tyyp hahah, fegisar (:

Okeej, just precis nu blev jag jävligt irriterad. Du betyder så otroligt, men du fattar inte ett skit! Jag börjar fan nästan gråta, du har inte tid för mig längre. Nej men låt de vara så då. Gör så!

Okeeej nu ska jag berätta om lite annat.
FÖR TYYP 3 TIMMAR SEN! Var jag me Michelle som jag sa (:
Vi skulle ju ner och köpa film, för alla beck filmer fanns för 19 kroner styck, men allt var tyyp slut elr bortflyttat ;/
Iallafall så gick vi in i Centrum. Klockan var tyyp 20.25 och de stängde 20.30. De var tyyp helt tomt där inne så vi gick runt lite. Såg vakterna men dom såg inte oss hahah, åkte på rullbanden och satt på bänkarna xd, sen så stängde dom huvudentren till bussarna o jag ba Michelle ska vi inte tyyp dra nu så vi kommer ut?
Jo vi kanske ska göra de sa hon. Så vi drog mot hissarna. Båda stod på 4:AN och vi var på 1:AN så vi tröck ner hissen och sen så sa jag åt michelle o göra hennes alarm ljud, haha fyfan hon låter som ett riktigt alarm också! xD.
Vi tröck iaf in knappen i hissen så vi skulle komma till 2:AN men dörrarna var stängda så vi kom ingenstans. Vi fick fett mycke panik hahah, o samtidigt hör o ser jag hur siffran på hissen börjar röra sig neråt på båda hissarna så någon på 1:AN har alltså tryckt ner hissen, så vi tar trapporna och springer upp till 4:AN.
Som tur var är dörrarna öppna och jag ser då att hissarna har hunnit upp till 3:AN
Jag ba
SPRIIIIING Michelle, ååå fy fan vad jag sprang, michelle fatta tyyp inte var som hände förrens hon kollade bak o såg att dörrarna till hissarna öppnades o 2 vakter kommer upp, hahahahah fyy faan vad vi sprang o Michelle skreek fett mycket, hahahahahh fyy faan vad kul de var! Sen tog vi bussen hem o slappade bara (: För tyyp 1 timme sen åkte hon. Tomt här i sängen nu ;(
Imorn åker hon till Ann o kommer hem på torsdag, på fredag ska vi ut o ränna o sen får vi se! :D
Älskar dig gryyyyymt mkt, o taack för alla roliga stunder o stöd du ger mig o hur glad du får mig att bli utan att ens veta om de! <3333333333333 ILY!!!!!!

De här var absolut de sista inlägget idag! Orkar inte skriva mer hahah (:

Eller joooo juste, jag hade egenspa idag :D
De var jätteskönt! Hårinpackning, ansiktsmask, skumbad, levande ljus, mörkt i rummet, gurkor för ögonen o bara tyyyystnad. Behövde de. Trodde jag skulle spy idag. Har inte mått så bra, ätit dåligt å sådär. Haft äckelperioder då jag bara känner mig tjock. Så ahh, dåligt me mat om man säger så. 1 dag utan mat + andra dagen utan frukost o middag, sen idag utan frukost o Lunch. Kan inte hjälpas. Jag har iallafall nån grej som gör att jag klarar mig på väldigt lite en längre period.

Ahja, bli inte depp, var glada! (:
POK



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0