Klar!

Nu har jag hämtat alla kakor hos bella, eller ahh jag gjorde de för tre timmar sen tyyp. Sen när jag kom hem var det bara raka vägen upp på rummet, slå på datan och börja skriva igen. Så nu är jag äntligen klar. Jag skulle ge mig själv ett VG för min text (a' hah fast de e ju jag då da ;) Sen vad hon sätter är en annan sak ;s
Nej men jag tror att de kanske går ganska bra (:

Skönt att vara klar med skiten iaf, inga mer läxor nu. Nu ska bara alla engelska papper och SO:n printas ut men de gör jag innan jag stänger av datan när jag ska gå och lägga mig.
Usch vad tråkiga dagarna kan vara när man måste plugga. I helgen ska jag iaf va me maj friends och dom ska sova här och så ska jag såklart shoppa också, för jag har ju mina ställen där pengarna växer på träd ;) Neej men de e faktiskt nästan sant (:

Men nu ska jag dra.
De här är sista inlägget idag tyvärr.
POK


Paus

Nu tar jag en skrivpaus från SO:n och åker iväg och hämtar alla mina kakburkar hos bella som vi ska sälja så vi får ihop mer till klasskassan.
Uppdaterar när jag är hemma och klar med allt jag måste göra. (:

POK

Dags för VG uppgift.

Hesan hoppsan! Nu är det dags för mig att sätta igång med min VG uppgift på SO:n. Nu JÄVLAR ska jag ha VG i slutbetyg hah, fett sämst jag är... Men men, man kan inte vara bra på allt (:
Nej asså jag hinner inte skriva nu. Kommer skriva i minst en timme och sen så ska ni få ett blogginlägg till (:
Hade!
POK

Sista lektionen

nu sitter jag på sista lektionen som är bild. Våran bildlärare dampa ut lite för att vi hade slagit på fönstret in till mediateket. han kalla oss idioter och allting, hah jävla tönt!
neej nu ska jag återgå till mitt arbete ;) men jag bloggar sen när jag kommer hem.
POK

Haft prov

Nu har jag precis haft prov nu, jag tror det gick ganska bra (: svarade på allt iaf, ikväll ska jag göra VG uppgiften. Den ska vara inne imorn. Jag vet inte vad jag är påmförmhumör idag. Känner mig lite halv sur/irriterad men det är nog bara tillfälligt. Uppdaterar sen. POK

Rent! (:

Heejsan hoppsan! Nu ligger jag har igen, i min varma säng! (:
Idag var ju jag hos Karin och vi bakade scones, dom blev jättegoda men ah jag hällde i lite för mycket socker xd, de ståg 1 tsk, jag hällde i en halv deciliter ;$ hah ouups (:
Man blev rätt så illanmående efter en hahah! Sen drog vi till huddinge och kollade lite i affärer, och vi köpte finfina trosor på H&M som var på rea, gryyymt fina! Vi hade tur för det fanns 3 par kvar den ena 36 den andra 38 och den sista 40 tror jag de var. Så 36:an var min och 38:an karins, de var liksom tänkt att vi skulle komma och hitta dom ;)

Sen drog vi till spinningen och herrejävlar! Jag dog tusen gånger om, jävlar vad de kändes! Men har man en rolig kompis med sig så tänker man inte så mycket på de (: <33
Hah sen skulle vi stretcha och ner i en bajsställning, asså de såg ut som man skulle bajsa. De var helt tyst och sen så gör jag ett stönljud som att man tar i och ska bajsa på riktigt och Karin får en garvattack, hah jag börja också garva för att, jag vet inte? De var kul kanske? (:

Sen drog jag hem kommunalt för pappa kunde inte hämta mig idag och sen fick jag gå hem från Tumba för jag orkade inte vänta på bussen. Så jag har tyyp fått i mig 400-600 kalorier idag och bränt 150-300 kanske? Så de e ju ba räkna ut mitt kalori intag idag (:
Sen när jag kom hem gjorde jag iordning ett varm bad och sen så satt jag där i typ en timme tillsammans med en hårinpackning, ansiktsmask, gurkor över ögonen, tända ljus och ett glas cider. Myyys!
Passade också på att raka mina ben som jag glömt att göra. Hah pinsamt...

Men nu är hela jag len, men jag kommer ha en dålig hårdag imorn för jag tänker inte föna håret, mitt hår är redan så brännskadat... ;/

Sen så tog jag och bäddade nytt i sängen så nu är allt lila, innan var de blått. Teman vettni ;)

De blev ett långt inlägg dehär, bra va! (:



Snyggve me ansiktsmask, jag bjuder på mig själv hah...

Sängen före

Och efter, hah asså ja jag vet redan att jag inte kan bädda. Så säg inge



Jag ÄLSKAR Karins tröja! (Den jag har på mig för er som e lite tröga sådär ;))
POK

Hos karin (:

Nu är jag hos karin och vi håller på att baka scones eller ahh jag läser receptet och hon gäggar i smeten ;)
Det blir nog bra iaf, jag har varit ganska så duktig me maten idag...
Och HK Provet gick super! Var bara en fråga jag inte kunde (: eller ahh en och en halv.
Nej nu ska jag ta och hjälpa Karin med  det sista innan våra fina bröd ska in i ugnen.
Hörs sen!
POK

Rast

Hellu! Nu har vi lunchrast och vi har pluggat lite HK och det sitter faktiskt ganska bra nu tror jag. Franskan gick också bra och jag svarade på allt förrutom en MVG uppgift. Så jag får VG iallafall som jag visste att jag skulle få (: bloggar på reginas iphone, vi skulle igentligen ha mediateket idag men vi ska tydligen ha de på redat istället??? Ahja men jag bloggar senare, ska hem till Karin efter skolan och sen drar vi på spinning. Hörs sen (: POK

snabbt!

Heej nu skriver jag ett snabt morgoninlägg (: första gången på länge hah! Måste sticka till bussen om 3 minuter så ja jag känner att jag har lite ont om tid. Idag gäller det iallafall med proven! Franska och HK, minst VG på båda! Jag fixar de här!
Idag har jag en fett dålig hårdag hah, så de blev bara en snyggvetoffs... Hah alla har sina bad hair days och idag var tyvärr min, konstigt jag har inte haft den på länge, men de var väl fr jag platta håret igår. Då blir det så som det ä på mig. Nu måste jag dra! Ska träna ikväll (: Spinning! Tagga!
Klockan är för mycket
bloggar i skolan!
POK

testat och letat och fixat och trixat, men inte pluggat...

Heej heej hemma från michelle för en timme sen. Vi försökte faktiskt plugga, men det funkade inte (: Vi dansade dansmatta istället och fan vad vi har problem, vi var så jävla nära på att klara en svår bana, vi kör me två pilar var, men ahh så missa någon av oss och vi FÖRLORAR. Fan vad vi skrek, hahah Michelles mamma kom in o ba shhhhhh...

Hahah så söt! (:

När jag kom hem fixade jag mina spinninggrejer och packade med lite grejer som ska med till karin sen för jag har lånat lite grejer av henne hahah, men du får inte tbx din blå tröja än (a) För den har jag på mig nu, nej men mamma har inte kört blå tvätt men du får tbx den såfort hon gjort de.!!
Provade lite sport bh:ar och jag har faktiskt tre stycken, nämen tänka sig! Hah jag trodde inte jag hade nån xd, dom e lite stora bara, ska köpa en ny snart som sittter perfa!
Testade en jättefin Bh som mamma har haft för lääääääänge sen, 75 C, den var inte mycket stor inte! :D Lajk lajk lajk!

Nej men hörrni, jag har tyyp inte pluggat nått så jag ska läsa igenom allt innan jag går och lägger mig som jag ska göra snart, men innan de blir de egoego i spegeln (:
Bilder kanske kommer imorn, om dom blir bra ;)
Men jag har en goodi dag idag (: CAREFACE CAREFACE CAREFACE!
Hah någon kommer bli lite småsur? ;)

Ahja men ha de bejbs!
POK


Drar till Michelle

Nu har jag skrivit om alla mina HK svar för tredje gången bara för att jag vill få med så mycket som möjligt på varje fråga så att jag kan få så höga betygsom möjligt. Hoppas på ett MVG men de kanske är att hoppas för mycket? ;)
VG på franskan blire iaf. Usch känner mig som värsta pluggisen!
Nu ska jag iaf gå till Michelle och plugga lite med henne. Hon kanske kan hjälpa mig lite, jag e så sjukt seg... vet ju inte ens hur man sätter på en diskmaskin eller tvättmaskin eller ens hur man kokar makaroner. Ahh ni fattar. Jag suger!

Men nu ska jag gå. Har laddat ner lite nya låtar som jag ska lyssna på. Asså jag vill ladda ner mer så jag kan variera lite. Säg några bra som jag kan ladda ner! Desperat hahah (:

Hade!
POK

Ska pluuggga -.-

Heej hopp! kom hem från skolan för ett tag sen. Dagen har inte varit jättetråkig men det har inte hänt så mycket idag heller. Jag har bara varit glad (:

På sista lektionen fick karin damp på mig för att jag tog båda mina fötter på ryggstödet på hennes stol och tryckte in henne i bordet. Hon kom loss ganska fort och tröck ner mig på golvet hahah, men jag satt fortfarande på stolen så alltså mitt huve och överkropp var på golvet och resten av min kropp satt på stolen och försökte hålla mig kvar. Efteråt när vi slutat sa Michelle att man hört det skittydligt ända ut ner jag skrek, hah fett synd!

Sen sprang vi till bussen jag och Michelle, vi har ett nytt rekord på två minuter och det tar tyyp 10 minuter att gå dit, så vi är snabba! (:
Vårt förra rekord var tyyp 3-3,5 eller nått careface hah!
Nej hörrni, nu ska jag börja plugga inför proven imorn och sen kanske jag ska dra hem till lilla Casper. Det är 9 dagar kvar innan vi får små bebbisar. Om hon nu har några, men hon har blivit tjockare så vi får hoppas!

Men vi hörs sen pluttar!
POK


Sista lektionen

Hej fan vad skönt, nu sitter vi på våran sista lektion och vi Slutar om tio minuter. Bloggar på reginas iphone, börjar bli snabb på det här nu hahah!!! Nej men hörni, jag bloggar när jag kommer hem POK ;*

Franska

helluu! Nu sitter jag på franskan och jag slutar snart. vi hade inte prov idag. Synd för mig för jag kommer inte kunna plugga idag. Har ju HK prov imorn också... skiit!

Vi slutar snart, skönt. Sen slutar jag halv tre idag istället för fem. Lajk it!!!

Hörs sen, uppdaterar på Reginas Iphone (: <33
POK

God natt

Hinner skriva ett snabbt godnatt inlägg. Såå godnatt! Nu har jag tränat på allt jag behöver kunna inför franskan tror jag. Imorn när franskan är avklarad så går jag över på nästa moment, HK. Jag ska ha MVG!

Hörs imorn! Uppdaterar på Reginas IPHONE :D <333333333
POK

Varit hos Michelle <33

Hellu everybody! Nu är jag hemma igen, förlåt för skitdålig uppdatering, men jag har haft lite annat för mig.
Har pluggat lite HK och No, för tydligen så hade jag gjort fel frågor så jag hade gjort två kapitel före det vi skulle göra. Så jag är ganska irriterad över det! Och nu ska jag plugga lite franska glosor för jag tror faktiskt iv har provet imorn ;s Shiit shiit shiiit! De kommer inte gå bra...
Vid sju tiden så åkte jag och pappa till friskis&svettis och köpte kort till mig. Faan den där tanten var ju helt jävla trögfattad, jag ba ahh jag vill ha ett säsongskort för spinningen, hon ba det finns inte. Bara gympa. Jag ba men min kompis har ett, hon baa de kostar 1800 kr, man ba wtf?!
Asså jag hade sett prislistan o allt innan och sen så ba nej de finns inte. Jag ba har ni någon prislista, hon ba ahh där och så pekade hon på en tidning. Jag gick och hämta den och bläddrade fram till prislistorna och baa, asså där e de jag vill ha. Hon ba aha menar du ett säsongskort på spinning. Man ba neej jag menar att jag vill bajsa i ditt ansikte. Asså så jävla trög. Kärring hahah (:

Sen drog jag hem till Michelle tyyp vid halv nio. Körde dansmatta. O brände kalorier.
Jag har saknat mitt tjej lite om man säger så! Love you so much!!!

Idag har varit en ganska jobbig dag för alla var typ sura på mig. ELler ah..., små sura/förvirrade.
Men nu är alla glada hoppas jag o jag e en glad chey!
Förlåt för mitt rubbade beteende idag.

Har precis käkat ett grönt saftigt äpple, åhh fan va gott de var! Man kanske ska ta med ett imorn som lunch? Tror nog jag ska göra de! Kanske 2 ;)

Men hörni friends, nu måste jag plugga och ringa min andra älskling.
Vi hörs älsklingar!
POK


skitig spegel

Förlåt

Man kan inte reda ut skit via msn, asså alla vet att de inte funkar. Vi reder ut det ordentligt sen.
Love u

Pluggat

Om man ändå är hemma så kan man ju göra lite grejer man behöver. Så det har jag gjort nu. Pluggat en jävla massa. Eller ahh lite iaf, Alla frågor på HK och skrivit ner alla rätta svar på ett eget papper, 2 kapitel No, alla frågor förutom 1 cp fråga på So:n och nu ska jag plugga lite franska glosor för jag tror vi har prov imorn...





.

Insidan visar en annan känsla på natten än vad utsidan visar på dagen

Bion

Heellu, kom hem från Erra för tyyp 50 minute sen. Vi städade burarna och så, bra att de blev gjort. Tycker Acire har blivit tjockare (:

Okeej men ahh bion idag då. Vi såg ju Justin bieber, den var GRYYMT bra! Är kär i honom nu efter den där filmen, innan tyckte jag han var ful o ahh allt, men han e ju sjuukt söt!
Sitter just nu och lyssnar på hans låtar (a'
Jag var ganska irriterad hela tiden när vi var där, så förlåt för att ni var tvungna att stå ut med mig.
Det hade nog varit bättre om jag stannat hemma. Ni hade haft roligare utan en suris. Men tack ni som iaf försökte. O ni lyckades ju iaf lite. Ni vet vilka ni är! ;*

Annars tycker jag dagen har varit helt okej, tyvärr är de ju söndag idag då. Känns inte bra! ;(
Orkar inte med skolan o prov, längtar tills veckan är över!
Hade
POK

Media market

Hej heej. Nu är jag på mediamarket med karin och vi väntar på att bion ska börja. vet inte vad vi ska göra medans vi väntar, vi får se. Bara sitta och snacka kanske eller nått sånt.
Uppdaterar sen!
POK

God morgon

Gomorron allihopa! Nu är iallafall jag vaken. Eller jag vaknade för tyyp en kvart sen men var ju tvungen att kolla fb lite snabbt ;)

Ska gå upp och duscha o klä på mig snart. Och sen vid tre tiden så ska jag gå på bio med Karin,Michelle,Bella och Regina o så Justin bieber - never say never. Man får hoppas den är bra men de tror jag för det är många som sagt att den är bra (:

Uppdaterar sen.
POK

Jag kan inte förklara hur jag känner. För de e så sjukt barnsligt att säga så

  

Min dag idag.

Nu ska jag skriva om min dag. Den började med att jag gick upp halv tio. Gjorde mig iordning och gick ner till badhuset för karin skulle tävla. Var me henne hela tiden tyyp och gick efter henne som en stalker. Kollade när hon tävlade och sen gick vi ner till Tumba och tog bussen till gula villan och åt kycklingsallad.
Sen var vi tvungna att gå tillbaka för vi missade bussen med 3 minuter. De var skitkallt. Lånade Karins "halssduk" Vad fan heter de? kommer inte ihåg, de kanske heter de?
Ahja, sen så var vi där ett tag till och jag provade en tävlingsbaddräckt som jag trodde skulle gå sönder, den skar verkligen in i benen när jag skulle få på mig den. Men dom ska sitta så tajt. Ska förbruka mitt pressentkort jag har där nere.

Snackade lite me Linda och jag kanske ska börja simma igen. Bli sprintare eller nått sånt. Kan ju vara kul de också. Då tränar man ju iaf.

Drog ut me hunden sen. Behövde skaka av mig lite känslor. Usch vad jag mår blä just nu. Vet inte vad jag ska göra.

Snart kommer Michelle. Vi ska bara vara en stund.

Förlåt för tråkigt inlägg. Inga smileysar ingenting... Men jag är på fett dåligt humör.
Hoppas de går över.
POK

Dåligt humör

Asså jag e på jättedåligt humör just nu. Bara för en liten jävla grej. Vill bara lägga mig och gråta.
Usch, nu mår jag inte bra. FAN för livet idag!


!!!

Fett irriterad just nu. Bloggar när jag är på bättre humör

Målat naglarna

Heeej allihopa! Just nu sitter jag i min säng och väntar på att mina tånaglar ska torka som jag målade nyss. Snyggt blev det inte men det ser ju bättre ut än vad dom gör när det är orginal om jag säger så hahah ;)

Har legat i soffan och kollat på let's dance finalen och tagit en massa egobilder. Ovanligt (:
Men asså om man tyyp vinka kameran åt ett visst håll så ändrade sig ljuset och sen så var det fortfarande så när man vinklade tillbaka den på mig. Så de blev ganska fina bilder me ljuset hahah (:

Vid halv sju tiden var jag hos bella tyyp. Eller det kanske var senare? Nej men jag kommer inte ihåg. Var hemma hos henne med Regina. Vi tog det bara lungt och så (: Bellas föräldrar hade köpt jättemycket thaimat så ahh man fick ju i sig lite även fast man inte skulle, hah, jag lovar nästa vecka blir NYTTIG! Inget godis och ingen fet mat.
Har på mig min rosa panda pyjamas nu och det är dags att krypa till sängs. Imorn ska jag upp halv tio för jag ska ner till badhuset och kolla när Karin simma. Jag lovade att vara där ner själva tävlingen börja så för att få så lång sovmorgon som möjligt så får jag stressa lite istället när jag väl ska upp. Det är det värt om man får sova (:
Imorn vet jag inte vad som händer. Kanske spenderar hela dagen i en simhall? Vad vet jag. Vi får se (:

Men hörni ni får ha de så bra. Jag kanske slänger in den där dag grejen ikväll som jag brukar göra. Ni vet dag 1 dag 7 osv. Vi får se, om jag orkar! (:

Annars så säger jag godnatt nu och vi hörs imorn! (:



Vofflor

Heej heej, kom hem för tyyp en timme sen. Skulle igentligen åka iväg till stan med Karin men jag kände att det blev för stressigt med kvällsmaten för jag hade tänkt göra familjen sällskap idag vid middagsbordet. Men ba för de så ska pappa ner och fixa till simtävlingen imorn och jag har precis tryckt i mig vofflor så jag ska inte alls äta kvällsmat för de var min kvällsmat, tidig kvällsmat alltså. S¨å jag hade kunnat åka med henne. Då hade jag inte tryckt i mig vofflor och då hade jag inte fått ångest och ont i magen... Vad man än gör så gör man fel.

Skoldagen idag gick iallafall fort tycker jag. Så de var skönt det iallafall.

Tror att jag ska gå ut och gå/springa sen. Pallar inte bara ligga inne idag. Ska bara låta värken släppa lite. Asså jag lär mig aldrig att jag INTE KAN ÄTA GRÄDDE! Magen blir stor som en jävla luftballong. Hoppas den sjunker ner snart, annars får jag bara ännu mer ångest.

Vi hörs sen
POK

Rast

Hellu nu har vi haft fyra lektioner och nu har vi Rast. Bara 2 lektioner kvar. Sen är det äntligen fredags ta :D Har lust att göra något roligt idag, men vad??? ;s POK

Hos Karin

Heeej hopp gummisnopp, nej men heej (:
Som sagt så har jag varit med Karin hela dagen idag tyyp och vi har varit på heron. Fikade, snackade och åkte simulator.  Hahah jävlar vad vi skrev och sen efter det så mådde jag sjukt illa och ville bara spy. Usch!
Sen så tog vi bussen hem till karin för mitt busskort gick ut så vi fick åka på bussremsa hahah, men ahh nu ska jag sova här och vi får se hur det går imorn eftersom karin ska iväg och träna på morgonen så jag kommer få klara mig ensam.  Oh nooo! Får hennes säng för mig själv och sen får jag låna lite kläder hahah (: Har inte ett skit med mig så det kommer behövas! Lånar dusch och en jävla massa grejer imorn också. Hah fett pinsamt... ;s
Men nu ska jag ta och göra mig iordning och sen ska vi sova.
Uppdaterar imorn!
POK

Mediamarket

Heeej! Nu är jag på mediamarket med Karin. Vi har precis fikat och snackat lite och nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Kanske sätta hos i masagestolarna? (: Skriver på en macbook hahah (:
uppdaterar sen.
POK

Sista lektionen

Nu har vi äntligen våran sista lektion och det är bild, sen får vi äntligen sluta (: jag och Karin ska nog iväg och fika lite sen om hon inte ska träna. Hoppas hon inte ska!!! :D uppdaterar er sen. Puss biatches ;*.

Musikdags

Nu blev de mycket uppdatering, råkade skriva på fel blogg först så var tvungen att skriva om. Skriver på reginas iphone nu. Uppdaterar sen älsklingar!!! POK

Mediateket

Nu sitter jag i mediatiket och min lärare har precis gått ut här ifrån, så jag hinner skriva lite snabbt. Jag sitter och skriver en presentation inför mitt utvecklingssamtal.
hah min närvarolista var faktiskt inte så dålig, inte så mkt rött=frånvaro xd
Så ahh jag oroar mig faktiskt inte så mkt. Men nu måste jag förtsaääta skriva min presentation innan Monica kommer hahah, uppdaterar på reginas Iphone sen för idag är hon här och då kan jag utnyttja tillfället hahah (: <333
POK

Dag 7

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Min bästa vän.
Ahh ska jag välja den som jag har mest förtroende för, som typ aldrig sviker och som jag vänder mig till i först hand så är det Karin. Det hade nog dom flesta listat ut?

Min bästa vän är alltså karin och jag har känt henne sen jag var 8-10? De var iaf genom simingen.
Och vi var sjukt tajta ett tag, sen blev det värsta bråket o ah allt vi byggt upp försvann, men nu har vi fått upp vårt band igen, det är inte så lätt att veta med dig, för jag kan fortfarande inte "läsa" dig men jag vet att du älskar mig ganska mycket iaf!
Du betyder iaf så otroligt mycket. Du är en sån person som jag kan säga precis vad jag tycker till och som jag alltid vänder mig till om jag behöver hjälp. Och jag vet att du alltid ger mig ett svar.
Du har allt det där som en bästa vän ska ha och jag saknar dig hela tiden, det är därför jag måste ringa dig varje dag, för ag blir jättetom utan dig i örat.
Karin Sahlin, du är det bästa som någonsin hänt mig och de håller jag fast vid! Du och jag livet ut, för jag kommer inte lämna dig så länge jag lever om du inte någon dag ber mig att göra det.
Du är en sån otrolig vän, helt sjukt att sånna som du finns, och att de just blev du och jag, jag är lycklig när jag e med dig.
Jag älskar dig så otroligt bästa vän!
Föralltid







Du är vackrare än allt på denna jord gumman!

Tränat

Har precis dragit i mig ett glas färskpressad apelsinjuce, lite vitaminer sådär (:

Snackade med karin runt åtta tiden o klaga på att jag inte hade nått att göra, snacka om desperat efter att få prata hah.
Hon börja snacka om olika idrotter som jag borde börja på och sen på nått sett kom vi fram till att jag skulle ner o simma? Fråga mig inte varför, så jag packade min väska 20.10 o gick ner till badet me Karin i telefon som sällskap, skogen e så sjukt läskig på kvällen ;s
kvart över var jag där nere. O där nere är vissa personer från A gruppen, jag trodde inte dom tränade på onsdagar? ;s
Men jag hoppade i iaf och de gick bra i början, de var sen den sista kvarten tyyp som de gick sjuuukt dåligt xd Låg kvar på samma ställe hela tiden xD Var så sjukt trött!
O nu har jag sån jävla träningsverk i högerarmen, otränad ja jag vet... Men de kommer jag inte vara sen vettni (:

O idag när jag satt på tåget påväg hem från skolan så¨tror jag att jag såg min gamla barndomskompis Jenny, Emilias storasyster, för hon kollade jättemycket på mig och jag kände igen henne asmycket!
Jag tänkte säga ba E du Jenny, Emilias syrra hahah, men vafan de låter ju cp xd
Så jag lät bli. Ångrar de nu faktiskt...

Jag är sjukt trött! Fattar vad karin menar när hon säger att hon är trött på kvällarna, man blir ju helt slut av att träna i bassäng för fan ;o De kommer inte jag ihåg, men de var ju förra sommarn jag simmade sist tyyp, elle rjag kanske har simmat nått mer, fast jag kommer inte ihåg xd Badat har jag iaf (:

Ni ska få inlägg senare
POK


Dag 6

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Förlåt, jag glömde den där grejen igår. Och jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från min dag igår, men de kanske går bra ändå?

Okeej, ehm igår så var jag en riktig butter, men jag klarade av att inte visa de. Tur tur tur!  Sur hela skoldagen och när jag kom hem så tror jag att jag bloggade lite?! Har jag fel? Åt lite mat och sen drog jag till Erica som dissade mig totalt för sin kille även fast hon sagt att jag skulle komma, lite småsurt de också. Drog hem efter 30-45 minuter och bakade hallongrottot istället.
Sen så bloggade jag lite till och sen tror jag att jag gick o la mig. Så min dag igår var väl inte sådär jättemärkvärdig, inte alls faktiskt. Men mina vardagar brukar inte va de när man har skola hela dagarna. Myyycket bättre på helgerna o loven (:

Dag 7 får ni ikväll eftersom det är den som jag ska skriva om idag igentligen ;)
O de kommer vara min bästa vän.
Kan ni lista ut vem de kan vara? ;)

POK


hAH ahh såhär ser man ut när man sätter upp håret i dagisfrisyr, OMG!
sNYGGVE

Ajjj...

Faaaaan vad jag har ont i magen! Jag åt nog för mycket/för snabbt, så jävla onödigt av mig! Faan...

hoppas de går över snart


Hemma för 25 minuter sen

Heeej allihopa, kom hem för 25 minuter sen som sagt. Dagen har varit SJUUUK lång o mitt humör har varit lite upp o ner, men de okej.
Nästa vecka har jag 3 prov o tills nu på fredag så har jag engelska läxa -.-
Imorn kommer äntligen Regina tbx :D LaaajK! <33

Blir lite fundersam. När ja sitter på bussen påvägen hem så hoppar en barnfamilj på med 3 barn 2 tjejer och den minsta i barnvagn är kille och sen deras föräldrar förståss. Mitten barnet som är en tjej sätter sig i sin storasysters knä, helt normalt liksom. Pappan får ett jävla vredesutbrott och säger åt henne att sätta sig på ett säte bredvid en annan tjej men ungen vill inte de. Då skriker han, MEN SETT DIG DÄR FATTAR DU TRÖGT, ÄR DU RÄDD ELLER?!

Hur fan kan man säga så till sitt barn?
Och sen så blev pojken ledsen som satt i barnvagnen och då började mellansystern leka med honom för att göra honom glad och blåsa bubblor me sitt tuggummi som han fick smälla. Då säger pappan igen, lägg av med de där! Ska du sitta på ditt rum resten av kvällen eller?!
Jag hade sån jävla stor lust o ba säga till honom vilken jävla skit han var, vadfan hade ungen gjort honom? Ett oskyldigt barn på 5-6 år
Fy fan för sånna människor! ska man favorisera sina barn, då skaffar man för fan bara 1 barn, det är inte svårare än så! Usch blir så arg på idioter som inte fattar ett skit, gubbjävlen kan för fan gå o hänga sig, man gör inte så!

Jag uppdaterar soon! ;*

POK

Skolish polish

Nu sitter man såklart i skolan och idag har vi datasalen så jag kan ju skriva ett inlägg innan alla ikväll kommer (:
Blev nästan klar med mina ormskinsliknande leggings idag, men jag är tvungen att sy in dom lite för dom är sjuuukt stora och de är ändå storlek 36? Ahh de kan ju inte alltid bli så som man vill, speciellt inte när man gör dom själv.
Karin sitter här bredvid mig och hon bloggar hon också, ska ta o läsa hennes när hon e klar (:
Ehm, ahh idag när jag kommer hem så ska jag ta ut både Krullis o Lucie för hon behövde tydligen rastas idag och jag kommer tyyp binda upp mig 3 gånger i veckan mot en summa pengar som  JAG ska bestämma. Annars kommer jag inte göra de (:

Men vi hörs senare mina älsklingar!
POK


fuuck!

Fan vad klockan tickar på! ;s snart e de dags att sova o sen imorn är de en jobbig dag igen -.- hade sett fram imot en kort dag men vi ska tydligen gå igenom allt på hemkunskapen imorn som är sista lektionen. Vi brukar ha den i halvklass så varannan onsdag slutar ena halvan tidigare, men imorn ska alla vara där o gå igenom allt och sen nästa vecka har vi prov... De kommer gå så bra! NOT

Neej de här blir nog sista inlägget. Eller kanske nästsista... (:




Trassel hår...

POK

Baka baka liten kaka

Hellu! Vart hos Casper o pysslat lite med honom när jag var hos erica. Hon säger att jag ska komma men sen när man kommer så står hon ute o hånglar me sin kille? De e en rolig kompis man har vill jag bara säga. Så efter 30-45 minuter utan att hon kom drog jag hem. Nästa gång du vill att jag ska komma så kanske du ska planera lite bättre! Så jävla dålig stil av dig!!!

När jag kom hem bestämde jag iaf att jag skulle baka lite, så jag gjorde hallongrottor o inte jordgubbsgrottor som vi gjorde i skolan hahah (:
Dom såg jättefina ut fram till att hade lagt i sylten och skulle grädda dom. Efter de kaaaaos hahah (: Sylten var bredd över hela kakorna xd
Men goda blev dom iaf o de är huvudsaken! Mamma älskar dom så hon o pappa kan ju äta upp dom när dom sitter o fikar (: Själv ska jag vänta tills på fredag när jag ska äta vofflor me karin! Muumma (: Tur att jag ska springa på helgen hahah.








hahahahah! Jag ska inte bli konditor iaf xD OMG Grymt fula! (: 

Drar Iväg

Nu drar jag till Erra o alla hamstrar som snart blir ännuflera hahah (:

Hade tänkt gå på en promenad idag, men karin sa att de var kallt o nu börjar de bli mörkt..., åhhh orkar inte med mer skola nu faaan!
Vill ha lov nu! efter den här veckan är de 3 veckor kvar! Gilla! Jag bloggar myyycket mer när jag kommer hem ;* POK

Tisdag eftermiddag, skolan e slut! (:

Heej allihopa! Ni fick ingen uppdatering på förmiddagen som ni kanske märkte, men de är lite svårt när man varken har tillgång till data eller till reginas Iphone hahah (: <3

Dagen har varit sjuuukt lång även fast vi fick sovmorgon och alltså en lektion mindre, men de var ändå 5 lektioner!!!
Tråkig dag i skolan, men jag får aldrig nog av karin, min gulle! <33
Hon kan få dagarna att bli lite bättre när dom e som sämst iaf. LOVE LOVE LOVE U!

Sista lektionen var hemkunskapsprofilen. Vi skulle baka hallongrottor men de fick bli jordgubbsgrottor för dom hade ingen hallonsylt? Men hallåååå köper man inte allt som kan tänkas behövas i ett kök? ;s
Jag smakade inte på dom men Michelle sa att dom var goda, så jag får väl lita på de då ;)

När jag hoppade av tåget gick jag raka vägen till banken och lämnade in Kortet som ska sitta på Id kortet.
O jag hann me bussen hem dessutom! (:

Nu ska jag äta! Bloggar sen! ;*

POK 

Sista

Ahh tyvärr älsklingar, sista inlägget nu... men imorn tar vi nya tag o massa ny uppdatering, it sounds good hah, min engelska e så jävla hopplös... SÄMST!

Jag bloggar fan mer än vissa av dom kändare bloggarna gör. Skriver mellan 4-7 inlägg per dag!
Men jag tycker de e sjukt rolig, jag vet inte varför dom gör de. Vissa av dom tjänar ju pengar på de. Dom kanske inte tycker de är ett dugg roligt? Tur att jag gillar de iaf ;) Då får ni bra och mycket uppdates (:

Nej men hörrni! Nu ska jag faktiskt ta och sova. Har som tur var sovmorgon imorn också för våran No lärare skulle tydligen vara borta, yees!
Vi hörs imorn! (:
God natt o sov så gott!

POK


Dag 5

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Okej, dag 5 vad är kärlek?

Ehm jaa, asså de kan ju vara olika sorters kärlek. Vänskapskärlek,syskonkärlek, familjekärlek, pojkvän/flickvänkärlek m.m.

Jag har inte många vänner som jag träffar sådär jätteofta och som jag känner jätte superbra men några av dom jag har är absolut dom jag bryr mig mest om! Jag har ju mina speciella och min speciella som jag bryr mig så mycket om att faktiskt skulle kunna göra vad som helst för. Jag vet, många säger så utan att mena de. Men de jag säger står jag för och de är så jag skulle göra. För jag älskar just den personen så sjukt mycket. Hon finns alltid där o sårar aldrig. Hon är sjukt speciell! Ni andra som står mig nära är också speciella och betyder väldigt mycket, men hon har något extra som ni andra saknar (:

Kärlek är något speciellt och alla känner något speciellt för någon och alltså en viss kärlek (: De finns ingen som är ond från utsidan och hela vägen in, så är de bara.
Så alltså jag kan inte riktigt förklara kärlek för det är olika för alla vad det är. Jag skulle nog säga att det är kärlek som gör att jag står där jag gör idag, att jag tar för mig och för de mesta njuter av livet. Får man ingen kärlek så sjunker man till botten.
Så ge för i helvete alla runt omkring dig kärlek i massor! De är dom värda!
Hah ahh jag kan inte direkt förklara kärlek, men jag hoppas ni fattar något?

Hade!
POK




Varm!

Hellu! Är hemma igen, har varit hos Erra nyss och Acire var brunstig så nu är hon parad och klar. Om 16 dagar har vi bebbisar om allt går bra! (: Läs mer på http://abchamstrarna.blogg.se (:

Ahh vad har jag gjort mer?! Faktiskt inte så mycket. Jag är gryyymt sugen på att träna! Så nästa vecka köper jag gymkort på frisis&svettis för jag ska träna me Karin. Hon var iväg idag och körde corespinning. Åhh jag vill också, men jag är så grymt förkyld så de går inte. Ska fokusera på att bli frisk och sen kör vi igång igen! (:

Jag bara undrar en sak, vafan händer me Facebook? ;s Tyyp var tredje minut skickas massa konstiga länkar o skit i chatten av olika kompisar. Dom måste ha tryckt och sen fått virus eller nått ;s

Det här skickas hela tiden...
OMG this girl just killed herself after her DAD posted this on her wall: bit.ly/fr2fr0 :
KLICKA FÖR FAN INTE OM NI INTE VILL HA VIRUS, DE E BARA SKIT DE SOM STÅR!

Jag kommer då inte klicka för jag vet ju att de kommer bli strul. Hoppas ni andra har tur och inte blir bombade me de där i eran chatt. Jag hade inte lika stor tur :/

Hörs sen biatches!
POK

Plugg plugg plugg hela dagen lång (:

Ahh som sagt. När jag kom hem så var det bara att sätta igång att plugga. Eller ahh jag åt tidig kvällsmat först hahah, vid fyra. Jag var jättehungrig, men nu e jag mätt (:
Har pluggat matte och gjort 3  a4 sidor matte ;o Good work (: Sen jobbade jag typ 3 frågor från so:n också. Inge mer plugg ikväll, de orkar jag faktiskt inte! Känner av jättemycket i mina bihålor och i hela huvet. Ajajaj! De är inte skönt...

Himlen här utanför var för bara 10 minuter sen randig, rosa/orange och blå, men nu är de borta o de e nästan mörkt?! ;o Faan de gick ju asfort ;s
Tog lite bilder på den, fin faktiskt men min kamera dog så ni får se bilderna när batteriet har laddat klart (:
POK

Sista lektionen!

Heeej hopp! Nu sitter jag på min sista lektion som är franska! Vi slutar om 2 minuter, yeees!
Har suttit och tränat glosor hela lektionen så jag behövde en liten paus nu. Jag kan dom från franska om jag ska skriva svenska men inte tvärt om. Fuuck!

Vi hörs sen när jag kommer hem igen (:
POK

Maaaj gaaash

Shiiit vad mycket bilder jag har på min data! ;o Har börjat sortera lite, men de e så sjukt mycket så de känns inte som de hjälper faan!

Tagit bort över 300 bilder iaf hahah, guuud, så fula bilder...
Orkar inte fixa mer idag hah, tar de en annan dag och då ska jag göra klart nästan allt iallafall. Har en mapp med nästan 1000 bilder 991 exakt hah,

Asså sorry männsikor men jag har inget roligt att blogga om idag, eller nu. Jag ska faktiskt ta o gå och lägga mig nu tror jag. Komma isäng hyfsat tid.
Mamma ska fixa mina ögonbryn nu, men vi hörs imorn mina vänner (:

POK 

Kreativ!

Ahh som rubriken säger, jag är gryymt kreativ hahah (:


Hah guu så snygg xd, lite färg kanske ska på den, eller? ;)


Jag skulle göra den här. Hah men den blev


SÅhär xD Faaaail!


De här e sååå grymt gott (a) Avokado me Keso! Namnam!


LAJK DA PICTURE! (:



Den här muppbilden ska sitta på mitt ID-kort.... Ohh maaaaj gaaaash! ;s

Avocado

Tjolahopp, har precis tryckt i mig en avocado med keso, de var mumma hah (:

Lite snygga bilder kommer snart ;)

Dag 4

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Dag fyra då da. Dagarna går faktiskt ganska så fort, eller vad tycker ni? (: fyra veckor kvar till påsklovet också! Gilla stoooort! :D

Okeej, men ahh dag fyra och jag ska skriva om vad jag ätit idag.

Jag vaknade vid tio och gick upp sen vid tyyp halv tolv tiden. Då åt jag lunch som blev två fläskfilé bitar och några klyftpotatisar.
Sen så var de kvällsmat o då åt jag fyra biffar med två potatisar me lingonsylt o brunsås. Så de e de jag ätit idag ;) Wow de var ett väldigt kort svar jag behövde skriva idag hah (:

Hörs sen!
POK

Dålig uppdatering

Heej allihopa!
Skiit dålig uppdatering jag vet! Men jag kommer skriva inlägg nu fram tills jag ska sova, så ni år ändå ganska mycket ;)
Idag började jag med att gå upp vid tio tiden tror jag. Wow första gången jag kunde sova hyfsat länge på 4 dagar!
Sen klädde jag på mig och pappa och jag åkte till färghandeln för att köpa vit och rosa färg till mitt rum. Men dom jävlarna hade stängt så de var bara att åka hem igen...
Sen drog jag ut och gick 7-8 km med Krullen. Fan vad skönt att de int är en massa skidåkare ute längre eftersom spåren är skitdåliga och skinande sol var de också! Naajs! (:
Så jag har väl bränt lite kalorier idag iaf (:
Ikväll ska jag vara med Michelle fast jag vet inte vad vi ska göra :P Nånting blire iaf (:
Bloggar senare!
POK


Sista! EN massa bilder (:

Okeeej, nu kommer sista inlägget (: En massa bilder, dagens höjdpunkt, hahah visst (:


FIna trollungar hahah (: <33



Choklad gör dig glad, den gjorde iaf Karin glad när hon fick den av mig (: Köpt på Lagerhouse, de är äkta gullig  choklad ska ni veta! (: I love you gumman!!! <333

Mhm de var ju inte lite folk där direkt hah...

Kolla vad jag såg när jag kollade igenom bilderna, tjejen har en exakt likadan kamera som jag, i rosa dessutom ;o Häng dig!



Sådär, nu orkar jag inte mer, har ägnat mig åt bloggen tyyp 3,5 timmar nu hah
Sov gott allihopa så hörs vi imorn ;*
POK

Dag 3

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Ahapp mina föräldrar då. De här är dagens fråga...

Ja jag kan ju börja me att säga att min mamma heter Jessica och är 41, 42 år i år. Min pappa är lika gammal och fyller också 42 år i år. En månad efter mamma.
Dom bryr sig grymt mkt om mig och ibland lite för mycket. De går jättebra om jag ska iväg på dagarna o göra nått, men såfort de börjar bli mörkt så ringer mamma mig o frågar vart jag är tyyp hela tiden? ;s STÖÖÖRANDE!

Min pappa är ett riktigt skoter fan som bryr sig grymt mycket om sin skoter som vi har i härjedalen. Han köpte den förra året för 110 000 o jaa de är liksom hans leksak, mamma är skitsur över att han köpte den, hah undra varför ;)
Min mamma älskar att bestämma o tycker alltid att hon har rätt, men de har hon ju självklart inte för de är ju jag som har de tyyp jämt.
Även fast båda är störda båda två så har dom ändå sina stunder då dom är så gryyymt snälla!
O jag kommer älska dom vad som än händer (:

Ahh kort info om mina föräldrar (:




Dag 2 (var igår) OMG Missade ;o

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Ja jag ska göra nummer 2 idag, eller ahh jag skulle gjort den igår men den får göras idag istället, så nu får ni två stycken sånnadär idag ;P Good or bad?
Hah nu kör jag iaf! (:

Okej, min första kärlek...
Hmm ahh asså man kan ju kanske inte kalla de precis för kärlek när man går i sexårs och skaffar kille? Men de var nog min första som jag kommer ihåg! Ehm, ahh juste han var ganska tjock och han hette Nicklas. Kommer ihåg hur vi på rasterna brukade springa upp i skogen o stå där o pussas hahah, inte kyssas, pussas idioter (:
Ohh så brukade han vara hemma hos mig tyyp varje dag o han gick runt o bar runt på mig som om jag var en liten bebis, jaa jag sa ju att han var stor! Tyyp 20 centimeter längre än vad jag var hahah ;o o tyyp 30 kg mer.
Kommer också ihåg att han brukade ge mig sina kulor, för de var ju poppis när man var liten att spela kula på skolgården så han gav mig en massa hahah (: De e dom få minnen jag har av honom. Han har blivit ännu större nu o gryyyymt ful, fattar inte att jag kunde va tsm me honom ;s o så tror han sig så jävla cool också. De värsta!
Jävla tönt. Undra när du ska få tjej nästa gång du...
Nee nu var jag taskig (:
Men jag kan inte rå för de.

Ahh de var min första kärlek iaf ;)

Äntligen videoblogg!

Ja nu kommer äntligen videobloggen efter mycket strul -.-

Sen kommer 3 inlägg till efter de här och sen är de slut mina vänner för idag (:


Hah lite bättre än igår? + sminkad idag o ingen bad hair day ;)

Michelle

Yees nu har jag precis snackat me Michelle (: Lajk it! Vi la precis på, åhh så skönt att höra hennes röst ;* <3333

Videon kommer ta ännu längre tid -.- den var pecis klar tyyp och sen dampar den och jag m¨åste ladda upp den igen... Fitta! Men den kommer! Jag lovar! (:


Snyggve snackar i tele (:

Tjaba tjena hallå!

Heeej allihopa! Nu kommer uppdateringen igång igen! Ja som sagt så var jag först i skärholmen och sen på heron och såg Eric Saade tillsammans med Bella o Regina (: Vi hade det trevligt, elr vad tycker ni ;)
Sen så var jag med Karin o Sara tyyp 30-45 minuter innan det var dags för mig att åka hem.
Kul att träffa Karin som vanligt och sara igen! (:
Har köpt lite smått idag, alltså inte kläder :P
Tyyp pads, smink remover, 2 olika tandkrämer, mensgrejer hah fint de låter (:, och sen Id bilder. Bilden blev faktiskt helt okeej? Ser dock lite sur ut, men man får ju inte le ;o o då ser jag ut så x)

Iallafall så har jag precis gjort en ny videoblogg, ohh myy goooosh! Ofta jag våga efter mitt failade igår ;s hahah tänkte ta bort de flera gånger men den fick stanna iaf...

Idag har jag iaf smink på mig, alltid något ;) Den e lite bättre än den igår (: Man lär sig vettni! (:
Min första som jag gjorde idag blev bäst men den var för stor så den gick inte att ladda upp så jag fick göra en ny som var lite sämre ;/ Syyynd! Ahja ni får nöja er me den och ahh ni kan ju inte jämföra med den som jag gjorde nyss och den jag laddar upp just nu xd, Men ni kan jämföra den igår och den som kommer upp idag. De är en liten skillnad iallafall, viisst? (:

Den kommer upp om tyyp 30 minuter/1 timme, skitsegt att ladda upp ;s

Men den kommer idag iaf!
Så vänta me spänning!
Höres!
POK

Åker

Nu ska jag åka (: Pappa kommer och hämtar mig och skjusar ner mig till Centrum, sen tar jag bussen därifrån. Vi hörs sen älsklingar!

Duschat

Heeellu friends! Idag vaknade jag vid tyyp nio tiden, vafan kan jag inte få sova? ;s

Jag mår jättebra idag faktiskt. Men de varar väll inte så länge eftersomLinus började spy imorse så då får väl jag också de... Men just nu känner jag ingenting (:

Duschat och klätt på mig precis, jag hoppas jag har en bra sminkdag för jag är sjuuukt torr i ansiktet så antagligen är sminkdagen skiiit!

Idag ska jag vara me Bella o Regina först i skärholmen och sen ska vi över till Heron o kolla på erica saade (: Bilder får ni ikväll skulle jag tro (:

Neej, nu ska jag fortsätta fixa mig så hörs vi senare, kanske kan slänga in ett snabbt inlägg från reginas iphone ;* <333
Hade så bra o gör något kul idag allihop! Sitt inte hemma o slösa bort din helg!

POK

(:

Hoppla hoppla, där gick statestiken upp i 80. Ni verkar ju inte missnöjd me mitt bloggande iaf ;) <3

Nu ska jag stänga av min data! Ha de super så hörs vi nån gång imorn!

Kvällsinlägg

Heeejsan hoppsan bitches (: Hoppas de e bra me er och att ni har/haft en rolig fredagskväll. Det har inte jag då jag inte fått gå ut för jag varit sjuk. Fuuuuck! Har ägnat mig åt mi data hela kvällen tyyp, skit trååk.

Har ringt å pratat me min älskade Karin också. Fast efter 30 minuter tyyp så hade vi inget mer att prata om så vi ba gjorde nått xd, men vi la iallafall på nyss och då hade vi pratat i 1 timme och 7 minuter xd, hah jävlar vad mkt stålnig jag får i mig ;)

Hah imorn är mina planer att jag ska ut me Bella o Regina och vi ska tyyp först va i skärholmen och sen över till Heron där jag kommer träffa Karin o sara.

Sen får vi se, kvällen kommer antagligen spenderas hemma hos Erica. Vi får se.

Neej nu ska jag lämna min data ett tag, kan inte ligga här hela jävla natten för fan!
Ha de så bra älsklingar! ;* <3333

Här ska ni få lite förändringsbilder (:


08 oklippt hår


09 början av 10 kapa håret, eller ahh mkt...


Rööööödhårig ;s september 10 till


Brunhårig Januari 2011


"svart"hårig Februari 2011


Hårfärg nu mars 2011, mööörk brunt (:

Förändring, så jag har inte alltid varit snygg mina vänner, jag har också varit en tönt (:


Men man ser ju inte sådär jättedum ut nu, hah eeeeego ;*

Hade!
POK

...

Faan! Vad ska jag göra? Jag lovade o ahh... fitta


Snackat me Karin (: <33333

Heej! Idag har jag inte gjort så mycket. Jag och Erica åkte o hämtade hamsterburarna. Helvete vilket jobb de var att mötas. Hon gick fel tyyp 2 gånger innan hon kom upp och fram till oss?! Hah guu...

När vi skulle till tåget så var vi tvungna att gå ner och då skulle vi ner för en aslång backe, den var snötäckt och självklart såg jag inte att de var is under så jag halkade och bara fortsatte åka ner tyyp 4 meter xD Herregud! Båda mina händer började blöda xD Hah fett synd xd
ASsså de var påväg dit de hände ;)

Sen lämnade jag buren hos Erra och sen hämtade jag lillebror på dagis (:

Nyss snackade jag me Karin i telefon som vanligt, vi snacka i 40 minuter hah, alltid långa samtal nu när jag snackar me nån (: Men de e skönt att prata!

Och innan de här inlägget avslutas så vill jag bara säga att jag älskar mina vänner sjukt mycket!
:D <33333333333

POK

Mitt första videoinlägg xd

Hahah guuu, fan va dålig den bleev! Hah men jag är nybörjare (a'



Mina tänder ser fett cp ut, jag lovar dom är inte sådär fula i verkligenheten! Dom e lite snyggare xd


Vill ha! ;o

Åhhh verkligen snygga klänningar! Vill ha :(

Jenna dress brown

Jenna dress purple

Jenna dress white
Åhh den e ju så sjuuukt snygg! Samma klänning på alla bara olika färger. Jag kanske ska beställa den? 400 spänn ;s


Godermorgon (:

Gomorgon allihopa! (:

Jag är otroligt glad idag! Hah jag har mina anledningar till de! (:
De var tänkt att jag skulle dra till skolan idag, men jag orkade inte gå upp när klockan ringde, så jag stängde av den och somnade om (: Fast jag vaknade halv nio istället, hahah inte mycket bättre xd

De var tänkt att ni skulle få mitt första videoinlägg nu på morgonen men asså ahh sidan dampa lite så ni får de kanske lite senare (:
Hoppas de är bra med allesammans! Jag sitter här o dunkar musik på högsta volym just nu, like it!

Ja har inte så mycket mer att säga. Vill bara säga att jag tänker på dig Michelle idag! Ring bara om du känner för de sen när de är över. I love you! <3333333

Hade så hörs vi snart! :D <33333

Hmmmm.

Man kanske ska gå till skolan imorn iallafall? Känns inte som de nu men de kanske är bättre imorn?
De e inte så kul att vara hemma när man inte får gå ut :(

Kvällen var trist, finns inget att göra.

Vi får se hur jag gör imorn, hoppas faktiskt lite att jag orkar gå.
Vi höres mina vänner! (:
POK

Karin!

Ett av flera inlägg jag skrivit till dig. Men jag kan helt enkelt inte sluta (:

Du är värd så otroligt mycket! Skulle jag förlora dig så skulle jag inte finnas kvar. De lovar jag! Allt du gör för mig jämt, jämt! Du gör mig så jävla glad såfort d bara finns där!
Du är min bästa vän och kommer alltid att vara.
De är ingen som de e så roligt att shoppa med som du, de är sån jävla skillnad när man går me dig och sen nån annan. De är inte lika kul utan dig!

Du betyder så sjuuukt mycket! Jag älskar dig förevigt gumman!

förlåt

förlår karin, jag ska aldrig mer skriva utgång förens jag fyller 18 (a' ber så hemskt mycket om ursäkt (:


Karin ringer

Heej, nu ligger jag här igen. Tog en paus från datan o kolla lite på tv. Tyyp  biggest loser och sen nån jävla sexlings familj, asså en familj som hade sexlingar och alla var 2 år, omg hur fan orkar man?  Skulle aldrig ha pallat! Vet inte ens om jag kommer palla me ett xd

Nu väntar jag på att Karin ska ringa mig! Hon ska ringa om tyyp 5 minuter!

Saknar henne fett mycket, jäämt, hela tiden, always!
Asså skulle hon dö, som hon inte kommer, så skulle jag inte klara mig känner jag! Då skulle jag ta livet av mig! För asså hon betyder verkligen allt för mig. Min dumsnela bästa kompis + mogna syster!
Love u sååå jävla mkt! <3333333

Svårt

det är svårt att veta hur jag ska göra, svåra val, svår framtid om jag inte tar handen. Allt är svårt, men ändå så lätt. Jag ser deras blickar, hur dom kollar på min tallrik, hur dom frågar vad jag ätit till lunch, tvingar i mig frukost. O all deras uppmärksamhet som kom för bara en vecka sen. Ett litet samtal och sen var de för min del kört.
Men jag känner ingen oro, de kommer bli bra!

Daggrejer (:

Asså jag hittade en grej på ericas blogg som jag ska härma lite (a) det är den här:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 - Mina föräldar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 - Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick jag minns
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina vänner
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 - Min favoritårstid
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Så här tror jag sommaren 2011 kommer se ut
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 – Mina rädslor 
Dag 26 – Min favoritplats 
Dag 27 – Det här saknar jag

Varje dag ska jag alltså skriva om en av dom här sakerna och jag ska börja med ettan och imorn tvåan och så vidare (:

Okeej!
Ehm ja jag heter Matilda, är en tjej på snart femton sommrar. Har varit en sportig tjej förrut som började på ballet vid 3-4 års åldern. Sen så började jag på gyma och höll på från 4 års åldern tills jag var 6. När jag var 5 började jag samtidigt att rida och höll på i 7 och ett halv år. Slutade på gympan när jag var 6 som sagt och började simma då samtidigt som jag red. Jag gick upp i grupperna varje termin och tillslut hamnade jag ju i A-gruppen. Hade stora chanser att komma långt i frisimmet men jag tröttna och la av sommaren 2010. Samma sommar började jag se på mig själv som en tjockis och de spelade ingen roll vad mina vänner sa. Jag tog inte riktigt tag i mina problem utan lät de bara vara. Men för tyyp 1,5 månader sen blev mitt problem värre eller nått och ahh...
Historian slutar där säger vi (:

Sen älskar jag att vara med mina vänner och mitt största intresse är att irra omkring i stora centrum på jakt efter kläder. Hade jag mer pengar så skulle jag behöva en till garderob. Så ah shopping är alltså min stora passion (:
Jag hatar skolan över allt annat och har jävligt svårt ibland att stanna kvar. DE kan alltså bli en o en annan lektion jag drar ifrån. Men de har blivit bättre nu än förra terminen.
Annars är mitt liv som många andra tonåringars liv. Testar gränser, deppiga, glada, dampiga o helt jävla underbara! De finns inge bättre än tonåringar igentligen (: De e bara föräldrarna som för de mesta inte fattar ett skit.
Nog om de. Nu var första kategorien avklarad, 26 kvar som kommer komma varje dag i 26 dagar såklart (:
Nu vet ni lite mer om mig ;)
Hade!
POK


Kanske ska sova?

Hellu! Nu har jag för tyyp en timme sen ätit lite mat, sen gick jag upp o borsta tänderna, läste ut min frida tidning och nu funderara jag på att sova ett tag. Har huvudvärk och börjar bli ganska snorig. Mitt humör är bättre nu. Får se hur de är sen ;)

Hoppas Michelle kommer me mina engelska grejer sen, för jag behöver glosorna o texten som är tills imorn hahah xd <333

Skriver snart igen (:

Såhär snygg e jag just nu... Inge smink, håret uppsatt i en slarvig knut och bara en ful stor tröja på mig. Jättefint xd, men man kan inte va snygg jämt ;)

Fan!

Jag orkar inte berätta, inte just nu. Dom vet ju ändå!

Måste snacka me dig om hur jag ska göra. För det är svårt...

Nu ska jag gå ner o äta lunch...

Ingen skola

Neej som sagt, ingen skola idag. Mår varken bra psykiskt eller fysiskt. Behövde en hemmadag o bara vara för mig själv.

De dåliga var att jag vaknade vid sju iallafall och jag inte kunde somna om så jag hoppas jag kan somna lite senare nu på förmiddagen. Gick upp la mig framför tv:n och sen gick jag upp o duscha o raka mig, guud vad jag älskar att vara alldeles len!

Har sån sjuk lust att gå ut o gå/springa, men jag skippar de idag. Tar de till Helgen. Krullen måste också ut o röra på sig.

Bloggar snart! (:
POK

sova

Nu är de dags för mig att sova, sjukt trött efter dagen, så jag behöver verkligen sova!

Imorn äre ingen skola för mig. Känner inte att jag orkar med de... Får be Michelle ta me engelskan hem till mig.
Ha de så bra så hörs vi imorn.
POK

Kallt

Fyyy faan vad kallt det är ute! Hade på mig långkalsonger, lacktightsen, linne, tjocktröja, dunjackan "utan" dun och sen mina converse, fel skor hahah! Jävlar vad jag frös när jag kom in!
Försöker fortfarande tina upp.
Michelle och jag har suttit o snackat lite, de var skönt å prata om allt möjligt! (: I Love You! <3333333

Dagen annars har varit trist, dåligt humör hela skoldagen, ganska ledsen o alltså tyyp gråtfärdig, men man försöker  hålla masken... Ibland lyckas man.

Sen drog jag hem till Karin en stund och snacka me Linnea. Sen hem och nu ligger jag här. Försöker fortfarande bli varm! xd

Hahah vi kanske hörs i ett senare inlägg (:
POK

Taack!

Asså jag vill bara tacka dig sjukt mycket för att du tog dig tid att prata med mig även fast du hade tänta. De var så otroligt skönt att få släppa ut lite av allt man går omkring och bär på. Och att någon förstår och kan försöka tala mig till rätta är grymt skönt. 
Taack Linnea! <3

Ska ut

Heeej! Kom för ett tag sen hem från Karin, de hände inte så mkt, men viktiga saker. Kanske berättar lite mer sen. Vi får se.

Mina nya converse är iallafall skit leriga på hälen eftersom jag gick i lera hahah (:
Nu blir de utgång me Michelle o vi ska snacka lite. Sen drar jag nog ba hem igen o tar de lungt. Vi höres friends!
POK

Tankar som snurrar

Nu är allt över. Det är avslöjat, vad fan gör jag nu... Jag kan inte fortsätta men jag kan sluta. Men det är de att jag inte vill. Jag hade förhoppningar men nu är de förstört. Jag vet att du bara ville mitt bästa när du berättade, du har rätt igentligen men jag vill inte inse de. Nu måste jag de. Vad fan ska jag göra??? Jag kan inte fortsätta, mina föräldrar ska aldrig få veta, de ska du se till om jag lovar att sluta. För jag är inte sjuk, jag har bara en jävligt stark vilja. Vad som än händer nu kommer jag inte sluta älska dig! Men du skulle ha fattat...

Tankar som snurrar

Nu är allt över. Det är avslöjat, vad fan gör jag nu... Jag kan inte fortsätta men jag kan sluta. Men det är de att jag inte vill. Jag hade förhoppningar men nu är de förstört. Jag vet att du bara ville mitt bästa när du berättade, du har rätt igentligen men jag vill inte inse de. Nu måste jag de. Vad fan ska jag göra??? Jag kan inte fortsätta, mina föräldrar ska aldrig få veta, de ska du se till om jag lovar att sluta. För jag är inte sjuk, jag har bara en jävligt stark vilja. Vad som än händer nu kommer jag inte sluta älska dig! Men du skulle ha fattat...

Tankar som snurrar

Nu är allt över. Det är avslöjat, vad fan gör jag nu... Jag kan inte fortsätta men jag kan sluta. Men det är de att jag inte vill. Jag hade förhoppningar men nu är de förstört. Jag vet att du bara ville mitt bästa när du berättade, du har rätt igentligen men jag vill inte inse de. Nu måste jag de. Vad fan ska jag göra??? Jag kan inte fortsätta, mina föräldrar ska aldrig få veta, de ska du se till om jag lovar att sluta. För jag är inte sjuk, jag har bara en jävligt stark vilja. Vad som än händer nu kommer jag inte sluta älska dig! Men du skulle ha fattat...

Sovtime

Nu ska jag gå o lägga mig o tänka på massa saker som går runt i huvet på mig så jag helt ärligt får ont i huvet. Hoppas jag inte kan gå till skolan imorn...
Hörs älsklingar!
POK


Jag saknar dig

Även fast vi träffas tyyp varje dag så saknar jag dig iallfall.  Så fort jag inte ser dig, så fort du går iväg, bara går.
Jag vet inte vad jag tror. Hon går imellan oss och försöker få din uppmärksamhet jämt, försöker få dig att gå undan från mig. De värsta är att jag tror att hon kan lyckas...
Jag vill inte...
Jag hatar skräcken av att jag kommer bli ensam kvar, att du byter ut mig och att du försvinner ut ur mitt liv.
Tänk om de händer?
Jag kanske får reda på det snart...
Snälla du, om vi nu är så tajta vänner som jag tror vi är, trodde iallafall. Visa de! Du besvarar inte min kärlek till dig o de gör mig nästan gråtfärdig.
Inga namn har nämnts så du kanske inte vet om att de är dig jag skriver om. Men är du smart så fattar du.
Jag älskar dig

mhm...

Man kan inte vara borta från skolan. För då har alla kul när man inte är där och sen när man kommer tillbaka så är alla värsta bästa kompisarna och snackar om saker som man inte fattar ett skit av för man inte varit där och då står man där som ett fån?
De e.. jätte...kul...

Kontokort

Nu ska jag fixa kontokort. Hejjs (:
Bloggar sen

Tråkigt

Nu har erica gått hem, och jag har sjuuukt tråkigt ;(
Vad ska jag göra idag? ;s Får se om de blir något roligt senare ikväll.
Tyyp vid fem tiden ska jag iallafall ner till banken och fixa legg och kontokort (: De ska bli skönt! Tror inte jag kommer ta lika mkt pengar då hela tiden för att tyyp shoppa. Jag hoppas de iaf (:
På legget kommer de tyyp bara sitta en bild på mig från ett klassfoto för man fick tydligen inte ta ny bild ;s wieerd! Vill inte ha en gammal ful bild på mig ;( Vill ha en snygg (a'
Ahja, de blir nog bra ändå hoppas jag. Man kommer ju inte använda legget mer än när man ska hyra film, kolla på film på bio när dom kollar åldern, och tyyp när man köper energidrycker :P Mer än så är de ju inte. Man går ju inte direkt omkring o fladdrar me de o baa kolla va jag har, de kommer inte jag göra iaf xd 

Har precis ätit en macka och yogurt.Gott bröd vi har hemma nu! De e ett mörkt bröd lite ljusare än lingongrova och lite tjockare. Skit gott! Sol någonting heter de tror jag (:

Hörs!
POK


SKolan suger

Jävla rubriker hela tiden! xd

Ahja  jag är hemma igen nu efter 2 lektioner i skolan. Var på sjukt dåligt humör + en jävla huvudvärk som inte gav med sig. Så jag skulle ändå inte fått något gjort om jag hade stannat så de var lika bra att dra hem så att dom andra inte blev smittade av mitt dåliga beteende.

Hoppas de e bättre imorn, orkar inte va sur. Har inte direkt någon större anledning.

Nu ligger jag här i sängen och erra ligger bredvid mig (: <33

Vet inte vad vi ska hitta på men de blir inte så mkt eftersom vi båda e sjuka hahah (:

Ha de bra så hörs vi sen.
POK

Igår

Igår flyttade vi ut mitt vitrinskåp i hallen, guud vad de passar in där! Och de ger jävligt mkt ljus där eftersom de e lampa fastsatt i skåpet så jag tror alltid de e lampan i hallen som är tänd så jag tänker alltid släcka den. SJukt irriterande men jag vänjer mig väl snart hahah (:

AHh ville bara skriva de (a'








Mitt skåp när allt var uppsatt igen (:
Gillar mina glasfigurer o stenar (:

Hade!
POK

Mammsen

Asså sjuukt trött på rubriker alltså, de går ju fan inte att hitta på någon hahah xd

Iallafall så kom jag nyss hem me vovven. Vi gick på en hyfsat lång promis. Sköönt! De e ju liksom inte så kallt ute nu :D
Sommarn e påväg!

Har nyss tryckt i mig en mango, den var alldeles perfa! Åhh shiiit vad god den var! Alldeles saftig, de ba rann om den, muuuumma! Hah man får leva på frukt nu när godiset är bortplockat (: Men de går bra de me :D

Idag har ju jag namnsdag, hah men asså om inte ni visste de så e de lungt för jag fick reda på de när jag var påväg till stan hahah (:

Fick iaf när jag kom hem en rosbucket av mammi! (: Så söt hon e! ;*







Min fina rosbucket och mina fina naglar (:


Kolla serier

Heellu alla söta! (:

Idag så slutade jag ju tidigt som jag sa, skitaskönt! Drog till stan med Michelle och hon köpte ett par höga shorts, hade kollat på dom i helgen men dom satt inte lika bra som dom jag köpte. Men dom satt jättebra på henne tycker jag (:; Hon hade kollat på dom jag köpte, men hur kul är de att ha likadana? Stör mig fett mkt på småbarn som har på sig samma saker och ännumer på äldre! Asså så jaa, eftersom shorts typ e de ända man använder på sommarn så är de ju kanske bra om dom som ska umgås tyyp hela tiden går runt i samma shorts? (:

Iallafall så ska jag nu bara ligga här i min varma säng och kolla på lite olika grejer. Jag börjar med ett avsnitt av svaleskär som jag missade i lördags, sen solsidan från början och sen big brother. Fast jag kommer inte orka kolla på allt, ska ut me Krullis o Erra o ROnja sen ;)

Men vi hörs! SKriver sen! ;*

POK

Rast

Heej!!! Nu har vi precis haft idrott. Vi har rast i 20 minuter innan lunchen. Dagen kommer nog inte bli mkt roligare idag :p lovar att bilder kommer in ikväll eftersom det inte blev nÅgra igår ta k vare Michelle :P vi hörs om ett litet tag. Kanske bloggar efter lunch om jag fÅr för regina o om jag orkar. Annars blir de när jag kommer hem. Slutar tidigtare idag eftersom franskan är inställd :D ska till stan efter skolan med Michelle :) ha de bra så hörs vi sen POK

Fransk manikyr

Hemma igen, var ju hos erica efter maten. Hon sa att hennes kille inte skulle vara där för jag ville inte träffa honom, men hon ljög för mig så när jag kom hem så satt dom i soffan, fan vad sur jag blev. Tänkte bara vända o smälla igen dörren!

Mamma hjälpte mig för en timme sen att göra fransk manikyr. Den blev sjukt snygg och sen kommer såklart klumpiga jag och slår i mig lite här o var så nu har färgen på tyyp varenda finger nötts av lite, sjukt irriterad! Varför kan de inte bara bli helt perfa nån gång? -.-

Bilder skulle kommit idag men jag o Michelle snacka i telefon i 50 minuter så mitt batteri tog slut och ja vi slutade precis prata. Så jag hinner inte ladda upp bilder för nu är jag trött och tänker sova (:

POK


Plockar

Heeeej, shiit gud förlåt för skitdålig uppdatering idag! Har liksom haft fullt upp hela dan! Först så sov ju karin här och hon åkte vid 11.55 tror jag den var? ;s
De var lite tråkigt :/ <33 Hon e ju min gulle! (:

Sen så satte jag mig och skrev rent min engelska grej och delade upp texten i stycken. Hah jag hade glömt bort de ;o
Drog senare hem till Erica och gjorde rent Bonuz och Caspers burar. Sen var de mat och dags att dra hem, burarna tog tyyp 1,5 timmar att fixa ;s

Nu sitter jag här på golvet och bloggar för min säng är full av glasfigurer för mitt vitrinskåp ska sitta i hallen sen. Vill inte ha de i mitt rum ;P

Kommer ju inte få plats om jag ska ha hamsterbur, om jag nu kan få dom att ändra sig, surskallar!!!

Ska snart hjälpa till och flytta ut mamm o papps garderob för vi ska börja fixa lite lätt i rummen. Sen får vi se. Ska till Erica sen igen (: <333

Ha de bra! Bloggar sen igen! ;*

POK

Bilder

Här kommer lite bilder (:


Ny smak eller vad? ;o
Har aldrig sett den förrut, god var den iaf, rekomenderas om man gillar KOKOS :D


Jeansjacka från H&M 350:-, den sitter skitbra (:


Sommarjacka, Gina 300:_
Höga Jeansshorts 300:-
sitter jättesnyggt båda två (:
 

Depend alltihop
Fransk manikyr sett 100:-
Olika rosa 3 för 50:-
Kicks


20 kr styck som de står ;)



Snyggve bloggar, ursäkta väggen hahah, rummet ändras snart ;)

De var allt, hörs imorn!
POK

Remember me

Heeellu!
Ja o karin bestämde oss för att bara ha hemmakväll så vi drog iväg och hyrde en film och delade på en B&N, man får passa på den här veckan, imorn är sista dagen för sån skit hah...

Vi kollade på Remember me, den var bra men asså jag tyckte den var lite sådär långtråkig, men den va bra iallafall (:

Nu ska karin få blogga och jag ska ta kort på de jag köpt idag så de kommer in på bloggen idag också ;)

Hörs snart!
POK


Shoooppat

Hemma igen efter ganska mkt shopping. Finns sjukt mkt i farsta! Bättre än skärholmen och stan!
Har köpt lite kläder som kommer ut ikväll. Har äntligen hittat ett par höga shorts! :D

Karin e här och hon stannar också över natten, vi vet inte vad vi ska göra så vi måste hitta på något fort innan klockan blir för mycket!
Vi höres sen hahah ;)

POK


Ska dra

HEeej alla morgonpigga hahah (:
Själv skulle jag sovit tills tyyp nu om inte karin hade ringt mig vid kvart i tio och ville prata, bara för hon måste gå upp tidigt för att hon skulle tävla hahah (:
Ahja jag är uppe iaf (:
Ehm, a juste! Idag ska jag o karin iväg till Farsta Centrum och shoppa lite (: Ohh yeaah!
Jag e ju rik just nu ;) Hah eller inte :P

Men ni får ha de bra så får ni en uppdatering lite senare ;*
POK

Gonatt tajm!

HeeeJ!
Har precis borstat tänderna och satt på mig min rosa panda pyjamas, nu är jag klar för sängen hahah (:
Dom andra har redan gått och lagt sig och jag hör mamma snarka.
Mina övertalningar verkar gå bra, jag får hoppas och önska av hela mitt hjärta!

Jag bloggar mer imorn! (:
Här kommer några pyjamasbilder hahah (:
POK


Röd näsa -.-



Snygg.se, hahah, men jag bjuder lite på mig själv ;) De ska man göra nångång ibland (:

Hade bäst!

Varit hos Erica

Heeej, har varit hos Erica fast hon var inte hemma :P Jag fixade lite hos Casper o Bonuz och lät Casper springa också, shiit vad tjock han har blivit ;s

Övertalar mina föräldrar om att få hamster. DÅ tar jag hem honom såklart!

Nu ska jag bara ta de lungt och sen sova, imorn ska jag träffa karin som jag sa (: <333
POK

Casper

På något sett ska jag få hem dig älsklingen! De ska gå, mina föräldrar övertalas just nu och jag ska göra allt jag kan! Precis allt! Du ska hem, vill ha dig här!

Home

Hemma igen UTAN karin ;( Hah hon skulle vara hemma senast sju. Vi chillade lite, hah fy fan va jag hatar ordet chilla xd¨
Sen gick vi ner till badhuset o kolla in igenom fönstret, hah blir inte direkt sugen på att hoppa ner, de ser fett kallt ut ;s Sen följde jag iaf med henne ner till centrum me krullen. Sen fick jag springa till bussen och nu är jag hemma igen (:

Imorn blir de att vara me min älskling igen! :D

Och nu ikväll ska jag träffa Casper o va me Erica (: Ska gå snart, men först chilla lite här ett tag (:

POK


Me karin (:

Helluuu, idag har skoldagen varit ganska långtråkig. Tack o lov att alla prov och annat är klart. Förrutom svenska redovisningen som vi kommer ha på måndag efterso killarna fick ha idag. Provet tror jagh gick bra, svarade på allt på G o VG (: MVG sket jag i...
Karin följde me hem idag och vi åt mannagrynsgröt, de var första gången hon smakade de och hon tyckte de var jääääättegott! :D intresseklubben antecknar ;)
Vi hämtade linus och nu ligger vi här i sängen och karin rättar mig när jag skriver fel -.-
Mina fingrar luktar pruttslajm hahahahahahahah :D
Ahja  nu ska vi göra nått annat!

Hörs senare! ;* <333
POK


Min finaste älskling! ;* <3333333
o finaste o fjantigaste och mognaste systeeeer! :D <3333333

Ohh hjäälp!

Shiiit, aa förlåt för så jävlig dålig uppdatering! Men idag har det varit en riktig jävla pluggdag, fy fan alltså! Men nu är alla läxor klara! (: Hoppas bara att allt komms ihåg tills imorn...
Men de gör jag nog om jag tränar precis innan jag går och lägger mig.
Okej min dag idag, skola skola skola till 15.40

Hemma sen vid 16.30, äta, sätta sig och plugga 2 timmar svenska, 20 minuters paus vid datan starta på no:n totalt 1,5 timmar kanske 2. 20 minuter engelska verb glosor, hoppas vi inte ska ha muntligt läxförhör för då klarar jag inte de ;s

Nu ska jag ägna min sista tid innan jag ska sova åt att bara slappa här vid datan, sen är de dags att sova. Ont i axeln ;/

Ahja, imorn är de äntligen fredag iaf :D Fy fan va skönt! :')
Hoppas dagen går fort med alla prov o allt...
Jag har klarat veckan toppen utan skolk, tyvärr inte lika bra me mitt nyttiga liv, men de börjar nästa vecka (: No more candy!
Och ut o springa 2 gånger i veckan!

Imorn ska jag träffa älskade Casper och kanske börja träna lite mer slalom med Krull till agilitytävlingen, han kan ju inte halka på slalomen om man tar de lungt (:

Hade!
POK




Bild

Sitter på bildlektion. Nu börjar helvetet. Bloggar sen när jag kommer hem. Pok

no:n

Okeej, nu har jag pluggat No läääänge, med npgra små pauser imellan. Men nu sitter de för fan! Hyfsat iaf ;P
Imorn kan jag allt ;)
Nu ska jag läsa i min bok och sen ska jag bädda nya lakan i sängen ;* ^Åhh älskar nybäddat!
Sen ska jag snabbt läsa igenom mitt facit på no:n igen och sen ska jag sova på allt, så sitter de imorn som jag sa (:

Ha de så bra så hörs vi imorn!
POK


FITTA!

Asså vadå att man har mycket plugg, så jävla less på skolan redan nu! Och de är för fan 1000000 veckor kvar! Nej men 5 och det är för mycket! Jävla No alltså, hatar No av hela mitt hjärta, hatar matte av hela mitt hjärta, hatar alla ämnen av hela mitt hjärta, hatar skolan av hela mitt hjärta men mest av allt är de fan No kemi, vadå kemi?!!!!! Jag kommer fan inte ens behöva den sen! De e så jävla onödigt att man ska lära sig en massa skit man sen inte behöver iaf! Nu skiter jag i och plugga! Jag blir glad om jag bara får ett GGGGGGGGGGGGGGGGG jä'vla fittprov, jävla fitt skola, jävla fittallting! Fy fan vilket jävla dåligt humör jag är på!
FITTHELVETE!

Skolan

Hej heej, nu sitter jag i skolan, skiitråk! Men vi har bara en lektion till sen slutar vi! 13.20 Naaaajs! (Y)

Fick tbx matteprovet idag. FITTPROV! Asså så jävla sur! Det är fett irriterande! Jag kan allt innan och sen när mabn får provet så är de så svåra uppgifter att dom inte går att göra, så jävla irriterande! Både stora misslyckade fel och slarvfel. Ett plus var att mitt VG/MVG prov blev bättre än mitt G prov.
Men ändå, så jävla irriterad!

Ahja, idag blir en pluggdag och kanske pyssla om min sjuka mamma lite om hon e snäll ;)
Vi hörs senare ikväll!
POK

!!!

Hej jag heter Matilda och är mobboffer för Karin som våldtar mig. Ingen hör mig när jag bankar på fönsterrutan och ligger fast på ett äckligt smutsigt golv bara för jag tog hennes nycklar, tack för att du e så snäll karin, nästa gång e de din tur (:


Okej ingen bryr sig, men nu ska jag skriva de här också. Den här veckan har INTE varit bra me bullätande o skit, NÄSTA vecka börjar mitt dietliv med MAX 700 kalorier i veckan + ut och springa måndagmorgon+helg, de ända godis som får ätas är popcorn och sen glass varannan vecka! Inget annat punkt!
Reglerna bestämde jag och Michelle för nu ska vi börja leva ett sunt liv me smalare kroppar (: Fast kalorierna gäller ba mig ;)

De var de jag ville säga bara!
Banta lagom ni andra som gör de, äckligt att vara för smal!!
POK

Hemma

Nu är jag hemma igen från Michelle, vi dansade dansmatta utan att bli svettiga! Shiiit de måste vara första gången de händer! Och så brände vi lite kalorier också (: Guu jag ska börja köra lite varje dag hemma! :D
Visste inte att den visade hur många kalorier man brände ;o nu vet jag de!

Har pluggat lite no:n nu också, G frågorna är klara, imorn blir de VG, åhh så mkt den här veckan, orkar inte! Ska läsa klart en bok till imorn, går aldrig! Har 115 sidor kvar och klockan är fan kvart över tio!
Sen ska vi stå å prata om boken i minst 2 minuter, på fredag, Torsdag: En engelska grej ska vara klart, har HUR MKT SOM HELST KVAR!kvar i skolan dessutom -.-
Fredag: Engelska VERB ;S, prov i No:n

Plugg hela första veckan fan, hur ska resten av veckorna se ut?! ;O

POK

Michelle

Hellu, lång dag i skolan idag, hah shiit vad jag jobbigt de var! Men jag stog imot muffinsarna på hemkunskapen!
Fast vi fick semlor till efterrätt i skolan -.-, fuck!
Ut o springa snart igen, asså de e bara de att jag e så lat, men sen när jag väl börjat så är de kul! Om man har musik och en underbar hund me sig ger pluspoäng! (:

Sitter och lyssnar på Septembers skiva, åhh jag vill köpa den! Hade tur att jag fick låna den av Linus idag, hah vi har bråkat, som vanligt xd

Har pluggat lite och kan NÄSTAN alla G målen, då kör jag alla innan jag går och lägger mig, imorn kör jag alla VG och på torsdag kör jag G+VG hah orkar inte me MVG så jävla mkt ;s

Nu bär mina ben hem mig till Michelle, så jag bloggar ikväll

Juuuste, jag fick hem brev från brukshundsklubben och på påsklovet ska vi spåra på onsdagen och sen på torsdag är de AGILITYTÄVLING! :D Hah jag snackade om de i skolan också och sen när man kommer hem får jag brev om de hah, tajming! :D
Så nu blir de hårdträning så vi har någon chans! :D

Hörs senare!
POK

Sista inlägget

Hej heej!
Nu skriver jag mitt sista inlägg för ikväll.

Vill börja me att skriva att mitt skrivbord är skiiitdåligt, för jag sitter så tokigt att jag får ont i axeln jämt.

Gjorde klart no:n så nu slipper jag tänka på den. Har dock en bok som skulle läsas ut till imorn, den har 215 sidor och jag ligger tyyp på 95, orkar inte läsa mer... får ju huvudvärk
Smörjt in min axel me tigerbalsam, så nu hoppas jag på att den blir bättre, usch vad den är jobbig! Måste börja göra mina övningar igen s¨å jag bygger upp den.

Nu ska jag ta o göra mig iordning, sen sova. (:
Imorn har vi engelska, orkar fan inte -.-
Hade!
POK

Läxor

Man kanske ska fortsätta me sina läxor? Men de e så sjuuukt tråkigt! Och jag vet att jag ändå kommer få vg på no:n som vanligt, hahah självkänsla eller vad ;)
Nån måste ju ha de också!
Även fast skolan e skitttråkig och jag igentligen inte har lust alls att åka dit varje dag, så är jag ändå lycklig, mer behöver ja inte säga och kommer inte heller.!

Laddar ner lite låtar, har just nu laddat ner 23 stycken, kanske blir några fler? E de nån i min närhet har önskemål om låt så är de ba att säga de så fixar jag (:

Måste dra
plugga de sista!
Skriver sen!
POK

Fattar 0.000000

Ahh fattar faktiskt ingenting..., först säger du att du inte gillar henne och sen drar du iväg med henne?
Hah jag kanske hade liite fel där... xd
Du kanske inte säger hela sanningen där gumman...!

Läst

Heej heej!
Första dagen i skolan då, åhh vafan orkar inte! 6 veckor kvar till påsklovet tror jag de är och sen yttligare 5 till sommarlovet, men sen så är de ju sommarlov o de håller ju på ett bra tag :D
Slapp franskan idag, inte skolk utan för att franska läraren var ledig (: Ibland ska man ha tur också!

Kom hem och la mig i sängen skiiit frussen och läste en bok, usch, de e så sjukt kallt! O jag är hungrig ;( Tur att de snart blir mat (:
Idag har jag ätit tyyp 60 kalorier? (:
Toppen!

Idag skulle vi fixad bankomatkort men man var tvungen att boka tid så nu har vi bokat tid nästa tisdag(:
Då får man äntligen legg också så att man har de, behövs ju alltid när man ska hyra film och skit ;o

Tror jag börjar bli sjuk, hoppas både och. Vill vara hemma men vill inte missa i skolan så jag måste jobba ikapp   
-.- de e de värsta jag vet!
Hade matteprov idag. De gick nog helt okej, gjorde alla uppgifter förrutom 1, men när min mattelärare förklarade den för mig så fattade jag xd tyypiskt att man e så trög ;/
Sen 2 slarvfel som jag vet om men jag kommer få mellan 2-2,5 poäng på dom och max var 3 poäng, så ja är inte helt missnöjd ändå (:

Nu ska jag ta en paus från läsandet och sitta vid datorn ett tag, sen läsa igen och göra klart de sista på no:n

POK


Dagen

Hellu förlåt för skitdålig uppdatering idag! Men jag har inte suttit vid datan alls idag förrutom en liten stund hos karin ;o

Hos karin låg vi ba vi datan idag och slappade. Sen drog jag hem och fick gå från stationen i Tumba för jag orkade inte vänta på bussen som ba gick 1 gång i halvtimmen -.-
Varför går den så sällan för på helgerna? Skitirriterande! Men bussshauförerna vill väl också ha helg, även fast dom slöar tyyp hela tiden iaf, bussarna är för fan alltid sena, och inte lite heller!

Iaf, så var de ju gansk bra att jag gick, då brände jag ju lite kalorier från igår, shiit va mkt de blev hah...
Sen gick jag ut me hunden, skönt när de var så fint väder! Gick i djupsnön så då brände man lite till (:
Efter de så var de ba börja plugga matte, prov imorn ju..., men jag tror faktiskt de kommer gå ganska bra (:, kan de mesta tror jag (: Ba en grej som inte pappa kunde hjälpa mig me som karin få hjälpa mig me imorn (a'
Har inte gjort så mkt mer idag, plugg plugg plugg liksom -.-
Nu ska jag snart gå ner och kolla på Wallander som börjar, 12 minuter kvar  nu (:

Här kommer bilderna som jag lova att lägga upp (a'

(Alla kläder från H&M)



Oj dom blev snea xd


Tråkig uppdatering, men de blir bättre snart... (:
POK


Ska sova ;P

Hellu, sista inlägget för ikväll nu då (: Vi har kollat på filmer tyyp hela kvällen hahah, först tyyp simfilmer, sen början av alvin och gänget 2, men sen ville jag inte se den så då kollade vi på percy jacson (stavning?) xd Fick spola tbx 3 gånger för jag missade början så jag fattade inte vad resten av filmen handlade om xd
Men tillslut kollade jag hela tiden och då fatta jag ;D
Jag fick tyyp skrattattacker hela tiden för de hända lite roliga saker, hahah inte i filmen alltså xd
Frös ihjäl tyyp hela filmen, hah så jag la ett ben under karin, ett ben mellan hennes ben och en arm mellan hennes arm hah, + att jag lånade först en tjocktröja av henne som satt jättebra på mig eftersom den var så stor, så den var snygg (a)
Sen när filmen var slut så lånade jag den tröjan hon hade haft på sig för hon var varm hahah, så nu sitter jag med 2 stooora tjocktröjor på mig och karin ligger me sin t-shirt i sängen (:
Hon läser en bok som vi tydligen skulle läst klart till om tyyp 3 dagar ;s ojoj jag har boken i skolan (a' smaaartt
Nu ska jag gå och tvätta av mig smink o på me pyjamas, sen e de ba krypa ner i sängen och sova (:
Sköönt, börjar bli trött hah (:
Men jag skriver imorn.
Sov gott! ;*
POK



Bilder tyyp från nu hahah, karins stora södertörntröja (: Passar perfa! (:

Hos Karin

Helluu (: Är hos karin just nu, och ska stanna här hela natten me (:
Vi har varit på bio och såg nån film som jag glömt bort vad den heter, nått namn som inte gör att utala iaf hahah.
Jag åt GODIS och nu har jag en sån jävla ångest, skulle inte gjort de!
Gjort är gjort...
Ikväll vet jag inte vad som händer, nått kul kanske? hah vem vet (:
Ska iaf vara social tyyp nu :P Ehm jag lovade att bilderna på kläderna skulle komma upp idag, men eftersom jag bara varit hemma och vänt eftersom jag sov hos michelle igår så har jag inte varit inne på min data heller xd, men imorn då LOVAR LOVAR LOVAR jag! sagt de många gångr nu men jag lovar! (:
Nu ska jag gå men vi hörs senare ikvällkanske annars imorn (:
POK

LJUUUSt!

Heeellu! Åhh de e fortfarande ljust ute och klockan är snart sex! :D Underbart! Vårkänslor som fan! ;*
Í med att de fortfarande är ljust så ska jag dra snart så jag slipper gå i mörkret, o mina planer för kvällen är
dadadada....
Ut å hänga me Michelle o hon har kollat upp lite partaaaj, så vi får se hur de  blir (: Utgång blire iaf (:
Nu måste jag packa för kvällen, sover ju hos henne. annars har man en orolig mamma som kommer undra vart jag är hahah (:

Mitt rum eka nästan för att de e så tomt hahah (:
Men sorry,. bilderna på kläderna kommer ut imorn D:
LOVAR! Hinner inte nu ;(

Vi hörs kanske ikväll, annars imorn, är de nått så smsa, ni som har nr alltså ;)
POK

Damsugit

Nu har jag prcis damsugit klart. De tog 1,5 timmar. KUL! -.-

Mår fortfarande konstigt, ska kolla om jag börjar bli sjuk, hoppas inte
Hörs senare!
POK

Städar

Hellu, imorse vid tyyp 10.20 var jag ute och sprang igen, klarade att springa hela vägen hem idag, de gjorde jag inte igår. Hah shiit vad jag mådde illa när jag kom hem, och yr i huvet och svimfärdig, fortfarande lite yr faktiskt, men de är ingen fara. Sprang ju innan frukost så de kan ju varit de. Men nu har jag fått i mig lite socker iaf så snart är jag på hugget igen (:
Jag mår otroligt bra av de här! Är glad tyyp hela tiden! :D

Hah de regnar ute nu ser jag, tur att jag inte ska ut nu. De blir ikväll de med Michelle ;* <33333

Just nu städar jag och alla mina böcker o lite annat har åkt ner i flyttkartonger (: Vilket jävla problem jag hade att få kartongerna att stå. Fick inte till botten först hahah, förstörde nästan 1 kartong tack vare att jag inte läste beskrivnjingen som stog så lätt och tydligt på KARTONGEN! E man dum eller ba dum?

Ahja nej, kan inte skriva mer nu, städning pågår vettni (:

Damsuga hela huset och lite s¨ånt för att underlätta för mamma (:
Hennes händer är ju lite som dom e.
Ahja, vi hörs sen (:
POK

Mattesnille vafan!

Helluuu, fjärde inlägget och kanske de sista för idag också :P
Hämtade linus på dagis vid halv fyra som sagt, sen när vi kom hem ville han leka me BILAR!! O jag ba neeej, o då ville han kolla på film isället så han tog fram barbapappa. Så den satte jag på och sen gjorde jag iordning maten sålänge, pankakes idaaag. Åt lika många som Linus, 3 stycken hahah. Shiit vad mätt jag var sen, trodde jag skulle spricka xD

Ehm, sen på kvällen när mamma kom så gick jag upp och ritade hela mitt nya rum i skala 1:50 och ritade varenda möbel som skulle in dit med exakta mått. SÅ nu är mat världsbäst på skala vettni ;)
Om 8 minuter ska jag kolla på indiana jones hah, mamma och jag är ensamma för pappa har åkt till sveg på skoterresa som vanligt och Linus sover, så okeej vi är nästan ensamma :P

Mina inlägg har faktiskt varit hyfsat långa allihop idag (:
stolt som fan!

Planer för imorgon: De får ni veta imorn, tyvärr kommer inga bilder på kläderna in idag heller då jag inte orkar använda min kamera just nu (:
Men de kommer jag lovar!

Hade!
POK

Hemma (:

Helluu igen, tredje inlägget idag och klockan är bara 15.00 (: Är man duktig eller vad! ;)
Har för 20 minuter sen kommit hem från tadläkaren. hah min mun är kaos! Tand i käkbenet, tand nära gommen, sne tand bakom en annan tand som inte kommit upp en med mera med mera ;s
Hah o ja dom ska tyyp operera bort vissa tänder o så innan min tandställning kommer på plats. Jag längtar redan efter den! För jag orkar inte gå runt me mina fula tänder längre, man vågar ju knappt skratta...
Så säger dom inte att jag kan få den innan hösten så byter vi tandläkare för asså jag tänker INTE vänta till hösten!

Asså vafan händer me min data? De låter som att de blåser i den, ni vet ett sånt där riktigt stormoväder då vinden bara susar i öronen, så låter min data nu xD
De slutar låta så när jag sätter på musik men de orkar jag inte göra nu (:

Fint väder de är idag! :D Blir på sånt bra humör sånna dagar (: Hoppas vädret håller i sig (:

Om en halvtimme ska jag hämta Lillebror på dagis, igentligen ska jag hämta honom vid fyra men jag känner att jag kan vara lite snäll och hämta honom en halvtimme tidigare så slipper han gå så långa dagar på dagis. Får se vad jag gör me honom när vi kommer hem. Pysslar lite sommarpyssel kanske om han vill de (: Vad som helst UTOM bilar!
Fy fan vad jag hatar bilar, vadå bilar, vafan gör man med bilar? Man kör runt me dom och krockar i varandra tyyp?
Neej då föredrar jag dockor, dom kunde man iaf klä på dom kläder man ville, mata dom, trösta dom när dom skrek o allt som man gör me ett riktigt barn.
Kommer ihåg min baby born och sen men chouchou tror jag den hette, guuud vad jag lekte me min chouchou när jag fick den! Hade allt man bara kan ha till en docka! 3 barnvagnar, bilbarnstol, pulka, balettkläder, sängar mm.


Dom kunde gråta, blunda, skratta, andas när dom sov o massa mer! åhh vad jag älskade min! Hon hette Amanda kommer jag ihåg :D
Hah neej nu ska jag sluta snacka om dockor hahah (:
Vi hörs senare, idag kanske bilderna på kläderna jag köpte igår kommer in (:
POK

shiiit fett trött! ;o

Ahh som rubriken sa så är jag SKIIITTRÖTT! ;S Ingen energi alls, har lust att bara sova ett par timmar men de går ju inte eftersom de är tandläkare om 1 timme -.- asså vafan. orkar inte! Idag ska jag nog börja plugga matte eftersom jag har prov nu på måndag -.-, orkar inte me skolan, orkar inte me tandläkaren, orkar inte gå, orkar inte äta orkar ingenting! O jag är hungrig! Fast jag redan ätit lunch.
1 äpple och 6 mandlar (:

Men men ahja vi får se vad jag gör nu, kanske ska ta o sova iaf

Juuste! Idag fick jag min månadspeng från förra månaden :D Har inte kolla om dom lagt i barnbidraget också men de hoppas jag, och sen har jag fixat pengar på ett annat sett också ;)

Ahja vi hörs SEN!
POK

Sprungit

Hellu (: Idag vaknade jag runt tio och klädde på mig typ springkläder och gick ut i solen o sprang (:
Krullen fick följa med eftersom han också måste röra på sig. Han för att han är fet, behöver bli smalare och få muskler. Jag för att få smalare ben och få bort lite muskler från dom (:
Men asså jag kommer inte skriva mer om de där här utan jag kanske skapar en annan privat blogg för de eller gör nått annat ;)

Så jag ska ba fortsätta berätta om mina dagar utan de där. För jag tror ärligt talat ingen vill höra om de. Det kommer säkert bara få vissa av mina läsare att också vilja banta, och de vill jag inte få er att göra! Så nog pratat om de! (:

Iaf har jag tyyp precis duschat och sitter nu här i min rosa lurviga morgonrock hahah (: Ska till tandläkaren idag och ta nya plåtar på mina tänder för han hade slarvat bort dom gamla, blir de ingen bättring så ska jag byta tanläkare.
Tror att jag ska göra en skiss på mitt rum idag också, och kanske städa lite i mitt nuvarandre rum så vi kan börja flytta lite grejer (:

Neej, nu måste jag ta och klä på mig, men vi hörs senare!
POK

Varit hos Michelle

Helluu är hemma igen éfter att ha varit hos Michelle, kom hem för en timme o en kvart sen (:
Hon blev glad för rosen jag köpt till henne iaf ;*
Vi hade de mys o kollade på scarymovie 4, hah usch vad jag hatar dom filmerna, dom e läskiga, men jag vågar iaf titta på dom (:

Vet inte om jag orkar lägga in bilderna på kläderna jag köpte idag, är ganska trött och har ont i huvet. Dåligt me Energi eller nått. SÅ går de!

Planerna för imorn var att träffa vikki men jag vet inte om de blir så för jag måste till tandläkarn 14.15 och sen hämta Linus vid 16.00 så de blir lite tajt me tid ;/ Får smsa henne sen och säga de.

Nu ska jag gå o lägga mig för imorn ska jag ut och springa. De ska tydligen minska storleken på låren och så ska man springa på tom mage, så ingen frukost imorn heller alltså. Ahja jag bloggar imorn (:
POK

Hemma från stan

Helluu (: Nu är jag hemma från stan igen. Eller aahh jag kom för tyyp 2 timmar sen eller nått ;P
Har shoppat lite från H&M Idag eftersom jag hade presentkort på 700:- där. Tyvärr fick jag lämna 2 superfina klänningar som jag ska ha i sommar. Men jag ska tillbaka och köpa dom sen såfort jag får mitt barnbidrag från förra månaden som jag inte fått än ;o månadspengen har inte kommit heller!
Jag åker nog dit tyyp i helgen eller nått. Kanske på Fredag, vi får se om inte jag ska vara med Michelle, hennes farmor dog imorse och hennes farfar dog för tyyp en och en halv vecka sen :(, skiiit ledsen för hennes skull. Kan inte vara så jävla lätt! Ska ringa henne snart o kolla om hon e hemma o se om hon orkar träffas. Isånnafall åker jag hem till henne o myser, min stackars älskling ;( <333333
Jag älskar dig Michelle! Vad som än händer!

Bilder på kläderna kommer ikväll (: Finns så mkt nu som jag vill ha :D Måste köpa mer o få tag på mer pengar (a'

Var skönt o träffa Karin igen, hah hon e så söt när hon blir arg på mig för jag inte äter :')
1 liten portion kvällsmat är de jag ätit idag. Samma imorn (:
Ska se hur de funkar nu 1 vecka frammåt. Och går de bra fortsätter jag tills jag kommit ner i den vikt jag vill.

Hörs senare (:
POK

usch

usch vilken ångest jag får. Nu måste jag gå ner i vikt.

Musik ;*

Helluuu, sitter och lyssnar på musik på spotify (:, asso jag tycke igentligen inte om spotify, de är hur jävla många låtar som helst som inte finns ;o Skiiit irriterande!

Hann inte träffa Amanda idag ;/ Hon skulle komma så sent till Tumba så jag varken hann eller orkade eftersom jag o Erica skulle ha nagelmålarkväll på kvällen (a)
Först gjorde jag typ vitt i grunden och sen rosa grafittinagelack över, fast de blev fult så då gjorde jag om, de blev rosa igen me nya nailsnticks jag köpte idag (: nöjd faktiskt, får se hur bra dom e och hur länge dom håller ;)

Imorn ska jag o Karin åka runt till alla H&M butiker i hela sverige, hah neej jag överdriver, men till många iaf o leta kläder till mig för jag har mina pressentkort på totalt på 700 kr kvar tyyp (:

Planer för ikväll: Bara slappa, fortsätta lyssna på musik o smsa xd, jag vet tråkigt, men men :P

Planer för imorn: Träffa min karin (: <333333

Krackileringslacket, fuult ;s



Haha mitt finger ser jätte tjockt ut ;s


I ljuset




Vänster hand (:


Höger hand


+ min fula tumme xd


Karin o jag ska till många H&M imorn hahah (:

Hade, tror inte de blir några fler inlägg ikväll.
SKriver imorn (:
POK

Karin

Okeej, nu vill jag bara skriva ett inlägg till en väldigt nära vän, en bästa vän, en underbar tjej som alltid ställt upp för mig som jag vissa tillfällen brytt mig alldeles för lite om. Jag har vetat om de hela tiden men jag har inte gjort något åt det. Jag har låtit henne glida mellan mina fingrar för många gånger, hade jag varit hon hade jag lämnat mig själv för länge sen! Men hon har stannat, tagit imot allt som en jävla slagpåse.
Men fast hon fått stå imot allt så har hon stannat, o jag har fått behålla henne. Hon har inte lämnat mig som någon annan skulle göra.
Jag är gryyymt glad att jag har dig Karin och att du hör av dig ibland iaf ;) O även fast du är trött ibland när jag ringer så säger du ändå inte de utan låter mig prata på och säga hejdå, du avbryter mig aldrig och säger att du är trött o vill sova.
DU är allt gumman!
Och de sista jag vill säga är
förlåt för allt
Jag älskar dig så otroligt! <3333333333333


Hemma igen

Helluu! Hemma från Skärholmen igen (: Köpte ett par jeans och lite nya nagelsticks. 
Så ikväll blir de att måla naglarna (: 
Hittade ett skiiiitfint rosa nagellack som jag verkligen ville ha, men de kosta 150:- öhhm hallå? hur mkt pengar tror dom man har liksom hahah ;s

Skulle ju träffa Amanda vid fyra men hon har inte kommit iväg än så vi får se, de kanske blir senare ikväll. Hoppas de (:
Hade! 
POK 


Skärholmen

Helluu, vaknade för tyyp 40 minuter sen. Erica smsade nyss och fråga om vi skulle åka till skärholmen så de ska vi väl göra nu också (: Behöver shoppa lite, så jag hoppas jag hittar grejer :D
Men jag måste gå o duscha nu och ahh fixa lite innan jag drar.

Andra planer för idag: Träffa Amanda ;* <3333

Bloggar senare (:
POK

RSS 2.0