cha cha! (:

Heello, datan har dampat så därför har jag inte bloggat. Lessen! Haha alltid en ursäkt men de e faktiskt sant!
Idag har jag vart me Moa hela dan. Jag gick upp vid 8 för att sen vid 9 sitta på en kall skoter ner på sveg. Skoterlederna var inte fixade och de e pudersnö så man bara sjunker ner ner marken.
Jag och Moa drog till Dollar Store och jag shoppade lite saker. Bla en spargris som de står I <3 Shopping på. Jättefin (a) Blir snygg i mitt nya rum.
Sen gick vi hem igen och ut en stund o skogen med hennes hundar. Sen var vi bara ute och efter ett tag fick vi tråk så vi börade försöka brotta ner varandra, haha varje gång jag fick ner henne ramla jag också, men hon ramla också när hon skulle få ner mig xD Hahaha, ahh de var sista dagen hon o jag sågs idag. För imorn kommer äntligen Michelle! :D <33, har längtat som fan! Hoppas hon har me mkt filmer för de e liksom ganska tråk här xD haha ahhjaa men vi ska nog hitta på lite saker (:
Nu har jag nästan precis bokat bussbiljett hem så nu e de avklarat iallafall! :D
Nu ska jag in på fejjan igen, för nu är de många som skrivit till mig ;) Hahaha populär vet ni (:
Ahja hare! Baaaj (:

Här bjuder jag på 2 bilder från igår o idag (:


Idag


Igår


Min spargris :D

Milla <3333

Heello, nu har de gått några dagar och jag har inte skrivit, har inte hunnit me de, sry!
Dagarna har spenderats me farmors systers hund Milla, en tax tik på 6 månader som är världens sötaste tax! Hon pussas hela tiden, och sov me mig i sängen. Nu ligger hon under mitt täcke o sover haha :') så jävla söt! Bilder kommer sen!
Hon har en snuttefilt me spöket laban på, hahha hon älskar den (:
Så fin den lilla hunden <3333
Har precis pratat me Michelle, o ska snart prata me pappa för jag vet inte om jag klarar av att vara här så jävla länge, 9 dagar till liksom ;s så jag kanske åker hem med Michelle me bussen tyyp 2 dagar innan jag igentligen ska hem :D
Då ska jag på julrean sen. O jag o michelle sover ensamma i mitt hus, nån som vill festa? ;)
Haha!
Nu ska jag snakca me pappa o sen får vi se hur de blir, håll tummarna för att jag får åka hem! :D
Puss ;*

heej!

Hej allihopa! Är inte så skit bra på att uppdatera just nu, så tråkigt att göra de när de inte händer nått här uppe liksom xd
Men idag väcktes jag 11 av papp och sen smsa Moa mig, så jag drog till henne sen. Vi kollade på Remember Me fast hon störde mig så mkt att jag inte vet vad filmen handlade om xD haha hängde inte me alls, så ah jag får väl hyra den sen så jag kan se den o förstå ;P
Sen har jag väl inte gjort så mkt mer, inget jag orkar skriva om iallafall xd, hahah jag är faktiskt inte så sugen på att blogga jusr nu. sRY!  (:
Ahja nu ska jag ta o läsa mailen och sen inge mer.
Ha de bäst! (: Baaaj(s) ;*

Sveg

Nu är jag äntligen i Sveg. Kom fram igår vid tyyp halv ett tror jag, eller om klockan var tolv. Vi åkte iallafall 17.50 och det tog 6 timmar. Gick faktiskt ganska snabbt med tanke på väg underlaget och snöovädret som vi åkte in i ;s
Det var skitläskigt för när man mötte lastbilar blev det sån snörök så man inte såg nånting annat än snö i typ 3 sekunder innan vägen kom fram igen ;o, och det kom jättemånga lastbilar. Vi mötte säkert 11 stycken.
Sen när vi tanka sprang jag över till max och köpte en milkshake *mummms!*
Idag har jag vart på dollarstore i tyyp 10 minuter, har kommer jättemycke nya saker där! :D
Sen träffade jag Moa på Ica, haha vi skulle ju ses efter julafton men då blev det bara en stund idag istället (:
Sen blir de ju efter jul också såklart!
Har inte gjort så mkt idag, finns inte så mycket att göra liksom. Jobbat stenhårt med mitt broderi till mormor och sen har jag dansat lite dansmatta. Haha gud vad jag har blivit dålig xd
Nu ska hela familjen ut och klä vår gran som vi har huggit själv i våran skog! (:
Den står ute på balkongen och där kommer den få stå, haha vi vill inte behöva städa varje dag :P
Ahja imorn ska vi fira jul med farmor och farfar och några till, och dom har en tax på tyyp 6 månader, åhhh :D Längtar efter att få träffa henne (a)
Ahja ha de bäst, vi får se om jag skriver imorn, annar får jag önska er en godjul (:

Juste, jag fotade lite idag, skit häftiga bilder! Eller fina, snöbilder, och en knallröd sol ;) Dom kanske kommer upp här sen, vi får se (:
O en sak till! JAg SAKNAR DIG MICHELLE! KOM UPP HIT NU ÄLSKLING! ;( <33333

Ha de!

Läänge

Hello, har inte bloggat på länge ;(, inte haft tid. Kan berätta lite kort om dom senaste dagarna tyyp?

Lördag: Bio med Erra, såg "i Rymden finns inga känslor", den var bra. Blev fett iriterrad på den där killen. Haha så jävla jobbig! Haha lite efterbliven med att se den (:, Köpte lite julklappar då också.

Söndag: Ingenting, kommer inte ihåg vad jag gjorde xd

Måndag: Skola, skolka för att träffa Vikki som jag inte träffat på tyyp 2-3 år. Skit kul att träffa henne igen, hon fick mig att garva hela tiden! :D Haha skojig prick de där! <33 Fikade, blåbärs paj o varm choklad för mig, chokladkaka o kaffe latte för vikk pick (:
Ska träffas snart igen, saknar dig redan gumms ;/ <3
Hem tvätta jackan, och över till grannen och tummla den. Lekte med barnen sålänge, haha först spela nintendo Ds nyaste och sen leka kurragömma xd
På kvällen kom grannen över med jackan. Den var fortfarande fuktig.

Tisdag: Missa hela första lektionen, jackan var blöt, dunet i frös till is, o jag frös ihjäl. Sen franska, kolla på film, tråkfilm. Frågade om vi fick gå och han sa okej. Sen julbord. Gott (:
Efter det, julpyssel. Gjorde julkort (a)
Vid halv 3 drog hemkunskapsprofilen till stan. Skulle fika och äta muffins. Dom bjöd så vi fick ta vad vi ville. En stor chokladmuffins med kokos o varm choklad me grädde fick de bli, samma för karin (:
Sen sa våran lärrare att de fanns så mkt pengar kvar att vi fick en till att ta med hem :D En kille ville inte ha så jag fick hans också så då fick jag två stora att ta med hem, en lika dan som jag åt och en med äpple och kanel. mums! :D
Sen till Lagerhouse ochs shoppa sista julklapparna, äntligen klar med alla nu! Efter det till H&M, julrea tyyp ;o Glömde mitt pressentkort hemma ;( fuuck!
Hem och över till grannen igen, lämna dit jackan igen, fortfarande blöt -.-, leka me ungarna och sen till Erica o träffa Casper sista gång innan jag åker, städa buren o gjorde julfint! (:

Imorn: 9.30 hämta min jacka hos grannen. Börjar 9.00, kolla på film, få våra betyg, lunch, sluta 12.00
Till Stan igen och shoppa för mitt presentkort på rean.
Sen hem vid 15.00? Packa det sista, sätta sig i bilen och åka till sveg i 5-6 timmar.
Skiit kul ;P
Michelle kommer upp över nyår :D <3<33 lääängtar!

Nu åker datan ner i dataväskan, kommer användas i bilen imorn (:
Nu ska jag ta och göra mig iordning och sen hoppa till sängs. Ladda ner en ny låt bara först (:

Hare bäst o GOD JUL! :D <333


Casper o Acire (:

Pepparkakshus! (:

Idag började vi 9.00 men fast vi hade sovmorgon var jag nära på att komma försent! Jag hade ställt klockan på 7.40, jag vaknar när klockan ringer men tänker, ähh jag kan sova en stund till. Sen vaknar man igen 8.20 och min buss som jag skulle tagit gick 8.21 -.- haha ahh så då missa jag den och när klockan är mellan 8 o 9 går typ inga extra tåg heller så det är bara dom som går 1 gång i kvarten -.-
Så jag skyndar mig upp, klär på mig, borstar tänderna, skippar frukosten och sminkar mig. Sen rusa ner till bussen och så hinner man precis! haha lyckat! (:
När jag kommer till tåget ser jag att det ska gå 52 och då är det framme i huddinge 02 och min buss går 02 så jag skulle missa den. Michelle hade jag ringt såfort jag vaknat och hon sa att hon skulle åka före till skolan för hon skulle köpa godis till vårat pepparkakshus som vi skulle baka sen.
När jag väntat i typ 5 minuter så ser jag nån komma mot mig där jag sitter och då är det Michelle xD haha då har bussarna vart inställda för henne så hon också missat det tidigare tåget. Haha lyckat xD
När vi kommer till hudddinge så står bussen redan där så vi börjar springa fort som fan. Vi hinner precis med den också!
I skolan kollar vi på en film som heter nyckeln till frihet. Den är faktiskt bra men lite läskig. Typ flera fångar bli slagna av vakterna och vissa dör av sina skador ;s Blää
Sen skulle vi baka pepparkakshuset!
Vi börjar och gräddar alla delar i ungen. Sen kommer vi på att vi inte har nått godis. Så under lunchrasten så drar vi till bussen mot huddninge för att köpa non stopp. Vi missar bussen och ser den köra iväg. Nästa buss är sen. Efter de skulle vi tbx igen, vi var redan sena. Vi kom 10-20 minuter sent -.- Blev nerkörd i snön påväg tbx från bussen. Blev skitblöt.
Sen började vi på vårat hus igen och så här blev resultatet (:




Långsidorna 15 cm
Kortsidorna 10 cm
Höjd 16 cm

Så de var ett litet hus (:

Haha de blev jättebra tycker jag (a)
Fast vi kommer inte vinna tävlingen. Fanns ett hus som blev MYYYYYCKET bättre ;(
Ahja de var kul iallafall o vi slapp lektioner (:
Hare bäst!

ajjjjj döön't knöööw ;s

Jag står framför ett svårt beslut nu ;s haha hur ska jag göra xd, jag vill bestämma mig nu så jag kan komma igång igen...
Jag ska bestämma mig snart har jags bestämt! (:

Idag började vi 10 o sluta 12 för vi hade idrottsdag o jag bowla me karin,bella o regina (:
Var kul, men jag vann inte, jag kom 2:a ;/

Aja

Kollade på Narnia prins caspian idag. Asså åhh haha jag tror jag e kär i filmerna (:, dom e så himla bra! Älskar alla djur som e med.
O sen e ju lucie så söt också! Asså jag e inte kär i henne, men hon e så jävla liten i dom filmerna!
Hon e 95:a irl ;o Shiit de trodde jag inte!
Och Peter e så jävla snygg (: 6 pack o allt (a) <33


Georgie Henley


William Moseley

 
Den här låten har jag tyyp också fått i huvet, sista låten i Narnia filmen.
Tycker det e asbra... (:

.

Hello. Idag har jag gått till 17.00 i skolan som vi igentligen ska göra varje tisdag. Vi bakade lussebullar. Dom blev faktiskt goda! I en av pauserna när vi väntade på att bullarna skulle jäsa så gick vi tyyp o börja skämta med våran Svenskalärare. Haha han e så jävla kul (: Han skulle gå hem men jag smet in i klassrummet och då började han slå mig med hans vantar xd, haha sen när jag gick ut därifrån iallafall så jagade han mig och slog mig med vantarna skitmånga gånger xD Haha så jävla kul (:
Imorn är det idrottsdag och då ska jag Bowla. Ska bli kul. Fast jag har tappat bort lappen om när vi ska samla så jag har ingen aning ;S haha hoppas jag får reda på det tyyp snart xd, Har smsat o frågat Reggie peggie underbar (: <33
Haha nu ska jag gå ner fixa lite sen hoppa i säng o läsa frida (:
Ett o ett halvt nummer jag inte hunnit läsa ;o
Hare bäst! (:

Hjäälp! ;S

Hello, nu har jag tyyp hela dan suttit och försökt träna in min engelska grej som jag ska berätta om för min lärare imorn i 5 minuter. Det känns som det inte kommer gå så bra. Asså jag får inte till det och kan inte koncentrera mig och säger fel saker hela tiden xd, Asså HJÄLP! Jag hoppas jag åtminstonde får ett G xd, asså de här kommer gå skit! Tur att man får ha stödord!
Nu ska jag gå och duscha för imorn är det skola, var skönt att vara hemma idag (: Behövde verkligen sovmorgon!
Har kört lite pulka med älsklingsvovven med! Han tycker det är jättekul o jag med. Fast de var lite för kallt idag :P Ahja men har det bäst så skriver jag snart igen (:

Bilder från igår

Heej (: Ja jag lovade ju att bilder från igår skulle komma in och nu får nu faktisk 12 stycken. Både på min lilla Krullis och från Lucia simmet (: Är det nån bild ni vill att jag ska ta bort så säg till ;)
Ingen kopiering tack!
Ha de!












Simning

Heej!
Idag gick jag upp 7.30 för jag skulle till sum sim i eriksdal och träffa Louise igen. Vi hann prata lite mer idag iallafall (: <3
Sen vid 12.30 var jag hemma igen. Då gick man ut och fotade och lillvovven fick vara fotomodell (: Haha han va s´å söt! Bilder kanske kommer sen, har inte lagt in på datan än :P
Sen drog jag ner till Lucia simmet. Fackelsimmet var jättefint. Tog lite bilder, men dom flesta blev suddiga ba för jag inte hade blixten på. Sen satt man funktionär eller ahh vändnings kontrollant så jag kunde inte fota när dom andra simmade sen på tävlingen.
Sen skulle jag och Ylva kolla lite i simshoppen och då var de typ en platta som satt löst i de där filtergrejen där vattnet åker ner från bassängen så jag trampar ju rakt ner där och snubblar och får värsta köttsåret på tån som blödde xd hhaha de såg jätteäckligt ut! Men nu har man plåster på så nu ser jag inget (:
Sen vid halv sju kanske eller halv åtta så var tävlingen klar och jag gick hem. Fick med mig en hel påse lussebullar som Rebecas pappa ville att jag skulle ha (: Taack taack för dom!
Jag ska börja lägga upp mer bilder. Så tråkigt med bara massa inlägg och aldrig bilder. Jag ska bli bättre på det! Jag ska försöka lova det! Men nu ska jag sova. God natt (:

Vill ha!

Rut m.fl. - Bad 10 Hairday
69 :- På Nelly.com

Svea - L.A Singlet
389 :- Nelly.com

Serious Sally by Rut m.fl. - Torraine Foil Tee
129 :- Nelly.com


Eriksdalsbadet

Heello (: Jaa de hann bli två blogginlägg idag *stolt* :)
Idag har jag och Karin hängt i Eriksdal och kollat på Sum Sim finalerna.
Min bästa internettkompis som är bästa 97:an i sverige på 50 Frisim simmade idag. Första gången jag träffade henne. Hon kände inte igen mig först eftersom hon bara sett mig på bild o då hade jag ljust hår, nu är de ju mörkt, haha
FÖrst så såg de ba ut som hon ville dra där ifrån för asså vem är en sån idiot att gå fram till nån "främmande" och bara säger hej men sen när jag sa vem jag var så ba ahhaaaa :D, haha fast vi prata inte så mkt för hon skulle simma.
Hon kom 4:a med 59.73 Hur fan kan man va så jävla snabb? ;S haha de e sjukt, o hon e sjukt duktig! :D <3
Sen höll karin o jag på o dampa också, eller ahh jag dampa på karin för jag ville åka hem xd, fast hon ville se tyyp alla som simma 100 fjäril 14 år och alla 100 fjäril 13 år o yngre.

Haha vilket tråkit inlägg de här blev xd ba en massa simning, ahaha sorry, jag skriver nått roligare en annan dag ;)
Fast de var så jävla kul att träffa Louise iaf, äntligen :D

Morn morn!

Go morron. Vaknade nyss haha (:
Ganska trött men jag kan inte somna om -.-
Öhm, jag vet inte vad jag ska hitta på idag. Jag har ett pressentkort på H&M för 1000 kr o 6 biobiljetter så man kanske ska dra iväg och shoppa o gå på bio? (:
Måste faktiskt förnya min tomma garderob haha!
Ahja nu ska jag gå på toa håller på att pissa på mig :P Sen gå ner till tv:n kanske (:
Juuste, vem vann Idol? Jag orkade inte kolla igår xd

Seg dag

Har vart en seg dag idag. Började med att tåget var försent så jag missade bussen och kom försent till skolan. Sen blev det ett litet bråk där nånstans men de ha vi rätt ut. Badat hunden idag, behövdes xd, imorn åker jag till solna med honom för att lära mig hur man klipper klorna ordentligt så att man klipper precis innan man kommer ner till pulpan.
Nu måste jag sova, blev inte så långt inlägg idag. Imorn slutar jag 13.20 yes! Fan va skönt! (:
Hare bäst ;D

xd

Tror faktiskt jag måste blogga lite ibland iallafall xd, man liksom tycker det är nödvändigt o roligt vissa dar (a)

Från igår till Imorse sov Michelle hos mig. Igår var vi ute och fota lite i snöyret :D Sen idag skulle jag vara med Karin (: och Michelle skulle till Judith
Har vart i skärholmen, Ikea, kungenskurva o heron idag med henne  (: <3

Shoppat julklappar och saker till mig.
I skärholmen köpte jag ett par tofflor på new yorker, en grythandske i tyyp gummi och en neccisär i svart på öhh har glömt.
På Ikea åt vi kättbullar med potatis, brunsås o lingonsylt. Sen gick vi till Toy's ur us stavning? ;s
Köpte typ en bilgrej till Linus.
Sen till Rusta. Hitta lite julklappsättiketter och 3 stycken runda svarta mattor till mitt nya rum (:
Sen till Media market. Jag köpte Eclipse och twilight filmerna xd, haha jag hade inte första filmen ;s den kosta bara 50 kr nu ;o
Sen åkte jag hem. Var nära på att missa tåget men jag hann (: Träffade Michelle i centrum, hon o jag hade tydligen suttit på samma tåg xd
Sen in på datan o prata lite mer om mitt jobb på hunddagiset. Dom ska kontakta mig om dom behöver hjälp fler gånger. Dom sa att jag varit den bästa praktikanten på länge :D Man blir så jävla glad av att höra sånt (:

Här kommer lite bilder (:



Fotostudion, asså jag har bara den här bilden på den här datan. Ska lägga in resten här sen också (:


Ute i snön (:





Fler får ni en annan dag, har inte tid nu. Måste sova.
Natt (:


.

Även fast jag sa att jag skulle glömma dig så går det inte. Jag är ledsen!, men det kommer aldrig ske. Allt du gör och säger får mig att le. Le, le, le. Jag kan inte sluta. Du e så söt, snygg, vacker, snäll, du e allt liksom.
Men jag vet redan hur det är. Får leva med dig. Men bara att träffa dig ibland gör mig lycklig och varm och ja allt sånt.
Du e underbar! <33


Jag tror jag ska sluta blogga för asså de e inge roligt längre xd, ska läsa andras bloggar istället (: Mycke roligare

RSS 2.0