Media market

Nu har vi precis ätit lite små sen lunch ;) Vi ska snart dra hem till mig och fixa oss och sen blir de "utgång" hahah ;)
Vi var i liljeholmen först, men de fanns ingenting där. Så vi drog till skärholmen och tog bussen till heron. Kycklingspett me jordnötsås blev de, OUUPSII! Hah, vi haer svält upp lite xd, faaan! Hah pluset är att jag nog i6te kommer orka så mycket godis ikväll. (:
Nu ska vi dra vidare.
Hade!

Osminkad Vs Sminkad

Vs
Hah ingen stor skillnad om man bara har bilder att se på ;) Större skillnad på riktigt

Morning!

Goo morgon på er, hoppas ni sov gott inatt. De gjorde iaf jag. Vi sov uppe i Karins sommarstuga. Asskönt me många täcken o kuddar (:
Jag vaknade inte nu om ni tyyp trodde de, var tyyp för snart två timmar sen jag hasade mig upp ur sängen. Karin låg redan vaken så ville inte att hon skulle behöva ligga vaken själv ;)
Planerna för idag blir att dra till stan först och kanske shoppa lite ;) Behöver hitta lite snygga bikinisar till i sommar (a) Har hittat en fin på cubus o på lite andra ställen som jag ska testa (:
Sen ikväll drar jag o karin iväg till Michelle där vi ska fira valborg tsm me annat folk. Ska bli kul. Sen sover vi där o imorn vet jag inte vad de blir att hitta på. De får vi se.
Naaeej, nu ska jag kolla om karin e klar me duschen så jag kan få göra mig iordning.
Hörs senare
Puss!




Osminkad chey o karins tjocktröja hahah (:

Hos karin, som vanligt ;)

Hellu, fett sämst uppdatering idag. Sööörrry! Neej men jag har inte hunnit/haft tillgång till data/mobil. Därför kommer de lite sent de här ;)
Men idag drog jag hem och gick ut me lucie, tjänar pengar på de så (a'
Sen ringde karin o jag drog mig till simhallen i haninge, skulle igentligen också träna, men jag vågade inte hahah xd
Men jag kanske inte börjar i brss utan i södertörn, dom behöver 96:a till sumsim laget me bra tid, o vem har/hade inte bra tid om inte jag ;) hade jag simmat nu hade jag haft tyyp 1.02 eller 1.01 ;)
De var tänkt att karin o jag tyyp skulle dra på bio ikväll, men alla filmer börjar ju tyyp jättesnart så de är ingen ide, vi drar ut o hittar på nått istället (:
Nu ska jag va social, kanske blir nått mer inlägg ikväll. Annars hörs vi imorn. Ha de bra!
å juste, mitt öra gör fett ont, först var de ena öraty där jag har två hål, nu när de äntligen slutat göra ont så börjar de andra i öronkanten göra fett ont ;( Ömmar som fan -.- FITTA!
Ahja
Puss!

Solen (:

Ute i solen, grymt skönt. Börjar snart , no redovisning idag ;s har inte pluggat. Men de går nog ändå. Två lektioner kvar, sen slutar vi. Hörs sen. Pöss

Ville bara säga att jag är så bra att jag kan skriva mina 28 engelskaglosor på 1 minut och 26 sekunder, slå de ni! (: Goonatt!

  

Dags att plugga, pallar jag? ;/

tjolahoopppsnopp, nu är jag hemma o har varit de ett tag hahah ;)

Hade de kul hos michelle o jag åt upp hennes påskägg me nötter hon fick av mig, BAD GIRL! Du får ta mitt gumman! FLÅÅT! ;( <33

Sen så kollade jag bara lite snabbt på lyxfällan. Bloggare som var me. Hah ouupsi, där har vi en riktig bad girl (:

Ahja, sen ringde jag KArin, vi snacka en halvtimme, la nyss på. Du e en riktig Mupp gumman, en gång mupp alltid mupp. O ja är äkta WB ALLT! ;) Nee skoooja. Neej men ahh jag e inte heller alltid så mogen, bara för de mesta ;)
Rolig bruud! (:

Nu ska jag skriva in mina glosor på glosboken o plugga lite ;) Behöver jag. Så jävla seg på att orka me skiten. Ahja. Nu ska de bli gjort iaf.

Hörs imorn, för nu kommer jag inte hinna skriva mer. Upptagen chey!

Pussar!


Inte igeen!

Nu har jag ont i magen igen, asså åhhh, när de precis försvinnut så kommer de tillbka 15 minuter senre -.-

Sprutan gjorde inte ett dugg ont, kändes knappt när hon stack mig, är man biff så ä man ;)

Har pluggat liite på alla läxor, no:n får gå som den vill imorn. Pallar faktisk inte bry mig, så jag tänker inte plugga på den :P, kanske ska ut o försöka sälja iväg dom 3 burkar me engelska kolor jag tog med mig hem från skolan eftersom vissa inte kunde sälja allt, ingen ville köpa tydligen xd
Men jag kommer ha sålt iväg mina ikväll skulle jag tro ;)

Drar nog till Michelle snart, ska ringa henne å checka läget (:

Hörs sen (:

Nu drar jag o tar fästingsprutan, AJ AJ AJ!

 

Min mage ):

Kom hem för tyyp 40 minuter sen. Ligger i min säng med värmekudden på magen. Uuusch! Har så ont att jag tror att jag kommer spy snart. O fryser gör jag också. Något pågång? En jävla förkylning igen eller? Hoppas inte.

Ikväll tror jag att de blir en pluggkväll, kanske drar till Michelle en stund sen också. Men måste verkligen plugga. Så de blir bara om jag hinner.
Om tyyp en timme tror jag kommer pappa o hämtar mig för då ska vi åka till vårdcentralen o ta fästingsprutan. Dags igen. De var ett tag sen sist. Tycker inte om nålar ):

Ahja, bloggar sen.
PUSS!


Tveksam

Nu har vi rast fast jag vet nte om jag orkar vara kvar. Asont i magen och smått ont i huvet. De e liksom 3 lektioner kvar. Usch , tror nte jag pallar. Bloggar när jag kommer hem

So lektion

Sitter på tråkig so lektion, booring!!! Vi håller på med något om Kina. OrkAr inte vara iskolan idag, tror jag ska gå hem sen. Ont i huvet o så. Vi får se hur jag gör. De är en sån lång dag idag. Jag pallAr inte! Nu ska jag börja jobba. Bloggar sen BaAJ (:

tajm to sleep

Dags att sova, astrött, träningsvärk o ahh allt som finns där imellan. Men är på¨bra humör o de e ingen som kommer komma på varför förutom hon som kan läsa av mig o mina tankar ;s

HARE! PÖÖÖSS!

Just idag är jag så sjukt jävla BRA! :D

 

Helt jävla slutkörd!

Åhh fy faan vad jag är trött! Full rulle hela dagen för faan!

Eller ahh, jobbigt för mig iaf, inte så vältränad längre, men de ska vi snart ändra på.
*På idrotten hade vi orgentering, jag o michelle sprang tyyp hela tiden. Vi kom tvåa ;)
*Sen gick jag o karin hem till henne
*Körde lite styrka hos henne, slangar, armhävningar o några andra konstiga övningar. Hon skulle visa när hon drog slangar o då skulle jag hålla andra änden av slangarna, hon gick aslångt bak och sen började hon dra, kunde inte hålla imot så jag flög, eller ahh gled över verandan. hAHAH, så kan de gå (:
*Sen spinning, de här var nog jobbigaste omgången någonsin, dålig start eftersom de knappt blev nånlunch, vem vill äta kalv? ;s, stackarN!
Så ahh, jag tog ut mig lite för hårt o fick stanna till en/två gånger för de svartna för ögonen. Typiskt mig.

Sen tappade jag pluppen till mitt ny piercade hål där uppe i öronkanten, märkte jag först när ja redan satt fast på spinningcykeln, så de va bara att hoppas att den skulle sitta kvar där o de gjorde den som tur va. Nu har jag en av mina andra örhänges pluppar, ska byta innan ja går och lägger mig.

Kom hem, åt mat, o nu ligger jag under mina bästisar, duntäckerna. Fryser som en jävla chiuaua (stavning?)
Inte kul, men snart blir jag varm. (:

Däckar nog tidigt idag, redan träningsverk i armarna. ORKAR inte plugga. Får bli imorn eller nått.

Å juste idag vill jag bara hissa o dissa en sak (:

HISS: Jag börjar simma igen, nästa tisdag startar jag. Nu jävlar!

DISS: Stunden jag väntat på har kommit, buuhuu! Men jag är inte rädd, de här kommer må bra o i sommar, dåååjävlar blir de bad, strand, sol o glass!

Långt inlägg de här, behövs när uppdateringen suger (:
Hörs!


Aj lajk U!

Bajsar på mig

Hahahah :D Asså fy fan vad tråkigt man kan ha, sitter å kollar på astråkiga youtube klipp, Hah, regina o jag skrattar fett mycket :D <33

Vi har snart våran sista lektion och sen får vi äntligen sluta, då drar jag till karin för sen ikväll ska vi på spinning. Ahapp ahapp (:

Bloggar senare ikväll om jag hinner, men de gör jag såklart :D
Hööörs!


Full rulle

De blev inge ut o springa idag. Vädret va ju sjukt dåligt, de som var så fint i morse, o så ska de regna nu :(

Iaf blev de 130 situps, 20 rygglyft och 10 vanliga armhävningar (OMG jag klara ;o) och sen 10 på knä.
Sen var jag trött o död hahah (: Men asså nu har mina magrutor kommit tillbaka, räcker me att jag spänner magen så ser man dom sådär halvtydligt ;) Perfa! Nu blir de inga mer situps på ett tag, för jag vill inte att dom ska synas mer.

Sen så åkte jag på att börja måla i mitt rum. Hah jag va fett sämst så mamma fick ta över (a', själv hoppade jag in i duschen o raka mig.
Sen så har hon slarvat bort min champion vattenflaska, blev fett sur på henne. Men hon sa inte ens förlåt?! Asså OM jag hade slarvat bort någon av hennes saker skulle hon fått damp. Jag skulle iaf letat efter den. De gjorde inte hon! Kärring!

O så finns de en annan som jag också har lust att kalla kärring. Man säger inte de du sa! Blir så gryymt jävla arg. Hon ska alltid tro de värsta om mig. KUL!

Imorn blir de iaf spinning som vanligt. Ska bli skönt att få börja röra lite på sig igen (:
Nu ska läsa bloggar, har missat inlägg i 2 dar nu, så jag har lite att ta igen ;)
Goonatt ni andra!
Puss!


Spotify

Har du inte redan ett spotify konto? Då tycker jag VERKLIGEN att det är dags att skaffa ett! De finns så sjukt mycket musik som ni kan lyssna på. Utan att behöva växla mellan massa olika låtar på t.ex youtube, så gör du lätt en egen spellista med din favoritmusik med spotify.
Gå med idag, heeelt gratis om du inte vill bli premium spotifyare. Då kostar de 99 kr/mån, annars e de gratis! :D
Vill ni ha gratis premium, så tryck på länken när ni registrerar och ni får premium redan idag! (:

http://www.gratispremium.com/?ref=496319

Ny mejl

Jaa nu har man antligen fixat ny mejl adress och laddat ner msn till datan här nere. fatta inte hur man gjorde först, lärde mig nyss (:

Nu har jag fått mina tandläkarcheckar så nu kan jag äntligen välja tanläkare o äntligen börja att fixa mina tänder. Eller ahh, jag kallar de inte tänder. Oreda i munnen om man säger så ;)

Daen idag tycker jag gått fort. Asskönt! (: Ska snart ut o powerwalka en timme.
Sen så vet jag inte vad som händer. de var tänkt att jag skulle gå på öppen agiltyträning idag, men jag hinner inte de. Bättre att träna lite, man blir tröttare av de.

Neej, nu ska jag inte tråka ut er. Vi hörs sen säger jag istället! (:

Rast i solen

Sitter ute i solen och solAr. Vi har rast right now. Skönt (: jobbig Att skolan har börjat igen, astråkigt. Men de är 6 veckor kvar, sen är de äntligen sommarlov :D men nu ska jag vara social (: hörs sen

seg data!

Fy fan vad jag hatar min daTA! Den e så sjukt jävla seg, vad händer???!!!
Idag har jag iaf varit med karin hela dagen. Först drog vi till Skärholmen o jag köpte ett par byxor, fast jag tror jag ska lämna tbx dom. Mina ben såg fetare ut än vad dom är i dom ;/ Synd, för dom var fina+minsta storleken 32, asså inte sånna storlekar me 25, 26, 27 o alla dom där. Utan dom me 34, 36, 38 o så vidare. Trodde inte de fanns 32, men dom fick jag på mig iaf. Alltid något.

Sen drog vi hem igen och solade. Jag låg ute en kvart längre än Karin och ändå blev hon brun o inte jag? ;s SÅ JÄVLA ORÄTTVIST!!!

Sen drog jag hem, åt mat o fick stressa iväg på agilitykurs. Den gick jättebra! (: Han e så duktig, min stora tjockis

Nu ska jag börja skriva lite på min engelska grej om inte datan segar...
Hörs imorn (:

vaknade nyss

Goomorgon, nu har jag o Karin precis vaknat. Eller jag vaknade först och tog fram hennes mackis o då vaknade hon också hahah (:
Idag ska vi sola o jag kanske ska bada beroende på vart vi ska någonstans., vi får se (: Känns inte så lockande just nu :P
Neej, nu orkar jag inte skriva mer men jag bloggar sen när jag kommer hem. Å juste, idag ska jag på fortsättningskurs me krull på agilityn. De gillas av oss båda (:
Pussar!

Hemma hos karin

Sitter hemma hos Karin nu, var hemma hemma vid sex och sen drog jag direkt till Karin. Hon o Alva står o dansar muppdans till en cp låt xd, nu ska vi snart gå upp i stugan och sätta på värmen och sen vet jag inte vad som händer.
När jag kom till henne så drog vi till gömmarn o tog jättefina bilder! Vissa kanske kommer upp snart (:
Inte idag men sen.
Nu ska vi dra ses sen!
Pussar!

Sitter i bilen (:

uPPdaterar redan nu. Sitter i mormor o morfars bil påväg hem. Har hela baksätet för mig själv o mitt mobila bredband jobbar lika fort som de där hemma just nu. Full teckning, kan inte bli bättre (:

Halvligger ner här bak, datan i knät o lyssnar på musik. Stannade för tyyp en o en halv timme sen för att äta mat. Blev en hamburgare på max. Ouupps! Neej, men tror de är ganska lungt. De e lov fortfarande. Blir värre när skolan börjar igen, i övermorn ;( Vill inte gå till skolan! )))))):

Men de är bara några veckor kvar o sen är de lov igen. SOMMARLOV! :D

Har några timmar kvar i bilen, sen är de hem o packa om o sen dra till Karin (:

Neej, nu ska jag fortsätta sola här i bilen hahah (:
Hörs sen!
Pussar!



Osminkad chey

Bad girl

Ahh ingen uppdaterring idag heller. Den kommer inte vara mycket bättre imorn :P

Har inte varit hemma idag heller. Vaknade vid halv elva typ. Moa smsa och vi bestämmde att vi skulle träffas 1 timme senare. Blev nerskjusad till henne och vi cyklade till badhuset och där var vi i 3 timmar ungefär. Sen drog vi hem till henne o låg o pressa i solen. Har inte kollat om jag fick någon rand, men de borde jag fått ;)

Sen så hämtade pappa mig halv sex och när vi kommer hem så skulle vi tydligen upp till farmor o farfar o äta påskmiddag, IGEN!!!
Jag blev fett sur o satte mig på sängen o baa, neej jag tänker inte gå dit. Till slut fick dom iaf med mig, fast jag kom lite senare än vad dom sa. Var där, åt lite och nu är jag hemma. Resten av familjen kommer inte hem lika sent som igår iaf. Alltid något.

Imorn bär de äntligen av hemmåt. Åker med mormor o morfar, för dom åker på förmiddagen. Mamma o pappa åker på eftermiddan nångång. De ska bli skönt att äntligen få lämna ödsligheten o komma tillbaka till älskade stockholm igen, stockholm i mitt hjärta hahah (:
På kvällen bär de antagligen av hem till Karin o så sover jag där. Imorn ska vi iväg o pressa i solen. Kanske badar vi, eller ahh jag ute också. Hahah första badet (: Skulle inte va jättedumt... :D
Saknar dig mycket ska du veta!

Skriver kanske något mer innan jag går o lägger mig.

Förresten, jag o min kompis har skaffat hamsterbebbisar och nu är de så att vi har en hamstertjej kvar som inte blivit tingad, någon som är intresserad? Skulle vara bra om vi fick någon som ville köpa henne! För mer info, kommentera inlägget, skriv mejladressen till din mejl så mejlar jag tbx. Eller klicka här http://www.annonshornan.se/view.php?id=3273 , läs annonsen o mejla vid intresse!
Taack!


Ensamt

Usch jag sitter ensam här i huset. De är ganska läskigt... Dom andra kommer inte ner förens om tyyp 1-2 timmar. Roliga dom e -.-, neej men jag ville inte sitta där uppe. Dom e ju fett tråkiga. Snackar bara skit. blablabla!

Ahja, jag får sitta här helt ensam ett tag till. KUL!

Bloggar nog inge mer ikväll. Jag orkar faktiskt inte. Ska nog gå o lägga mig snart. Hörs!

Ingen uppdatering ;o

Nu är jag här o skriver igen, förlåt för noll uppdatering idag. Jag har varit borta hela dagen hahah.

I morse drog jag till Moa och vi var där, sola, snacka, gick till sjön o bredvid finns en liten lekpark me bland annat en barn gunga som jag tröck ner mig själv i, de gjorde ont över låren innan jag kom ner hahah, men jag lyckades, de trodde jag inte xd.

Sen skjusade dom hem mig och jag möttes av min familj som var påväg upp till farmor o farfar, så de va bara att följa me dom för vi skulle tydligen äta påskmat med dom. Inge speciel mat, började me sill o ägg (fy fan!) sen potatis o kött m bea o några andra såser, sen massa ostar o sen slutligen ett berg me marängswish.

Asså jag åt inte allt de där hahah, jag åt en bit kött o potatis o sen smaka jag marängswishen. Den var jävligt god. Ville ta liiite till. Men jag avstodd ;)
Känner faktiskt ingen ångest för att jag smaka. Kan vara för att jag imorn ska ner till badhuset me Moa o då rör man ju jävligt mycket på sig. Så jag kommer bränna en hel del skulle jag tro.

Så ahh min morgondag spenderas med Moa igen och sen är de äntligen söndag o då får jag komma hem. Äventuelt åker jag till Karin en snabbis, å träffar henne. Miss U honey!

Åhh juste glömde berätta den största nyheten! När mitt rum är klart flyttar min hamster hem till mig :D Asså han har bott hos Erica för att jag inte fått ha något djur, och mina föräldrar har inte vetat någonting. Men jag har lurat i dom en liten smått lång historia, så nu får han äntligen flytta hem till mig! :D Han skulle få göra de redan på söndag om jag ville, men jag måste ju fixa lite först och mitt rum vill jag ska bli klart innan! (:
Längtar såååå! Vill att han ska må bra, o han kan inte må bättre än hemma hos mig. Sen blir de ju lite problem när jag ska på semester. Men om vi inte kan ta me honom så har karin lovat att hon ska ställa upp om hon kan, sen kan säkert Laura o Erica hjälpa till också. Helst vill jag ta me honom när sommaren kommer. Men ahh som sagt. Vi får se. Glad att få ta hem honom iaf (:
Vi höres sen!
Pussar!





Vad ska ja göra?

Joo jag tror jag ska lägga mig på golvet o göra lite situps. Jag ska ha snyggare mage än karin i sommar hahah, för hon har snyggare rygg än mig, shiiit. Värsta biffen hon blivit alltså. De tror man inte. Fiskpinne ;o

Min mage börjar få fettvalkar. Inte kul hahah, neej men den e uppblåst right now...

O vad gör man efter man gjort situps? Joo man går o lägger sig o läser en bok. Jag orkar inte va vaken (:





Jag bjuuuder (:

Pussar!

Bikinisar i sommar, vill ha!

Red Rope Print Bandeau Bikini

Pink Flurorescent Stripe Triangle Bikini




Åhh jag vill verkligen ha den här sista, men den va lite dyr *host*

Fanns många fler ja ville ha, men orkar inte fixa bild (:

Fan!

Ångest. Jag trodde de börja försvinna. Faan

Dagen idag har bara spenderats i stugan. Läst, pratat i telefon, läst, pratat i telefon, sprungit, lyssnat på musik, ....... ...

Dagen har varit tråkig. Men men, sånt får man leva me ibland. Imorn ska jag vara med Moa. De ska bli kul. Vi får se vad vi hittar på. De finns ju inte så mycket att göra här men vi brukar alltid kunna hitta på nått (:

Naaeeh nu ska jag looka vidare o sen så ska jag nog gå o lägga mig. Orkar inte vara vaken idag.

Skriver kanske ett inlägg till innan jag stänger av datan, men vi får se.
Ni andra får ha en rolig kväll. 
Pussar! 

Vill ha!


Åhh jag e så sjukt sugen på att köpa det här löpbandet! Tyvärr har jag ju inte 3900:- på mig liksom ;( Köper de sen om jag får sommar jobb eller så kanske man får de i födelsedagspresent? Hoppas kan man ju iaf (:

Nu kom precis mormor o morfar hit så nu ska jag vara social.
Vi hörs ikväll!
Pussar!

Hemska Sveg

Ahh första dagen här i sveg. Har inte hänt något specielt. Var i morse iväg o köpte påskägg till mina två närmaste. Hade de inte varit från dollarstore hade de varit ännu dyrare ;s. Hah men dom man älskar ska ha de bästa så de e lungt, plånpoken fick ta stryk. Thats life (:

Har ätit vattenmelon idag för första gången i år. Åhh den var fett saftig! MUUmma!
De blev inget med Moa idag, men vi hittar på nått imorn o på lördag. Sen är de äntligen dags att åka hem (:
Längtar, myyckeT!

Bråket, som inte var ett riktigt bråk är uträtt. De var jag som var sur. Inte hon, men man tycker ju att hon också borde bli sur? Hah tuur att hon inte blev de. Hon brukar inte bli de (:


Neej, nu ska jag läsa lite bloggar och så får ni ett inlägg snart igen (:

Pussar!


Ser ni regnbågen? (:

De regnade i uppsala tror jag de var? Solen sken o de va därför regnbågen titta fram (:


Framme

Nu är vi framme. Åhh jag ORKAR INTE VARA HÄR! Varför ska man sitta här o ruttna när man kan vara hemma med kompisar? Usch så jävla meningslöst!

Livet är surt just nu, riktigt jävla surt!
1. Jag sitter här och kommer inte hem på något sätt
2. Jag bråkar med min bästa vän
3. .......................
MED MERA MED MERA! asså jag pallar inte! Fucking shiit!

Mitt påsklov slösas bort på något ställe där jag inte vill vara, de är de som gör mig argast. Varför ska man bli tvingad någonstans man inte vill? FYFAN för de här!

Jag hoppas allt löser sig snart och att du kanske kan vara så snäll att svara på mitt sms eller höra av dig på annats sätt o sluta va dryg?
O vill du inte de, neej men visst, fine! Låt de va då. De löser ju mycket.
Ring mig imorn mellan 11.30-15.00, vi ska reda ut skiten!

Aha de hä blev värsta sur inlägget, men de e bara för att jag är så just nu. Å ska ni läsa min blogg får ni leva me mitt sätt att skriva. För just nu är jag verkligen INTE glad.

Vi hörs imorn!

Sitter i bilen

Sitter fortfarande i bilen, de var en sjuk lång kö från tyyp stan fram till upplands väsby, sen släppte de bara helt plötsligt. SKönt. Sen så har de regnat också,, tyyp i uppsala. O jag har sett årets första regnbåge :D

Nu har vi precis tankat och nu fortsätter vi våran färd. Vi har tyyp 2-3 timmar kvar... De börjar kännas i röven.

Imorn ska jag vara me Moa o så kanske jag sover där, vi får se. De blir roligt. Har inte sett henne sen i julas.
Men nu ska jag göra lite annat.
Hörs sen.
Pussar!


Sista inlägget nu då innan avgång

Som sagt blir de här sista inlägget innan datan ska packas ner i dataväskan tillsammans med de mobila bredbandet.

Har precis varit hos erra och kollat könat på dom två veckor gamla hamsterungarna. Nu vet vi att det är fem stycken och 3 av dom är tjejer o dom andra två såklart killar. Skitsöta! (:

Vi åker om max en timme, bilen är redan fördigpackad o allt så vi kan igentligen bara åka nu. Vet inte vad vi väntar på hah...

Jag får önska er andra som inte ska sitta i en trång bil, en fortsatt rolig eftermiddag och kväll o så hörs vi sen nångång! (:

Baaj!


Klar o redo för att åka

Nu har jag haft min spa grej o e tyyp precis klar med allt. Jätteskönt! Nu känner man sig fräsh (:

Snart ska vi åka för mamma är påväg hem o pappa e redan hemma. Då drar vi först till gula villan o köper mat. För mig blir de en sån där god pasta sallad med kyckling, muumma!

Sen blir de åka av. 6 timmar i bil. KUL! Kanske kan blogga lite i bilen. Annars blire tyyp när vi är framme eller imorn. Jag vet inte riktigt. Beror på vad klockan blir...

Nu kanske jag ska dra till Erra en snabbis. Vi ska kolla kön på ungarna. Hah dom har fått päls :D skitsöta e dom! (:

Men vi höres snart!
Pussar!

Fixa håret

Nu har jag packat med en hel del kläder. Tur att allt eller mycket var tvättat (:

Nu ska jag fixa mitt stackars hår som inte mår så bra. Börjar me att bara schamponera in det. Sen blir det en annan flaska me ett medel som man ska kleta in i hårbotten och sen blir det en hårinpackning. O medans hårinpackningen sitter i så ska jag fixa fejset också (:

Sen när hårinpackningen ska ut kan jg ju passa på att raka mig också.
Lite hemmaspa sådär bara (:

Vi höres! (:

Godmorgon

Har precis vaknat. Skönt att få sova lite. Men mitt humör är inte på topp idag... Vi får hoppas de går över. Dom behövde ingen hjälp ¨på hunddagiset idag så därför e jag hemma. Inga pengar för mig :(

Så idag ska jag packa allt som behövs dom dagar jag ska vara i Sveg. Jag kommer dö av uttråkning där. Tur att jag har maj sweet friend Moa där iaf, saknar henne.

Nej nu ska jag börja packa o sen ska jag gå på en promenad.
Vi hörs sen!

OMG! hahah!

Shiiit, asså vet ni vad jag lyssnar på? Kissies brorsa peters nya sommarplåga Sure-P. Hah den e fan bra fast jävlig tjatig text hahah (:



Neej, imorn blir en skitdag. Ska packa inför sveg som jag åker till imorn på kvällen och kommer hem på söndagen nångång, ååhh jag vill inte dit! STÖRSTA RUTTNIGASTE PLACET!!!
Nästa år får jag iaf göra som jag vill, så då blir de bra (:

Nu ska jag tvätta bort sminket, läsa lite i min bok o sen däcka. De behöver jag eftersom jag var tvungen att gå upp så tidigt imorse. Men men, vi hörs maaaj friends och förlåt för skitdålig uppdatering idag. Imorn är jag nog hemma tyyp hela dagen så då är uppdateringen på topp skulle jag tro!
Pussar!

Fartfylld dag (:

Okeej jag kan ju börja med att jag jobbade på hunddagiset, fast bara tre timmar. Men ja fick ju bra betalt hahah ;)

Sen har jag hjälp till lite här hemma genom att vika tvätt och plocka ut diskmaskinen (dutti cheeey!) (:

Sen bakade jag kokostoppar och jag har ätit en!

Sen kom Michelle o vi bara tog de lungt först, gick ut för att sola o äta kokostoppar, eller ahh de var då jagåt min. När vi låg där kom två hundar springande UTAN ägare ;s, den ena hade koppel och den andra inte. Så jag sprang in o hämta Krullens koppel och sen började vi gå runt för att hitta ägaren. Vi gick runt o leta och tillslut hitta vi henne med hjälp av några småbarn som hade sett henne leta efter sin hund. MEn de visade sig att bara den ena hunden var hennes, den som hade haft koppel (en boxer) Den andra hunden vars ägare fortfarande var borta hade inget koppel när den hittades. Hon hade varit ute när den lösa hunden kom och ägaren hade visslat på hunden med den lyssnade inte. DÅ släppte hon med boxern (som hade två till med sig) kopplerna och alla sprang iväg, varav två kom tillbaka. Den tredje  var ju den vi hittade tillsammans med hanhunden. Ägaren tog med sig boxern och den andra hunden. Polisen skulle hämta den sen. Hon fick med sig krullens koppel så jag hoppas hon lämnar tbx de snart för de sa hon att hon skulle göra... ;s
Sen drog vi ner till donken o jag köpte milkshake (oupps!) och maj rumpnisse en glass me oreo. Fick jätteont i magen av den. Men vad hade jag väntat mig? Jävla laktosmage..., drog iaf hem till Michelle efter donken och vi dansade dansmatta. Brännde upp milkshaken ;)

Sen kom jag hem, snackade me mamma o nu vet hon... PINSAMT!

Så ahh, dagen har varit fylld av saker idag. Först hunddagis, bakat, Michelle, bortsprungna hundar och bråk...

De verkar vara omöjligt för oss att hålla sams. Eller jag blir irriterad o då blir de fel för då blir jag arg när jag får uppkäftiga svar o då blir allt bara värre. Och säger du att du inte kommer dissa mig så tror jag på de, innerst inne.
Våra bråk är onödiga o de vet du också, men oftast är de jag som startar dom. Men oavsätt vad som sägs i våra bråk och vad vi gör så är du fortfarande min bästavän och jag älskar dig otroligt!
Förlåt! 

Jobbat (:

Heej på er allihopa och förlåt för att jag inte uppdaterat förrens nu. Men imorse så smsade min chef som jag hade när jag praoade på hunddagiset och sa att dom behövde akut hjälp. Så klockan 8.22 tog jag bussen ner till cenhtrum. Jag visste att jag skull komma försent eftersom de tar över en timme att komma till solna. Men ahh väl där så var de bara att börja jobba. Åhh man känner hur jävla mycket man har saknat att vara där. Och när jag var där i vintras så tyckte jag solna var ett sunkigt skitställe. Men jag sa nog för mycket för nu på våren är de så fint att man bara dööör!!! Jag gick ner till en sjö två omgångar, först me 4 hundar o sen med 3 och asså de var så mysigt för de var hur mycket fiskmåsar som helst där som skria och bladen på buskar och träd var alldeles ljusgröna. åhh fy fan va skönt de var!
Hoppas de är fint väder imorn också för man kanske ska dit o jobba igen om dom behöver. Hoppas de. De är både roligt och så tjänar man en hel del ;) De är bra för plånboken de :D.

Nu ska jag ta o vika lite tvätt och sen ska jag gå ut o lägga mig i solen en stund i äntan på att Michelle ska komma hem, vi tar de nog bara chill ikväll (:

Pussar!

Tha things


Hårinpackning (bara testa något) 20:- billigt o bra
Ansiktsmask 12:-
Pormask borttagnings"tejp" 25:-
Mössor som man har när man har i hårinpackningen 10:-
Glasnagelfil 20:-
Mascara 80:-
Ny foundation mousse 89:- (ordpris 139:-) färgen heter sand


Mina tre olika nyanser. Ivory, Sand och Golden. Dom ligger i färgordning (: Ni som har lite torrare hud ska använda dom. SMörj in er med ansiktskräm först och aplicera sen moussen med en pensel. De ger bättre resultat än med en svamp.

Nu ska jag sova. Är smått hungrig, men de iggar jag nu och går o lägger mig. Lunch blir de imorn.

Sov gott (:


Trött!

Åhh vad jag e trött! Shiit... ska nog ta o lägga mig snart. Hoppas jag sover länge imorn. De behöver jag. De blir ett inlägg till ikväll innan jag går o lägger mig, o då kommer sakerna upp som jag köpte idag :P

Jag fick ett brev idag. Ett brev jag inte ville ha...

ahapp...

Nu e jag småirriterad...

Kollade på en jumpsuite i skärholmen i lördags som jag la undan för att köpa. Men nu har Bella köpt den i samma färg o allt så nu kan inte jag köpa den. KUL!

Liljan

Hellu, hah fett sämst uppdatering idag. SORRY! Jag har varken orkat eller haft tid (: Först efter jag duschat så tog jag de bara lungt och låg ute på gräsmattan med en bok framför mig o sola. Sen efter tyyp 20 minuter så drog jag ut me Krullen och gick ner till solbo för jag var tvungen att köpa ny sand till hamstrarna. SKit tungt att släpa, o varm som fan var de. Sen smsade Lilli mig o fråga om vi skulle hitta på nått. Så hon kom till mig o vi snacka ganska länge, hon e så bra hon. Vi är så lika i sättet hon o jag så hon fattar mig precis! De gillar stark! (: <3
Sen drog vi till tumba o de blev en del småköp idag. Och ahh, de blev en till Foundation mousse, för nu hade dom gått ner i pris från 135 till 89:- å jag blev fett sur! För de var liksom tyyp bara en vecka sen jag köpte min andra?! -.-, men nu har jag en till i yttligare en färg, så nu har jag att välja på lite ;)

Köpte lite annat smått o gått också. Kommer upp sen.
Nu ska jag till Erra fast hon är nte hemma, men någon måste ju ta hand om hamstrarna o fixa burarna, så de ska jag göra nu (:

Vi hörs sen!
PUssar

Dusch+ansiktsmask=LAJK!

God morgon på er eller nått (: Själv gick jag upp för snart två timmar sen. Första natten sen i fredags som jag faktiskt sov bra, konstigt igentligen eftersom jag fick en ångestattack igår.
Nu har jag iallafall duschat och satt på en ansiktsmask. Den luktar hallon (:
Ska låta den sitta 20 minuter till bara för att och sen ska jag ut o gå med hunden. Ska hänga lite tvätt också där ute på torksträcket för de e ju fint väder o man måste ju hjälpa till lite här hemma ;)

Neej men dagens planer blir att vara med min rumpnisse Michelle, vi får se vad vi hittar på (:

Juste, idag när jag skulle dra upp min persien, så gick den sönder hahah, så den e lite smått cp nu och de e mörkt i mitt rum ;(
Hahah aja Careface på den (:

Hörs sen!
Pussar!


Hah ser ni fönstret ;o, hah o ja jag vet att min rum är stökigt och de ser konstigt ut, men jag tycker inte att de är någon ide att städa om man ändå ska byta rum (:


Hah, ahh nu ser ni att mitt hår är lockigt när jag duschat, men så fort jag fönat de så blir de platt förutom i topparna


Normalt

Ni kan få ett normalt inlägg innan jag drar. Me bilder o så.


Gilla färgen (:


       
De ser ut som att min pärla är jättemycket längre ner än resten men så är de inte ;)

Snygging, hade tagit av mig mina höga shorts och bruna flätade skärp. Schnygg outfit idag ;)

Juste, påväg hem så satte sig en gurgelsmurf bredvid mig (hah inte många som fttar va de är (:)
Han börja snacka om att han ville bjuda ut mig på resturang, en 25 årig gubbe, neejtaack! Han hade varit i sverige i 9 månader. Usch usch usch, lite jobbigt att förstå va han sa och ah sen så ville han ha min fb så nu har han lagt till mig som vän, men jag har nekat och ahh han var allmänt SKITLÄSKIG.

Glömde säga att jag var på bio me Karin tror jag. Vi såg water for elephants. Den var jättebra så den rekomenderar jag starkt! Ni som gillar Robert Pattinson ska absolut se den för han är i huvudrollen (:
Ni andra ska också se den!

Tänker inte skriva mer idag.
Hörs imorn!

Ingen ork

Har ingen ork till att lägga upp bilder o sånt idag. Ingen ork till nått. Jag visste att de här skulle hända. Jag ville inte, men jag visste. Nu sker de, nu, nu, nu och jag kan inte göra nått. Jag får släppa dig o låta dig gå. För du kommer inte vilja se.


Ångest

Fy fan vilken fucking jävla ångest jag har! Imorn blir en jobbig dag, resten av veckan också. Men de får vara bra nu! Jag kan inte gå o tugga i mig skit o lådsas som ingenting, nu ska allt börja om igen. Fuuck allt som heter godis o läsk, de kan dra åt helvete för nu äre över! Jag gör slut med er äckliga jävla sötsaker. Ångrar allt.
Neej jag ska inte skriva mer här.

Bio time

Jag blev inte brun när jag sola, men vad trodde jag? ;s hahah (: De blir på med mörkaste foundation jag har så ser de väl lite bä'tte ut, eller inte, fjortis rand hahah (:

Om 40 minuter får jag skjus ner till Centrum där jag tar bussen mot Heron. Där ska jag gå på bio med karin (: <3
Vi ska kolla på Water for Elephants och sen på onsdag ska vi se en annan film som jag tappat namnet på fast med Regina också (:

Ska börja göra mig iordning nu, måste sminka mig, Har ingen foundation på mig ;o, lätt facet vila lite idag. Men nu ska de på o sitta några timmar (:

Uppdaterar när jag kommer hem som vanligt (:
Ha en fortsatt trevlig söndagskväll ni andra!
Pussar!


Cooling ska ut i solen o bli BRUN

Nu är jag hemma igen efter rundan i kungenskurva på skopunkten. Visste vad jag letade efter så för mig gick de fort. Lite längre tid för linus bara, han fick 2 skor o jag ba ett par ;o ORÄTTVIST! Men men, jag får andra saker som inte han får ;) Månadspeng tillexempel.

Har målat om mina naglar o tår idag med en ny färg som jag köpte igår. Den var jävligt fin! Bilder kommer ikväll tillsammans me mina nya örhängen (:

Michelle var här en stund också idag. Jag hämtade henne från hennes mormor me mammas cykel, jag glömde ketchupen och senapen sist jag var där och vi var tvungna att ha den idag till lunchen som blev kokt korv m bröd.
Sen har jag fixat lite i mitt rum idag också, tvättat av väggarna och tejpat listerna så de inte ska bli färg på dom. Jag kanske flyttar in dit imorn? Vi får se (:
Jag kunde förresten sova i natt på BÅDA sidor (asså öronen ömmar ju första dagen) Men de gick skitbra. Hålet där uppe har inte känts någonting sen igår. Asskönt. Dom andra två kändes lite igår men de gjorde mitt förra också som jag tog för tyyp ett halvår sen. Så de va ingen big deal.

Nu ska jag ut o pressa lite i solen o se om jag kanske kan få någon färg hahah ;) Man ska börja i tid som sagt.
Bloggar sen!
Pussar!


Köpa skor

Nu ska vi iväg o köpa skor, dom där jag la upp för ett tag sen ska jag köpa och sen blir de väl ett par balerinor också (: Men jag hinner inte blogga mer nu för vi ska åka NU, men jag bloggar såfort jag kommer hem!
Pussar!

Sovtajm

nu är de dags för mig att dra mig mot sängen. Ska bara tvätta bort mitt smink och fixa en till mugg me den där drickan. Jag hoppas den hjälper.
Inatt kommer jag sitta upp o sova eftersom jag har piercat båda öronen så jag kan inte ligga på någon sida och jag får panik om jag ska ligga med huvet rakt upp mot taket, så de är sitta som gäller, buhu! ):

Men jag bloggar imorn igen!
Pussar Biatches!

Jag har en jävligt rolig kompis. Hah jag pallar inte, önskar jag kunde öppna dig o läsa dig som en bok, bara nångång. För jag vet aldrig va du tänker o vill... ;s

  

Video skulle kommit upp.

Nu skriver jag igen (:
Jag hade tänk lägga upp en video idag på bloggen men asså den var för stor så jag har fixat lite grejer och äventuelt kommer den upp inom en vecka om jag får klartecken av hemsidan som jag ska ladda upp videon ifrån (:

Bilder på mina hål får ni också imorn för jag orkar inte ladda över alla bilder från kameran till datan igen hahah (:

Men iallafall s var jag me Karin o Olivia idag som jag sa. Vi hade de roligt och påvägen dit blev jag o liven dragna i en kundvagn som var jättevinglig så vi trodde den skulle ramla hela tiden hahah!
Sen så gick vi omkring i skärholmen o alla köpte nånting att ta me sig förutom karin hahah (:
Imorn ska jag antagligen tbx dit o köpa en sån där OnePiece mjukisdress. Fast de är ingen äkta OnePiece för 1500 utan en billig baby rosa variant från Gina för 500. Fast jag är inte helt säker på om jag ska köpa den... Vad tycker ni, fett svårt att bestämma mig hahah ;s

Hah jag ser ut som en kort jättebebis i rosa sparkdräkt ;s
Man kanske inte ska köpa den iaf... Vad tycker ni?

Sen köpte jag två nya nagellack i skitfina färger så imorn målar jag om mina naglar till en av dom nya färgerna och så ska jag ju testa min nya mascara imorn (: Hoppas den e bra!


Muppar (:

Oj vilken fin bild karin tog hahah, men de e de närmaste videoklippet ni kommer ;( Men jag lovar, jag ska försöka fixa! (:
Pussar!


Tycker synd om mig själv

Nu är jag äntligen hemma från kusinerna. Fick tjata ett tag innan dom andra gav me sig. Usch vad tråkigt de var där. Min yngsta kusin höll bara på att kolla kissies blogg och sen tyyp kommentera allt dåligt med henne o att han tyckte hon var cp tyyp. Wroong! Usch blir arg. Han vet inte  hur hon är som person så han ska inte hålla på sådär. Hon kanske e sjukt snäll o inte alls korkad!

Iaf så har jag en jävligt hes röst just nu och den kom från ingenstans ;s Så ahh jag låter som en gås eller nått. Dricker någon konstig smörja me varm mjölk, honung och kanel. Smakar lite som risgrynsgröt fast lite sötare smak. Njaaa gillar inte riktigt.
Ska skriva om min dag så fort jag druckit upp.
Pussar!


Hos kusinerna

Nu sitter jag här igen och skriver hahah (: Vi har precis ätit mat och jag var faktiskt hungrig efterso jag missade lunchen ;)
Ehm idag var jag med Karin och Olivia i skärholmen och jag hittade äntligen min mascara one by one för bara 100 spänn :D
Sen så tog jag ju tre nya hål i öronen också. Hah Karin filmade skiten, de kanske kommer upp senare (: Jag är asnöjd iaf och bilder på resultatet får ni ocks¨sen.
Asså jag kan inte skriva på den här skitdatan, tanjentbordet är cp -.-
Men vi höres när jag kommer hem (: 
Pussar!

Precis vaknat

Heej allihopa, hoppas ni har sovit gott ni som precis vaknat eller som vaknar sen ;) vi ska snart gå ner och äta frukost och sen ska nog alla duscha för alla luktar ganska mycket rök hahah. Idag ska jag vara med Karin och hennes kusin Olivia och jag tror att vi ska gå Någonstans där jag kan ta tre nya hål i örat. TvÅ i öronsnibben och ett i öronkanten. Sen vet jag inte Om vi ska shoppa eller gå på bio, de får vi se. Är det stavfel i texten eller en stor bokstav mitt i ett ord så är de för jag hela tiden kommer åt shift knappen på iphonen hahah (: Nej men ni får ha de så bra så uppdaterAr jag snart. Pussar!

Laddar upp bilder

Heeellu maj friends (: Nu är jag hemma och karin och Regina ligger här bredvid mig. Alla bilder från ikväll är påväg upp på fejjan så om ni vill kolla p dom så finns dom där (: Ehm, lite bilder kommer väl ut här också men inte alla för de tar så sjukt lång tid att ladda upp skiten. Men ni får lite iaf (:

Vi hade de mysigt men vi gick hem en timme tidigare än vad vi skulle göra för de var så sjukt kallt. Men nu ligger vi här och ah, vi kommer behöva rensa sjukt mkt bilder från fb för vi laddade upp allihopa hahah ;o

Ni får några här som jag sa (:




Hahah (:
 
<3

Cuuling (:

Hah guu så snyggt de var innan, så såg de inte ut när vi var klara hahah










Nu fick ni ganska många bilder ändå, resten ligger på fejjan som sagt (:
Pussar!

Grillat

Hello, nu sitter vi ute och har grillat korv och hAmburgare och även marshallows och ätit choklad. Vi har det mysigt och Bella o Michelle är i skogen och gömmer sig för dom vill skrämma oss hahah (: dom kommer inte lyckas hahah :P hah fett Seg jag är på att skriva på iphone hahah... De börjar bli jävligt kAllt att sittA ute men vi har massa filtar som värmer (: bloggar Sen när jag kommer hem.pussar!

Påsklov firas med Grillkväll

Nu är det äntligen påsklov, yes yes yees! Fan vad jag har längtat. Hade engelska muntligt prov idag som gick åt helvete ;s Ahja, bätte lycka nästa gång...
Sen så har de inte varit så mycket mer. Nu är alla läxor tyyp klara iaf och skolan done. allt firas med grillkväll ikväll med några vänner. De gillas MYCKET! (:

Nu ska vi dra iväg och handla lite och jag är osäker på om ni får någon mer blogginlägg ikväll. Ni får hoppas. Men jag vet inte om jag hinner ;(
Men vi hörs!
Pussar!

Äntligen klar! (:

Nu är jag äntligen klar med No:n! Har precis gjort mig iorning men jag kom på nyss att jag glömde att smörja in mig, så de e ba att gå tbx till badrummet och göra de. Sen ska jag ladda ner lite nya låtar och sen ska jag sova för imorn blir de skola för mig. Faan, ahja. Thats life...
Men vi hörs imorn då! (:
Pussar!

Orkar inteee!

Dags att plugga igen, bara lite till och sen ska allt skrivas rent. Faan de här kommer ju ta ett tag... Jag hatar skolan! Räcker de inte med att man sitter flera timmar i skolan bara för att lära sig saker? Nee tydligen inte för då ska man ju få läxor också, jämt, hela tiden, fun fun fun!

Njeee nu har jag inte tid att skriva till er. Dags att sätta fart så man får allting gjort tills imorn. Sen är de äntligen LOV! Fucking PERFECT! fast mitt lov kommer suga så jävla hårt för man ska tillbringa halva lovet i Sveg, jag fick inte stanna hemma själv den här gången... FAAN!

Pussar!

De här ska jag göra innan juni/juli (:


Soool

Åhh jag har sån sjuk lust att dra ut o sola ;( 29 grader i solen på våran baksida. Är de vår eller bara vår. Och gatorna uppe hos oss blev sopade imorse, LAJK! :D
Neej, men ärligt talat ska jag nog ta o gå ut o lägga mig o börja bygga upp brännan, lite pinsamt när jag alltid är likblek på sommarn när alla är negerbruna ;o Orättvist! ;(

Så ahh, ska se om jag kan och orkar gå ut (:

Har precis käkat mat. Proppa i mig lite för mycket och de var ju tyyp bara mjölk i allt jag åt, mhm bra Matilda... Uppsvullen mage, ser ut som en gris right now skulle jag tro, hah!
Neej nu kommer jag inte skriva mer om mina bantingsproblem/"ätstörning" för de påverkar alla i min omgivning o de vill jag inte. Så jag kommer skriva de i min privata blogg ist. Så ingen behöver läsa skit! (:

Hörs!
Pussar


Plugg

Nu har jag iallafall fått lite gjort. Har faktiskt öppnat mina No böcker och skrivit 2 A4 sidor om cirkulationsorganen. Sen ska bara allt över till ett worddokument och sen är jag klar me de. Hah jag har säkert gjort fel... My bad isånnafall (:

Nu ska jag nog dra mig ner till dom andra. Mamma var så söt idag. Hon gjorde en omelett till mig, den var jättefin! (: Skulle tagit kort på den men min kamera låg uppe i rummet och jag mådde inte så bra då så jag orkade inte resa mig. Men nu e jag piggare. Bara en jävla huvudvärk som inte vill släppa ;s
Ska ta en till alvedon snart.

Men hörni, jag bloggar senare!
Pussar



Länge sen

Det var tyyp några timmar sen jag sa att jag skulle börja plugga? eller en iaf, hah men jag har fortfarande inte börjat! (:
Dags att sätta igång eller vad hahah
POK

Är med

Jag är med i http://annavictoriaa.blogg.se tävling om att vinna ett par snygga stövlar i storlek 39

Här hittar ni anmälningslänken om ni vill ha chans att vinna dom http://annavictoriaa.blogg.se/2011/april/tavling-nummer-1.html#comment

sjuk

sjuk igen, andra gången på 3 veckor. Dåligt imunförsvar eller vad?
Pratar med Karin i tefelonen, rolig brud de där (:
Nu har vi lagt på. Hon kunde tydligen inte prata längre...
Nu ska jag plugga gärnet och sen får vi se vad som händer. Inte mycket iaf.
Baj

Ont i huvet

Skitdålig uppdatering idag, jag vet! Har ingen större lust att blogga nu heller. Oväntade saker hände idag, eller inte helt oväntade. Jag visste att de skulle hända nångång. Bara inte nu, så fort... Jag vill INTE!

Karin o jag drog senare på spinning och jag tog ut mig till max. Usch vilket jävla pass! ;s
Nu har jag kommit hem för tyyp en timme sen och snart däckar jag, måste göra no:n nu, ligger en jävla bit efter! ;s Har inte ens börjat ;) O de ska va klart på fredag... Duktig chey liksom...
Nej, nu ska jag skriva i privatabloggen och sen är de dags att plugga. Om jag inte pluggar först och skriver sen, Careface tyyp.

Neej men vi hörs kanske sen.
POK


Trött, besviken och sjukt irriterad. Trodde inte det här skulle hända... TACK!

.

Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan me Regina bredvid mig. Hon o jag o Karin e ensamma här i mediateket ;o. Karin e suris, rolig brud.

Ikväll ska man iväg på spinning o träna lite hahah (:
Bloggar kanske hos Karin sen, om jag får för surpuppan ;)
Neej, men vi hörs sen (:
POK

Sladder ben hah...

Nu är jag hemma från Erica, hamsterbebbisarna har blivit sjuuukt stora! ;o

Var först ute och gick i 50 minuter. Mina ben var jättesladdriga och de svartna framför ögonen gång på gång, vettefan vad problemet var ;s
Sen så gick jag raka vägen hem till Erra efter att jag stretchat musklerna långa.
Var där o fixa lite till hamstrarna och ahh, sen drog jag hem och träffa en jättesöt amstaff valp som kom fram o pussa o hoppa på mig. Jag vet redan att jag ska ha en sån söt underbar hund. En svart -och vit amstaff (:

Nu ska jag ta o packa mina spinningsaker och sen tror jag faktiskt jag tänker tvätta av sminket och gå och lägga mig. För jag e sjuuukt trött...

Asså jag vill kunna skriva allt jag vill i min blogg. Men ahh de e ju inte så lätt. De finns ju vissa personer som läser, som jag inte vill ska läsa, hahah komplicerat.

Men läs på, ni kommer ändå inte få detaljer i mitt liv längre ;)
De skrivs i min privata blogg (:
POK


Vill se!








OMG!!! ;o

Äntligen hemma! Shiit vilken seg dag, fast den har inte varit så jobbig (:

Imorse kom jag sent som vanligt för tåget var inställt så jag missade bussen och fick gå ;), sen på svenskan läste vi för småbarn och dom tyckte böckerna var skittråkiga. Vi fick några barn var och sen skulle vi läsa. Fick 3 stycken tilldelade. 1 kille och två tjejer. Killen var inte ett dugg intresserad och tyckte att jag skulle läsa en harry potter bok för dom istället. Han ba, jag läser ut en harry potter bok på en dag och han gick i ettan, man ba yeaah right ;)

Nu kommer dagens höjdpunkt (a'

Vi drog till stan me klassen, och när vi ska gå över ett övergångsställe så vi kommer till drottninggatan så säger Karin, kolla där är kissie! OMG jag blev fett galen. Hahah, min fucking idol står 2 meter ifrån mig liksom! Jag tänkte gå fram och be henne ta en bild me mig, men jag vågade inte. Istället dampade jag runt o baa OMG Kissie, kissie, kissie! Herregud, nej men ahh LOVE HER! Eller kanske är de hennes blogg ;)
Nästa gång jag träffar henne så ska jag be om fanbild (:

Min stora idol hahah (: <3

Nu väntar jag på maten, börjar bli lite smått hungrig sådär. Och sen efter maten ska jag ut o gå samma runda som igår me pappa och Krullen.

Uppdaterar snaaart!
POK



Läsa för småbarn

Andra lektionen nu. Vi ska lÄsa för småbarn på svenskan så nu måSte vi tagit böcker så vi kan läsa i en halvtimme ;o Ska läsa Askungen och Hans och Greta. Så man får nog läsa ganska långsamt isånnfall. Idag ska vi på bio med klassen och Sen får vi slutA :D LAJK!!! Uppdaterar sen POK

Hon sa

Hon sa, du måste hålla fast vi henne. Ni passar så bra tillsammans. Man ser när hon kollar på dig att de är vänskapskärlek mellan er. Hon e så grymt söt! Släpp henne inte.

Jag har inte märkt att alla andra ser de så. Men jag vet att jag hittat rätt och att jag inte släpper dig. Alla säger samma sak, och med tiden inser man att de är så.
Observera, du är min bästa vän

sovdags

Tur att man inte har en massa smink i hela ansiktet (: Bara att borsta tänderna och gå o lägga sig, imorn är en sån där tidig dag då jag måste gå upp en halvtimme tidigare för att jag ska duscha. Men man måste ju va fräsh, kan inte gå me fett hår!!! ;s
Idag räknade jag ut slutresultatet av ahh ni vet vad ;) Hamnade på 125-155, taack!!! De behövdes efter all skit. Nu kör vi såhär hela veckan! (:

På onsdag blire spinning, LAJK! (:

Dags att sova nu. God natt sweeties!
POK

AJ ;(

Har skitont precis över knät, vet inte vad de är, bara känner att de gör jävligt ont när jag böjer benet eller springer. Fast jag kunde iaf gå idag. Var ute över en timme, träffade Michelle påvägen. Hon var påväg hem och jag var påväg ut.

Nu ska jag ringa Karin och se om hon vill snacka me mig :P
POK

Utvecklingssamtal - Ceck!

Yees, nu äntligen utvecklingssamtalet över. Fan va skönt, o pappa gick på mina bortförklaringar jag hade för min frånvaro (a'

Sen så kom Marianne fram till mig och vi har skrivit en berättelse som skulle heta Miner Story, och hon sa att min var jättebra och att hon ville sätta VG på den men att jag tyyp blandade in olika tidssaker (kommer inte ihåg va de hette) så hon visste inte om hon skulle sätta ett G, men jag råkar tyyp alltid göra så, men om jag övertalar henne så får jag nog VG iaf o då blir jag glaa!

Sen så fick jag ju VG på mitt Matteprov och så fick jag reda på att jag fick VG på so:n också så jag slipper göra muntlig pressntation! :D Vi var bara tre i klassen som fick VG, resten fick G STÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅLT med Å (:

Nu har jag precis tvättat bort sminket, har börja få så mycket finnar så jag vill inte täppa till porerna ännu mer, så nu är jag sminklös och har skrubbat ansiktet med Ansiktsskrubb och nu sitter jag här med en ansiktsmask som ska få sitta på i 5-10 minuter till.
Sen ska jag ut o gå en powerwalk me Krullen o Pappa för jag kan inte springa för jag har ont i benet över mitt knä? ;s

Hörs sen, ha en rolig kväll! ;*


Snyggve! Hah, man ska inte klia i ansiktet, då får man ansiktsmask under naglarna ;(

POK

Dags för utvecklingssamltal ;s

Om en kvart ska jag ta bussen ner till centrum där jag möter upp pappa. Vi ska på utvecklingssamtal. Jag hoppas de går bra och att hon inte säger något om min frånvaro, då lovar jag att maj parents kommer börja kolla närvarolista saken på nätet ;s, får inte hända!

Gjorde mitt Matteprov idag också och jag fick ett VG (: Om jag hade fått tre poäng till så hade jag fått MVG, skit helvete! Neej men jag är nöjd iaf! (:
Ska fråga vad jag fick på So:n också. Kan ju vara bra att veta ;)

Neej, nu ska jag göra mig iordning, men såklart så uppdaterar jag sen när jag kommer hem (:
POK

Irriterade små jävlar (:

Asså jag e fett trött!!! Jag råkade gå upp för tidigt idag så jag gick upp en halvtimme för tidigt, usch!!! Där rök min sovmorgon... Idag ska jag göra mitt matteprov, jag har tränat ganska mycket så jag tror de kommer gå bra. Nu ska vi snart äta lunch. Men jag bloggar sen tror jag!!! Juste jag hE utvecklingSsAmtal ikväll, hoppAs man inte får Llt för dålig kritik hahah POK

Strålning

Hah jag kommer dö av cancer eller nått hahah (:, neej men de e inget att skämta om ;o
Men jag får i mig fett mycket strålning! Jag snackar i telefon tyyp 1 timme varje dag, jag har alltid/nästan jämt mobilen i Bh:n (bröstcancer here I Come) och ahh den är med överallt helt enkelt. De finns bara få stunder då jag glömmer bort den ;)

Snackade me Karin nyss. I LAJK HER VERY MUCH! (Fuck stavning!, inte mitt fel att ja har G i engelska hahah (: )
Nej men mitt G går upp till ett VG nu i sommar (:
Imorn är de utvecklingssamtal och min närvarolapp ser inte sådär jättebra ut... Håller fortfarande på att klura ut ursäkter till varför jag inte var vid just den lektionen. Ähh de får gå som de vill, bara jag går ut me hyfsade betyg är jag nöjd ;)

Näähh nu ska jag sova, skolttajm och matteprov imorn, wish me Good Luck!
Hörs sen!
POK

Tränat o pluggat

Var ute o träna krullen nu på kvällen. Gick ner till ängen och drog upp alla hinder, såklart råkade man ta sönder en av slalompinnarna de första man gör, duktig! ;)
Sen så körde vi lite spårning också, han e gryyymt bra på de. Och han tycker agilityn är skitrolig och han är verkligen snabb på att uppfatta vart han ska o vilket hinder han ska hoppa även fast han har nedsatt hörsel. Min duktiga vove (: <3

Sen har jag pluggat lite matte också för jag har ju matteprov imorn, och sen på tisdag har jag engelska muntligt prov, och sen kanske jag ska göra muntlig redovisning på So:n på torsdag, och sen så kanske man ska börja me No:n, ligger fett mycket efter!, och sen så har jag läst en bok som heter Jag Vill Ha Ett Liv som vi blivit tilldelade av våran svenska lärare som tycker vi ska läsa mer, så imorn tror jag de var ska vi vara på sida 100 eller var de på tisdag de me? ;s Ähh fan vet jag. Jag vet ingenting

POK


Ut

Nu ska jag ut me Krullen en snabbis och sen blir det ett agilitypass. Nu kör vi! (:
Hörs sen!
POK


Ahapp

Neej asså jag får fan damp, vad ska man göra? Har sjukt tråkigt. Blev ingen agility igår, för jag hittade inte slalompinnarna... Men de kanske ska bli något sånt nu? För jag tänker fan inte ligga här hela dan, fett tråkigt, inte för att jag har gjort de men ändå :P
Nu ska jag ringa upp ´Michelle för samtalet bröts men ahh, vi hörs sen! (:
POK

shoppat

Har precis kommit hem från min lilla shoppingtur hahah (: Blev lite mer än väntat som jag köpte, men ingen mascara ;o för den var inte på extrapris där, får åka till Stan o köpa den.
500 spänn på 30 minuter, e man dålig eller? Jag får sluta me mina inpulsköp, inte roligt när man kollar i plånpoken och ser att de bara ligger en hundring kvar ;(
Hah och sen har jag slarvat bort mitt bankomatkort, ouupsi! Hoppas de ligger nånstans i röran hahah...

Neej, nu kommer de snart gäster för mamma har ju fyllt år så vi ska fira henne idag. Ingen tårta för mig, blev för mycket skit i fredags

Men jag uppdaterar snart! (:


Outfit för idag

Lite småskitig spegel :$

Bas linne vitt (syns ej på bilden) - Gina
3/4 tröja - H&M
Jacka - Gina
Shorts - Gina
Skärp - H&M
Tights - H&M

Hej tjocka ben... ;(

Mina inköp idag

3-4 nyanser mörkare än den jag har, nu kommer jag få fjortisrand om jag inte får till de rätt ;)


Västa sötaste strand outfiten ju! LAJK! (:

Hörs sen!
POK


Dra o köpa things

Nu ska jag dra iväg ner till Centrum och köpa det jag skulle köpa igår+ lämna tbx ett skärp i S för de var för stort, har använt de en gång, men jag har fixat lite så nu ser de ut som de inte är använt och prislapp o allt sitter på sim plats igen ;) Tog små delar av mina nya skärp och satte fast i de gamla hahah, ingen fattar förutom jag (:

Neej men sen ska jag köpa den där klänningen, mascara, ny mouse i mörkare färg och sen ska jag kolla på en blus till mamma som hon vill ha.

Men nu måste jag dra, min buss går om 6 minuter, bloggar sen när jag kommer hem igen (:
POK

Jag ska inte läsa din blogg, jag blir bara ledsen av det. Hatar att du alltid ska välja, o att du väjer henne först. Och du dissar mig helt TOTALT! Men de är för fan ditt val, nu skiter jag i de här!

 

...

Fan vad de ska vara svårt att komma på rubriker hela tiden! De går ju inte! De blir bara samma hela tiden hahah (:
Mitt magont har släppt nu iaf så nu ska jag äntligen få sova.
Vi hörs imorn! Uppdaterar då!
Vet iaf att jag ska köpa min klänning och mascaran.
Men vi höres!
POK

AJ min mage!

Ussch vad jag har ont i magen! ;( Ligger i min säng redo för att sova med värmekudden på magen. AJ!

Hoppas de går över snart, för jag orkar inte me ont i magen, de hade jag ju igår också... För mycket skit saker?
Idag blev de faktiskt bara torkade äppelbitar, de e gott, nyttigt och kalorifattigt. Men ändå får jag ont? Man ska tydligen inte äta alls.

Neej ni får ett inlägg senare, om jag orkar hålla mig vaken. Min säng är vriden så att om jag kollar rakt fram är fönstret framför mig och jag är precis bredvid dörren, inte ens inskjuten vid väggen är sängen, scary! ;s
Väggen är målad så de e därför ;)

Update later
POK

Flytta

Ahh nu har vi bestämt att vi ska flytta, vi har hittat ett hus i GBG, kuul!
Skoooja! (:

Nej jag skoja bara, men jag ska byta rum imorn (: Mamma har målat min vägg rosa nu och de är skitabra! (:
Så nu ska jag bara köpa lite grejer jag behöver och sen e de klart!

Apropå köpa så var jag iväg till stan idag och lämnade mina kvitton så jag kunde få bonus på mitt klubbkort och så köpte jag dom där skärpen jag la upp bild på igår. Ja jag köpte båda! Hah jag vet att jag köpte de i guld igår, men det var i S och jag visste inte att det fanns Xs för det i S var för stort. Så Snela Bella ska få köpa de av mig (:
Sen så hittade jag ett par skitafina skor som jag ska köpa också. Från skopunkten, LAJK! Dom kommer bli jättefina till mina sommrkläder, jag kan ju inte gå runt me Converse eller barfota som hela förra sommaren ;s
Sen så skulle jag köpa en klänning jag kollat på jättelänge och en ny mascra i Tumba Men dom stängde tydligen fyra och jag troddedom stängde sex. Så jag var där halv sex tyyp. Tyypiskt!

Ska åka ner och köpa den imorn för det finns bara en kvar i Xs, S var för stor.

Nu ska jag ut o köra lite agility me Krull.
POK





Vad gör man nu?

Har precis duschat efter min och Michelles joggingtur som mer blev en promenadtur/powerwalk runda. De blåste så mycket  motvind så de var ganska svårt att springa,+ skitjobbigt! Tror ingen av oss var så jävla pigg på att springa, de var skönare att gå.

Sen när jag kom hem matade jag Krullen med isbitar eftersom han inte ville dricka, så för att inte få vätskebrist så måste man ju göra på nått sett?! Själv drack jag vatten m citron. Sen fick han en dentastix och lite mat Careface (:

Har inga speciella planer för ikväll. Alla ska tydligen vara borta? -.- Kuuligt värre. Nej men de får bli en slappardag. För jag tror inte att jag orkar göra så mycket iallafall :P
Fett trött efter igår hahah ;o

Nu ska jag snart äta hemmagjorda hamburgare. Min lunch (:
Hörs sen!
POK


Bjuder på den


Morning!

Goomorgon kära bloggläsare, har nyss vaknat och ringde Michelle på en gång för att väcka henne också ;) Vi ska ut och springa om ca en halvtimme,´sköönt! Tror jag ska ta med mig Krullen också så han får röra på sig.

Vet inte vad som händer idag, vi får se. Nått kul hoppas jag iaf hitta på. Annars kanske de bara blir att vara med någon kulig kompis eller så. Vi får se, smsa om du e ledig och vill göra nått! (:

Uppdaterar för er sen!
POK

Bilder från ikväll


Testa kjol, den var superfin på dig gumman! <33

Michelles pilotbrillor, gryyymt fula (:

Ouupsii :

Bellas bigga paket


Jag tog ingen bild på innehållet i paketet kom jag på ;o finns bara på film ;s de var iaf en massa choklad, massa olika grejer, 45 olika chokladgrejer (:

Älskling! <33

Pussssssssss <333

Snyggingar! ;*

Min ÄLSKASTE!

Hahah fett söt Janini! <3


<3




Efterrätten! Muuumma!

Innan festkläderna kom på
 
Efter, ser fet ut på bilden, så igga de, kolla kläderna!


De va lite bilder från idag de (:
Hade tyyp inga på dig Bella ;o du vill ju inte vara me... ;P


Ska bara borsta tänderna, jag glömde de ;o

  

Hemma och sjukt trött!

Nu är jag hemma från Bellas "Partaj" shiiit vad jag är trött! Ska ta och släcka snart. Har tvättat av mig mitt smink och satt på mig pyjamas så nu väntar jag bara på att sängen ska bli varm.

Vi hade kul idag faktiskt!
Bellas överraskning blev BÄÄST! Hahah filmade alltihop (a' Filmen kanske kommer upp på bloggen, vi får se (:
Vi kollade på paranormal activity (stavning?) Den var inte läskig i början fast sen blev jag fett rädd på slutet ;s usschh hoppas jag kan sova ikväll... Vi åt kladdkaka me glass o grädde till (: Muuuma!

Sen drog vi ut och jag höll på att frysa häcken av mig, hade bara tunna nylonstrumpbyxor på mig ;o
Vi var inte ute så länge eftersom jag frös så mkt, taack för att ni pallade med mitt gnäll hahah (:

Vi blev hämtade vid elva och då var jag så trött att jag somnade i bilen. Och nu ligger jag här i sängen med vetekudde på min uppblåsta mage, fööööör mycket laktosskit och onyttigheter idag. Så imorn när Michelle ringer o väcker mig så ska vi dra ut och springa. De kommer behövas me min tjockismage med en omkrets på en meter idag hahah ;o, den som var så smal i morse ;( Vändning!
Nej men imorn är den bra igen (:

Nu ska ni få bilder! Dom kommer i ett eget inlägg (:
POK

Naglar- Ceck

Nu har jag precis målat mina naglar så nu skriver jag jävligt försiktigt så att inte färgen löser upp sig, har redan lyckats med en nagel -.-, ska smått börja göra mig i ordning till Bellas Partaj, de kommer bli grymt kul tror jag (: Vi ska kolla på skräckfilm så jag har förberett mig med blöja om de skulle ske en olycka, skooooja hahah! ;)
Nej men jag kommer nig helt ärligt skita o pissa på mig på samma gång ;o.
Jag och Michelle samåker dit och sen får vi se vem av våra föräldrar som hämtar ikväll ;)
Får låna Michelles skärp (de som jag la upp bilden på) och sen så ska jag köpa de e guld också innan vi åker dit Bella

Nej nu ska jag ta o bråka lite me min jobbiga lillebror som tjatar på allt mellan himmel o jord, skitunge!

Vi hörs sen när jag kommer hem från bella (:
POK

Tandläkare och ångest...

Idag har jag varit hos tandläkaren i södertälje, dom ska skicka nån grej till mig om 3 veckor och då ska jag bestämma vart jag vill fixa tandställningen. Väljer jag att fixa hos dom i Södertälje så kommer dom börja redan i April, alltså nu i månaden. Och de e ju vad jag vill, så fort som möjligt! Processen kommer vara i två år. ett halvår med läkingar av tänder och sånt som ska dras ut och ett o ett halvt för tandställning, uuussch! Varför?! Men asså hellre att jag får de nu och får raka snygga tänder om två år än att jag varje gång jag skrattar tänker på mina fula tänder. Så de blir nog bra de här (:

Sen åt jag lunch med mamma, beställde en kyckling och pasta sallad. Riktigt god! (:

Sen så bestämde jag mig för att åka till huddinge och köpa  som jag kollat på skitlänge, för jag kollade om de fanns i min storlek på ny renoverade H&M i Tumba men de fanns bara ett kvar, i medium förståss -.-
Så ja jag drog till huddinge där jag sett det i MIN storlek när jag var där med Karin. Men tror ni inte alla är slut när man kommer dit eller? Inte ett jävla skärp kvar i den färgen fanns! FAAAAN! Ska beställa från nätet istället. De fanns ett guldigt också som jag också vill ha, så jag ska köpa båda hahah (:

Okeej, sen kommer vi till ångestgrejen.
När jag väntade på tågegt och precis gått igenom spärrarna vid tåget så kommer en gubbe fram till mig. Han ba jag har diabetes, snälla kan du ge mig 20 kr så jag kan köpa en korv, du räddar mitt liv då för jag har låga värden. Jag ba jag har inga pengar... Fast jag hade hela fickan full. Han ba jo jag såg att du hade en 20 lapp. Så jag gav honom den och sen drog jag till tåget.
Asså jag e fett sur! Man köper väll fan inte korv om man har diabetes? Och den kostar fanemej inte 20 spänn! Jag skulle gett honom en tia då! FAN VAD JAG ÄR SUR! Bänkarna inne på perongen är fulla och han går fram till mig, en 15 årig tjej som inte ens jobbar och frågar om han kan få pengar?! De är så jävla dålig stil! Jag blir så sur, och i efterhand kommer man på en massa grejer man kunnat sagt istället. Vara lite Bitchig sådär
Jag LOVAR att han skulle köpa cigg för pengarna, fula gubbjävel. ALDRIGMER att jag ger pengar till nån, skiter i om de är på riktigt eller inte, de kan ju inte jag veta. DOm får dö om de e så. Men man frågar för fan inte ett barn om pengar. Gubbjävlar som inte kan visa respekt för ungdommar borde fan skjutas, usch vad sur jag blir! Neej aldrig mer som sagt!!!! :@@@

Uppdaterar sen med gladare inlägg hahah
POK


Sleep

Nu ska jag sova, fett trött! Imorn blire sovmorgon för min del iaf (: Och sen så tror jag att jag skiter i skolan efter, så de blir en dag hemma bara, ut och springa kanske? Yees BOX!
Är på
dåligt humör right now... not fun!
Har mina små anledningar.
Neej nu skiter jag i att skriva mer för jag orkar faktiskt inte!
POK

Plöggat!

Ligger och lyssnar på underbara JB skivan, LOOOOVE!
Har precis pluggat matte, har inte bestämt mig om jag ska dra tbx till skolan sen efter tandläkaren så att jag kan göra provet??? De beror vad klockan blir! Orkar inte stressa eller så, och jag kommer missa lunchen så jag måste väl äta nånting innan också, annars kommer jag dö av hunger!

De gjorde jag faktiskt nästan idag. Länge sen jag hade kramper i magen för att jag var hungrig, men de hade jag faktiskt idag. Mitt tåg kom inte för de var nått fel mellan älvsjö och solna så ALLA tåg var sena. De började med 3 minuter, sen två minuter till, sen 5 minuter till och till slut var den försenad med 20 minuter och då orkade jag inte vänta längre så då tog jag 726 som gick till Tumba från Huddinge som tur var! Den går bara ibland och den var tyyp 3 minuter sen så jag hann med den. Sen satt jag på den i 25 minuter och jag fick jätte ont i magen och var tvungen att lägga upp benen på fönstret först, fast sen drog jag upp benen till hakan, hade en bredvid mig så jag kunde inte lägga mig på säterna. Men men, sen släppte de precis när jag kom hem ;P

Har precis klippt och filat mina naglar så nu är dom korta ;o, imorn så lackar jag dom, dom e så gryyymt fula utan nått ;s

Imorn så ska jag till Bella på kvällen, de blir nog kul! (:

Min kamera dog idag så jag håller på att ladda batteriet så ni får bilder imorn istället!
POK

Hamstertajm!

halihallå hahah (: Har tagit lite bilder på hamstrarna idag hahah asså jag fick se dom små nyss Acire flyttade på sig så att vi fick se dom,de e tyyp 4-7 stycken. Ska Hem om tyyp entimme för jag måste plugga och avboka mitt ridläger (: Uppdaterar sen!
POK

Sista lektionen

Heeej, sorry för noll uppdatering idag, men jag har inte använt Reginas Iphone idag ;)
Nu sitter jag iallafall på sista lektionen som är bild och sen ska jag till Linus dagis och hämta honom.
Imorn är det äntligen fredag och jag slipper skolan! Älska!
Ska till tandläkaren och få besked om när min tandställning ska sättas in. Hoppas att de blir SNAART för jag orkar verkligen inte vänta längre!

Har ingenting att göra nu för jag är klar med allt, men jag orkar inte säga nått till Kenta (min get bildlärare) så jag gör lite annat så länge (:

Men vi hörs sen när jag kommer hem för jag bloggar då. De blir senare ikväll men men (:
Höres!
POK

Fått min skiva!

Nu har jag fått min Justin Bieber skiva! (: Fett glad! SKa lyssna på den imorn.
Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, helt slut! Imorn blir det en rask promenad för jag orkar faktiskt inte springa. Skulle vilja ha ett löpband, ett rosa i mitt rum (a)
Neej, nu ska jag dra vi får höras imorn! Sorry för att min uppdatering alltid är skitdålig men asså de är inte så lätt när de är så mycket i skolan och man bara är inne på datan på kvällarna...
SORRY! De blir bättre i helgen, jag lovar!
POK

Fett trött!

Heejsan hoppsan! Kom hem för tyyp 35 minuter sen så de e därför jag inte bloggat än ;)
Idag åkte jag me Karin o Regina o handlade bellas present, SÅÅÅÅ BÄST!!!
Bilder får ni på fredag eller lördag morgon eller nått sånt (:
Sen så blev vi upphämtade av Karins mamma och hon skjutsade oss till Huddinge och där gick vi in för att vi skulle köpa nånting innan träningen. Först ville jag inte ha, men när karin tjata så gav jag med mig. Så jag ställde mig i Kön och självklart så får man en trög kärring framför sig som ska beställa hela macdonals liksom, så jag orkade inte vänta, så karin fick käka upp sina hamburgare och sen drog vi. Där sparde man lite pengar och tyyp 300-400 kalorier. Så för den sakens skull vare ju bra. Men jag hade faktiskt kunna dragit i mig något. Men men, thats life om man inte har tålamod ;)
Sen traskade vi till Spinningen och de gick jävligt bra idag. Kände att jag orkade väldigt mycket utan så mycket som en matbit i kroppen. Eller jo lunchen då hah.
Sen när de var slut fick jag skjus till Stationen och sen tog jag tåget hem och gick hem för jag inte orkade vänta på bussen, så lite mer kaloriförbränning där (:

Nu har jag precis tryckt i mig lite lätt med mat och kollat igenom vg/MVG uppgifterna på matten. Jag tror de kommer gå ganska bra om jag pluggar mycket imorn på de där (: Imorn har vi G och på fredag VG/MVG så de ska bli skönt att få de ut världen. O skönt att de e tordag imorn! Synd att de e lång dag bara... PALLAR INTE! Men jag slipper skolan på fredag, åhh juste. Då missar jag VG/MVG provet också ;o hah ouups!
Kom på de nu (: Får snacka me matteläraren imorn om de där.

Tror jag ska ta o måla om mina naglar ikväll, och klippa dom. De behövs VERKLIGEN!

Nej men nu ska jag kolla runt lite o så uppdaterar jag sen.
POK


Matte

Nu ska vi snart ha matte, och jag har glömt mina böcker hemma, fail!!! Hahah tönT jag e, ofta man skriver fail, hahah (: nej men idag kom jag försent till skolan för min buss kom inte så jag fick vänta på bussen efter. Hatar busschaufförer Av hela mitt hjärta för dom kan inte sköta sitt jobb!!! TA er bitches. Nej men nu måste jag dra men vi hörs sen (: POK

Segt

Usch asså förlåt för skitdålig uppdatering idag. Ingen bloggdag idag tror jag. Har ingen lust alls...
Hoppas det är bättre imorn, ska gå och lägga mig snart, har inte gjort någon matte men jag orkar ärligt talat inte. Får göra imorn. Trött efter mitt hårda joggingpass.
 Men vi hörs imorn!
POK


Duschat

Heejsan hoppsan! Sorry för dålig uppdatering, skulle skrivit mer sist när jag fortfarande i skolan men så kommer min sura hemkunskaplärare och ställer sig bakom mig när jag skriver och baa, de där är väl inte de du ska göra nu?!
Hah asså hon e så fuul!

Missade både tåget och bussen hem för att bussen från skolan var fett försenad!!! Sköt erat jobb busschaufförer.
Sen drog jag ner till cetrum och köpte en tårta på spaks konditori för mamma fyllde ju år idag. Så de blev en prinsesstårta. Fast jag åt så mycket kakor idag på hemkunskapen så jag åt ingen tårta. Blir inge mer skit den här veckan+ att jag var ute och sprang idag. Så nu e jag ganska trött och har precis duschat. Sköönt!

Imorn är det dags för spinning igen, ny dag, nya tag, ny träning (: Lajk!

Nähepp, om man skulle ta och plugga lite matte nu?Eller kanske sen ;)

Uppdaterar sen iaf!
POK


Sista lektionen

Just nu sitter jag på sista lektion och Karin och regina sitter och glor som två ugglor hahah (:
Men nu ska jag dra hejsvejs!

Lektion

Tjolahopp just nu sitter jag på lektion fast vi har ingen lärare för han är tyyp borta ;s han är typ på någon rättegång eller vad fan de nu var. Fick precis en kaka av janina som jag sitter och tuggar på. BAD girl :( slutar om 25 minuter så de är skönt. Bloggar mer sen (: hörs!!! POK

Klaaart!

Yees nu har jag bestämt mig, de blir ut och springa imorgonbitti, shiit de betyder att jag måste gå upp en halvtimme/timme tidigare så jag ska dra och sova nu. Men ahh vi hörs imorn, ska ner och lägga fram skor och alla andra kläder jag ska ha när jag springer (:
Hörs plöttar!
POK


Träna!!!

Asså jag vill ut och träna NU! Hah fett spidad, massa spring i benen. Måste ut, kanske ska ta o springa imorgonbitti? De skulle inte vara helt fel igentligen ju, men orkar jag?
Vi får se, jag måste ut o röra på mig iaf...

Sorry!

SKITDÅLIG uppdatering, jag vet! Men jag har gjort annat och har liksom inte varit inne på datan hah  ;o
Sket i franskan och följde me Karin hem istället med Regina, vi hade kul (: LAJK ER MYCKET! <333
Sen drog jag hem och missade tåget precis med tyyp två minuter, fett irriterande! Såg dörrarna gå igen... Sen så tog jag ett extra tåg och då stog min buss där på stationen fast den skulle gått för 1 minut sen ahh men den stog där och jag sprang men då kör bussjäveln iväg så ja fick vänta på nästa. Snacka om SL OTUR! hahah ahja, hemma nu iaf, huvudsaken!

Sen drog jag och pappa till kungenskurva för att köpa nått mer till mamma och hon får ett presentkort på H&M också, jag köpte en sport Bh, hah ja jag vet en billig sån. Men jag köper en bättre sen när jag börjar träna påriktigt har ju ba börjat lite smått.

Sen drog jag ut och sålde 6 kakburkar på kort tid för jag frös så jävligt hahah...
Vi ska sälja kakor för att vi ska tjäna 5000 spänn totalt på de tyyp?, de blir nog bra iaf! (:

Men jag bloggar snart! Hade tänkt visa mina kläder idag som jag köpt men då tänkte jag sätta på mig mina höga shorts också. Och jag har för fula ben idag så, så blire icke!
Imorn kanske, eller kanske aldrig hahah (: Joo sen!

Ahh men iaf update soon!
POK

Lunch

Hej nu har vi snart lunch, mitt äpple ligger redan redo i mitt knä (: vi snackar om sommaren och grönan, hah jag ska fråga mamma o pappa om jag och Karin kan få campa på Öland, HOPPAS HOPPAS HOPPAS!!! Nej nu har de lunch om 4 minuter så nu ska jAg dra. Hörs sen POK

sista

nu blir de här det sista inlägget ikväll. Jag är helt sjukt förälskad i en låt av justin bieber, asså jag kan inte sluta lyssna, och bara för de så gick jag in och köpte hans skiva på cdon.com + mammas födelsedagspresent. Hon fyller år på tisdag (: Hon får Rihannas nya skiva - Loud, hon ville ha den. Fast hon visste inte ens vem de var som sjöng låtarna hon lyssnade på. Hahah skön morsa! Karin fick hjälpa henne förrut att säga vad hon hette för hon sa något jättekonstigt och jag kunde inte komma på vem hon mena men tydligen så kom Karin på att det var Rihanna dåra som mamma lyssna på. ;)
Så de e gjort nu!

Här får ni låten jag absolut inte kan sluta lyssna på, den kanske e lite äldre (?) Men så sjukt bra!



Nu e de dags att sova hah, natti!
POK



Semester

Nu har jag varit nere och snackat semester me Mamma och Pappa, alltså sommar (:
Vi ska avboka mitt ridläger som jag inte vill gå på. Ska snacka me Mormor och morfar om att Karin ska va på öland me mig en vecka. Laajk! (: <33
Sen så har vi snackat om sveg och ahh, jag ska va där tyyp 2 veckor och sen får jag ta bussen hem för att dra vidare med bussen till Öland sen 2 veckor. Och en av dom me Karin och den andra me familjen.
Sen ska jag va hemma en del också o va på grönan me mitt guldkort och friends. (:
Min sommar ska bli bra i sommar har jag bestämt, och planeras in nogrant (:





Vaaarmt!

Shiiit! Jag e fett varm ;s Och jag har inte gjort nått ansträngande för jag gick ju hem så då blev jag sval igen hah, o nu svettas jag. Eller e varm. Jag kanske har feber iallfall? ;s Neej men de hoppas jag inte! FÖr jag orkar inte va hemma, men jag orkar inte dra till skolan heller.

Jag e så sjukt irriterad/arg på dig, du tror att allt är som vanligt. DU fattar inte att du inte kan byta ut mig och sen tro de e som vanligt. Jag är besviken... men de ska man ju också bli i livet, och nu mitt 15 år så blir jag de på riktigt. Känns ganska surt och ledsamt. Men de går nog över.

Nej inga sura inlägg för de har jag skrivit nog om.

Imorn kör vi för fan! Äppel päppel pirum parum is tha shiit!
Vi höres snart, jag uppdaterar soon! (:
POK


Hah mhm, man har varit ganska vältränad. Så där ser man inte ut längre. Och kommer aldrig göra igen...

Dags att träna

Nu är de dags att köra dansmatta hahah erica har inge mellanslag så man måste trycka på en knapp bara som sticker upp för hennes mellanslag is gone by the wind. Nej men nu ska jag vara social. Bloggar sen!
POK

skulle faktiskt!

Jag skulle faktiskt gå ut och jag klädde på mig och allt, och vad gör de sen när jag kommer ut? Jo de regnar. Är de inte typiskt!?
Skit irriterande, jag hoppas det har torkat upp imorn och att det är fint väder för då jävlar ska de tränas! Bara de e tort på marken funkar de.
Men nu ska jag hem till Erra och träffa Cappe o Bonuz
Jag sa ju att uppdateringen skulle vara på topp idag ;)
Och den e inte slut än. De kommer komma mer sen!
Håll ut! (:
POK

Röra på sig

Man kanske ska ta och röra på arslet nu?`Hah tror jag ska dra ner till gräsplanen och sätta ner mina nya slalompinnar och kanske tunneln också bara för att öva lite. (: Hah fast jag är sjukt trött. Orkar jag verkligen?
Ja nu fan tar jag tag i de här så man kanske har en chans att tävla!
Uppdaterar soooooon! (:

POK




fett synd

hah, alla hade kul förrutom jag. Lyckat!
But who cares? Inte jag iaf

Duschat

Fan vad jag är trött, mår lite halvkonstigt, nästan som om att jag börjar bli sjuk igen... Inte sådär jättebra!
Nu är man iallafall ensam igen och dagen kommer bara spenderas hemma och kanske lite ute och träna slalom med Krull, vi får se hur jag mår, just nu mår jag inte bra!

Har varit ute och gått och verkligen tagit slut på mig själv, jävlar vad jag hade ont i benen när jag kom hem men vafan, hunden ser ut som en köttbulle! ;s Usch, nej de är hårdträning för oss båda som gäller. Det är så skönt när man klarat av ett mål som man verkligen vill klara.
Iaf, när jag kom hem så fixade  jag i mitt rum och damsög mitt, mitt nya rum och trappen. Duktig!
Sen mådde jag ännu sämre så då tog jag en kalldusch men då började jag frysa så jag var tvungen att skruva upp värmen mycket.

Och nu tänker jag nog ligga här vid datorn en stund, sen ska jag ta och tejpa väggarna så jag kan börja måla och sen ska jag ut och träna slalom, nu ska jag ta tag i lite grjer så vi kanske kan vara med i Agilitytävlingen på påsklovet, hah good luck säger jag ba till mig själv! xd

Neej nu ska jag se om man kan boka spinningen och sen så ska jag gå ner o vra lite social, sen upp hit igen...

POK


Morgon

Heellu, vi vaknade för tyyp två timmar sen, fett jobbigt. Jag som ville sova länge idag, de kändes som att jag behövde det eftersom vi gick upp halv nio igår också.
Idag ska jag ut och bränna kalorier för jag har ätit skit flera dagar nu och ah, ångest!
Tar med mig hunden på en springrunda eller nått (:

Vi får se när dom andra drar hem.  De blir väl snart. Ahh tolv sa dom nu :P
Men hörrni jag uppdaterar sen!
POK

sleeep

Hellu, nu har vi gjort oss iordning och ska snart sova hoppas jag, jag är trött och ...
men men imorn är uppdateringen på topp! (:
Vi hörs imorn babes!
POK


-

Heej svejs, sorry för att jag inte uppdaterat idag, asså jag har inte varit hemma idag! Först så sov jag ju hos Karin och sen åkte vi till skärholmen för att kolla lite grejer, sen drog vi till stan och jag shoppade lite grejer, för tyyp 1200 kr hah (:
Sen drog vi hem till henne och blev senare upphämtade av Regina (: <33
EHm, vi drog ut och hade "roligt" nej men dom hade de iaf så de var väl bra.
Åt fruktsallad och nu har dom jätteroligt, jag och Regina ligger i sängen och bara tar de lungt, vi är trötta och hoppas att de blir sängen snart.
Men asså de blir ingen mer uppdatering iväll. Vi hörs imorn.
POK

Hos Kareen

Hellu! Är hos karin och har varit det hela dagen tänkte jag säga men det är att överdriva ;), neej men asså jag åkte hem efter skolan och hämtade linus och sen var det tänkt att jag och karin skulle ta samma buss till hennes träning men ahh jag missade tyyp tåget eller ahh de var mamma som var seg hem :P Men hon va snäll att skjusa ner mig till Tumba iaf så de var ju bra. Sen mötte jag Karin vid haninge och vi tog bussen tsm till hennes träning.
Sen köpte vi hämtmat på vägen hem, BAD GIRL!
Sen så åkte vi och kollade på när våran paralellklass hade disco för småbarnen, hah fast vi gick inte in för vi var inte så fint klädda om man säger så ;)
Sen cyklade vi hem igen och nu ligger vi här i sängen, vi ska nog dra oss snart, alltså sova för er trögskallar som inte fattar de (:
Karin e trött för hon e en duktig flicka och har kört 3 träningspass idag, 2 simpass och ett cykelpass hahah (: <33
Hennes blogg:
http://mupppit.blogg.se
Neej nu ska vi dra!
POK

Bara e lektioon kvar!

Hellu, nu sitter jag i mediateket eftersom vi skulle ha de idag. Våran matte lektion blir inställd för vi ska få kompensation för förrut. Men vi har NO och sen så slutar vi.
Mina planer för ikväll blir att sitta i en simhall och läsa en fridatidning och kolla på Karin när hon simmar och sen sova hos henne. Imorn åker vi och shoppar först i skärholmen och sen till stan och sen på kvällen ska vi träffa Bella, Regina och Michelle och vi ska ut och käka tsm och sen ska vi bara "hänga" ute.
Det blir nog kul. Sen på kvällen ska alla sova hos mig, de kommer bli trångt men de funkar! (:
Ahh men vi höres! (:
POK

RSS 2.0